BadBoy Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 θα θελα... προς το παρον εχω αυτο 5θυρο Το πάνω σε μαύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2012 Το θέμα του thread αν καταλαβαίνω καλά είναι τι αυτοκίνητο οδηγάμε και όχι τι θα θέλαμε. Επίσης χρήσιμο θα ήταν να έγραφε ο καθένας και δυό λόγια για την εμπειρία του (θετικά-αρνητικά-σπαστικά-ευχάριστα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ενα polo 1000c πολυ καλο αμαξακι μονο που που κ που βγαζει μικρο βλαβες(εχω αλλαξει γρυλο στα παραθυρα αριστερα+δεξια) ενα getz 1350c δεν εχει να ζηλεψει σε τπτ απτα αλλα της κατηγοριας του κ το ειχα παρει καινουριο 10.000 με την προσφορα σερβισε εφορου ζωης(εχω κανει 110000 χιλ κ δεν εχω πληρωσει μια στα συνεργεια huindai)το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει καλη ηχομονωση ονειρο μου ειναι και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Ονειρο μου ενα opel calibra 2.0T ασπρου χρωματος, με λιγα χιλιομετρα, καλοσυντηρημενο και χωρις προβληματα. Μακαρι να εβρισκα ενα! Κι ερχεται ο αλλος και μου μιλαει για ομορφο Audi A5 και ομορφη 3ρα convertible BMW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 οχι ακριβως ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Έχω BMW 320 diesel 12/05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Ένα VW Polo 1.2tsi σκούρο μπλε του 8/2010 με κάποια προβλήματα στο turbo του εντός εγγύησης ευτυχώς. Κατά τ'άλλα φοβερό για τα κυβικά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν εχω δικο μου αλλα οδηγαω το hyundai accent '97 του πατερα μου. Πραγματικα ο ορισμος του σκυλιου αυτο το αμαξι.Ταξιδια στα βουνα με πεντε ατομα,μαλακιες δικες μου ως νεος οδηγος,αλλα και καφριλες με τερμα γκαζια,το accentaki ητανε παντα εκει ποτε δεν μας αφησε στο δρομο(σαν καποια καποια γειτονων,που το ειχανε για παρακατιανο το αξεντακι-ονοματα δεν λεμε ). Αυτη την στιγμη εχει κανει 250 χιλιαδες απροβλιματιστα χιλιομετρα,με τα μοναδικα προβληματα να ειναι:α)η τρομπα του υδραυλικου συμπλεκτη που εκανε νερα μια μερα στον πατερα μου.Το πηγε συνεργειο παροτι εστρωσε και του την αλλαξανε εντος εγγυσης. Β)Αισθητηρας λ ο οποιος χαλασε απο νερακι του θεου που βαλαμε σε ενα πρατηριο.... Αν ολα πανε καλα στο μελλον ο father θα παει για το hyundai i40,ενω εγω εχω ερωτευθει το νεο i30.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Απεκτησα προσφατα στην νεα μου χωρα ενα Honda Integra (facelift) του 96' το οποιο καβαλησα κρασπεδο μεσα στη σκοταδιλα της Κυπρου και κατι πρεπει να εσπασα απο κατω γιατι σταζει λαδι και το χανει με μεγαλη συχνοτητα (1 λιτρο λαδι θα το χασει μεσα σε 3 ωρες) Δεν ξερω το μεγεθος της ζημιας ακομα αλλα επλιζω να ειναι κατι που φτιαχνεται και δεν θα μου κοστισει ο κουκος αηδονι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 audi a5 2tdi.πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα Απεκτησα προσφατα στην νεα μου χωρα ενα Honda Integra (facelift) του 96' το οποιο καβαλησα κρασπεδο μεσα στη σκοταδιλα της Κυπρου και κατι πρεπει να εσπασα απο κατω γιατι σταζει λαδι και το χανει με μεγαλη συχνοτητα (1 λιτρο λαδι θα το χασει μεσα σε 3 ωρες) Δεν ξερω το μεγεθος της ζημιας ακομα αλλα επλιζω να ειναι κατι που φτιαχνεται και δεν θα μου κοστισει ο κουκος αηδονι. καρτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ονειρο μου ενα opel calibra 2.0T ασπρου χρωματος, με λιγα χιλιομετρα, καλοσυντηρημενο και χωρις προβληματα. Μακαρι να εβρισκα ενα! Κι ερχεται ο αλλος και μου μιλαει για ομορφο Audi A5 και ομορφη 3ρα convertible BMW Αμάν τι καγκουριά είναι αυτές οι πορτοκαλί ζάντες :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αμάν τι καγκουριά είναι αυτές οι πορτοκαλί ζάντες :shock: το λευκο ομως διπλα ειναι ολα τα λεφτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αμάν τι καγκουριά είναι αυτές οι πορτοκαλί ζάντες :shock: Ναι, μόνο οι πορτοκαλί ζάντες είναι το πρόβλημα σε αυτές τις φωτογραφίες... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μου μυριζει BBS ζαντουλα.. αμα ειναι BBS θα κανουν οσο το αυτοκινητο σας..χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα