Προς το περιεχόμενο

Τι αυτοκίνητο (μάρκα/μοντέλο) έχετε?

JIMBREED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θέμα του thread αν καταλαβαίνω καλά είναι τι αυτοκίνητο οδηγάμε και όχι τι θα θέλαμε. Επίσης χρήσιμο θα ήταν να έγραφε ο καθένας και δυό λόγια για την εμπειρία του (θετικά-αρνητικά-σπαστικά-ευχάριστα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενα polo 1000c πολυ καλο αμαξακι μονο που που κ που βγαζει μικρο βλαβες(εχω αλλαξει γρυλο στα παραθυρα αριστερα+δεξια)

ενα getz 1350c δεν εχει να ζηλεψει σε τπτ απτα αλλα της κατηγοριας του κ το ειχα παρει καινουριο 10.000 με την προσφορα σερβισε εφορου ζωης(εχω κανει 110000 χιλ κ δεν εχω πληρωσει μια στα συνεργεια huindai)το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν εχει καλη ηχομονωση

ονειρο μου ειναι 2011-saab-9-5_100352697_m.jpg

και triumphtiger1050side.jpg

Ονειρο μου ενα opel calibra 2.0T ασπρου χρωματος, με λιγα χιλιομετρα, καλοσυντηρημενο και χωρις προβληματα. Μακαρι να εβρισκα ενα!

reverse-fetish-jdm-calibra.jpg

Opel-Calibra--177277.jpg

Κι ερχεται ο αλλος και μου μιλαει για ομορφο Audi A5 και ομορφη 3ρα convertible BMW :P

Ένα VW Polo 1.2tsi σκούρο μπλε του 8/2010 με κάποια προβλήματα στο turbo του εντός εγγύησης ευτυχώς. Κατά τ'άλλα φοβερό για τα κυβικά του.

Δεν εχω δικο μου αλλα οδηγαω το hyundai accent '97 του πατερα μου.

Πραγματικα ο ορισμος του σκυλιου αυτο το αμαξι.Ταξιδια στα βουνα με πεντε ατομα,μαλακιες δικες μου ως νεος οδηγος,αλλα και καφριλες με τερμα γκαζια,το accentaki ητανε παντα εκει ποτε δεν μας αφησε στο δρομο(σαν καποια καποια γειτονων,που το ειχανε για παρακατιανο το αξεντακι-ονοματα δεν λεμε :-D).

Αυτη την στιγμη εχει κανει 250 χιλιαδες απροβλιματιστα χιλιομετρα,με τα μοναδικα προβληματα να ειναι:α)η τρομπα του υδραυλικου συμπλεκτη που εκανε νερα μια μερα στον πατερα μου.Το πηγε συνεργειο παροτι εστρωσε και του την αλλαξανε εντος εγγυσης.

Β)Αισθητηρας λ ο οποιος χαλασε απο νερακι του θεου που βαλαμε σε ενα πρατηριο....

Αν ολα πανε καλα στο μελλον ο father θα παει για το hyundai i40,ενω εγω εχω ερωτευθει το νεο i30.... :wub:

Απεκτησα προσφατα στην νεα μου χωρα ενα Honda Integra (facelift) του 96' το οποιο καβαλησα κρασπεδο μεσα στη σκοταδιλα της Κυπρου και κατι πρεπει να εσπασα απο κατω γιατι σταζει λαδι και το χανει με μεγαλη συχνοτητα (1 λιτρο λαδι θα το χασει μεσα σε 3 ωρες) :cry: Δεν ξερω το μεγεθος της ζημιας ακομα αλλα επλιζω να ειναι κατι που φτιαχνεται και δεν θα μου κοστισει ο κουκος αηδονι.

audi a5 2tdi.πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα

Απεκτησα προσφατα στην νεα μου χωρα ενα Honda Integra (facelift) του 96' το οποιο καβαλησα κρασπεδο μεσα στη σκοταδιλα της Κυπρου και κατι πρεπει να εσπασα απο κατω γιατι σταζει λαδι και το χανει με μεγαλη συχνοτητα (1 λιτρο λαδι θα το χασει μεσα σε 3 ωρες) :cry: Δεν ξερω το μεγεθος της ζημιας ακομα αλλα επλιζω να ειναι κατι που φτιαχνεται και δεν θα μου κοστισει ο κουκος αηδονι.

καρτερ

Ονειρο μου ενα opel calibra 2.0T ασπρου χρωματος, με λιγα χιλιομετρα, καλοσυντηρημενο και χωρις προβληματα. Μακαρι να εβρισκα ενα!

reverse-fetish-jdm-calibra.jpg

Opel-Calibra--177277.jpg

Κι ερχεται ο αλλος και μου μιλαει για ομορφο Audi A5 και ομορφη 3ρα convertible BMW :P

Αμάν τι καγκουριά είναι αυτές οι πορτοκαλί ζάντες :shock: :shock:

Αμάν τι καγκουριά είναι αυτές οι πορτοκαλί ζάντες :shock: :shock:

Ναι, μόνο οι πορτοκαλί ζάντες είναι το πρόβλημα σε αυτές τις φωτογραφίες... :lol: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...