Alxnks Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 και μενα ο παππους μου εχει!Πως λενε τον παππου σου??? :lol: Ναι οντως ειναι αξιοπιστα αρκετα ως αμαξια τα hyundai.Το s145 με τον δισκο την παλευει ή πατιναρει?Γιατι ειχε γνωστος μου και ειχε βασανιστει. ασχετο,εγραφες στο yaris club? λες να ειμαστε ξαδερφια; μια χαρα την παλευει με το δισκο γιατι ο προηγουμενος ειχε βαλει ενα εξαφτερο αν θυμαμαι που μου ειχε πει (η τετραφτερο; νομιζω εξαφτερο παντως). το ξερω οτι δεν την παλευουν με τον στανταρ δισκο γιατι μεσα στη βελτιωση δεν ηταν και η αλλαγη δισκου (οπως ουτε η βελτιωση στα φρενα...κι εκει εχω βαλει μπρος πισω τακακια ferodo premier και μπροστα εχω βαλει δισκους τρυπητους-χαρακτους). στο yaris club οχι, στο saxosportclub ναι, στο citroenfunclub ναι, στο greekcitroenclub ναι, στο hyundaicoupeclub (sharks.gr) και παλιοτερα στο uk hyundaicoupesite, στο hellenichyundaicoupeclub και στο hyundaiclub. ενα φεγγαρι εμπαινα και στης nissan α...αν το τρακαρε κι ο δικος σου παππους την παρασκευη, τοτε ναι ειμαστε ξαδερφια
billstamaniac Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 renault clio 1.2TCE το προ facelift απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει
iced Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ikaruga24 πολυ ωριμο σε βρίσκω. Ατομο στην ηλικια σου θα εκανε το #$#% παξιμαδι για να το παιζει μουρη. Βεβαια υπαρχουν και πιο ακριβα αμαξια αλλα οπωε και να το κανουμε ειναι πανεμορφο. Φιλε ετσι παρε το μεταχειρισμενο αφου το ελεγξεις σε ατομο δικο σου, και εισαι οκ. Εννοειται θα μετρησεις συμπιεση και ολα τα συναφη πριν το παρεις. Καλές αγορες
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 με τα χοντα εχει να κανει καθαρα με τον αντιπροσωπο. ο Σαρακακης απο οσο ξερω φερνει ενα ανταλλακτικο μονο αν μαζεψει πολλες παραγγελιες απο δαυτο. ειδαλλως περιμενεις... δεν το λεω με σιγουρια, απλα κατι τετοια κουλα εχω ακουσει απο 2-3 φιλους χοντακηδες και απο κατι χοντα-κλαμπ που εχω διαβασει. Δεν ισχυει κατι τετοιο...Με ειχαν χτυπησει απο πισω με crv εγω και δεν ειχαν το καλυμα της πισω πορτας. Πηρα το αμαξι και σε 3 μερες ηρθε με αεροπορικη παραγγελια και πηγα και μου το αλλαξαν.Οχι οτι ο Σαρακακαης ειναι και ο καλυτερος.....Μαλλον για ακατονομαστος του ταιριαζει ειδικα στο θεμα των τιμων των αναταλακτικων. 450 ευρω το καλυμα της ρεζερβας που ειναι στην πισω πορτα του crv και 10 ευρω το αυτοκολλητο της 3Μ που ειναι κολλημενο πανω στο καλυμα και γραφει HONDA. Αυτα με τιμες 2007.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ikaruga24 πολυ ωριμο σε βρίσκω. Ατομο στην ηλικια σου θα εκανε το #$#% παξιμαδι για να το παιζει μουρη. Βεβαια υπαρχουν και πιο ακριβα αμαξια αλλα οπωε και να το κανουμε ειναι πανεμορφο. Φιλε ετσι παρε το μεταχειρισμενο αφου το ελεγξεις σε ατομο δικο σου, και εισαι οκ. Εννοειται θα μετρησεις συμπιεση και ολα τα συναφη πριν το παρεις. Καλές αγορες Πετυχες και στην περιπτωση. Το ξερω το "εθνικο" μας σπορ (πουλαω μουρη) αλλα δεν παιρνω μερος σε αυτο. Το scirocco το ηθελα επειδη το γουσταρα και οχι για να πουλαω μουρη. Μοιραια βεβαια γινοταν και αυτο χωρις να προκαλω εγω αλλα δεν με ενοιαζε. Ειχα 220 δοση, 250 ενοικιο και κανενα 100αρικο παγεια εξοδα. Μιλαμε για σχεδον 450 ευρω παγεια εξοδα το μηνα. Δεν προβλεπεται για το μισθο μου και το γενικο εισοδημα μου. Βρηκα παντως σημερα κατι στο car.gr αλλα θα περιμενω το Σαββατο να παω στο παζαρι Θεσσαλονικης για να δω και απο κοντα κανενα αμαξακι αν υπαρχει.
iced Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ναι καταλαβα, δεν σε παρεξηγησα για ψωνιο... Καλες αγορες περιμενουμε εντυπωσεις απο το καινουριο.. Προσοχη στα μεταχειρισμένα, την εχω πατησει με μηχανακι και εχω αλλεργια.. Τσέκαρε το απο παντου
ikaruga24 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Xεχε ακριβως αντιθετα εγω. 4 αυτοκινητα ειχα στη ζωη μου δικα μου ως τωρα. - Corolla 1982 (την πισωκουνα την τετραγωνη) sedan - Seat Ibiza 1998 - Corolla G6 στρογγυλοφαναρη - Scirocco Ολα μεταχειρισμενα, τα 2 τελευταια απο Germany. Κανενα προβλημα με κανενα απο αυτα. Ελπιζω να μην σπασω την σειρα τωρα.
iced Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Χαιρομαι για αυτο! Εγω κατα ενα spiritual τροπο το προκαλώ. Οσο προσεχεις κατι, τοσο πιο ευκολα χαλαει. Ειμαι τυπος που αγαπαει τα πραγματα, δεν τα δουλευει στο οριο, τσεκαρει τα λαδια 1 φορα την βδομαδα, τα λαστιχα πριν απο καθε βολτα (στις μηχανες).. Ε λογικο ειναι να την πατήσω....
HALF EVIL Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 http://www.seat.gr/images/ibiza-sc/referenceMainPic.jpg Εδώ και ένα χρόνο Seat Ibiza 1,2 TSI sc
Tenshi Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Με την προοπτική σε κανα-δυο χρόνια να αντικατασταθεί απο: Αν και με την τρέχουσα κατάσταση, βλέπω παρόν αυτοκίνητο και όνειρα να μετατρέπονται σε:
HALF EVIL Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Τι αυτοκίνητο (μάρκα/μοντέλο) έχετε? Απ'ότι βλέπω έχει πέσει στη λήθη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα