Προς το περιεχόμενο

Τι αυτοκίνητο (μάρκα/μοντέλο) έχετε?

JIMBREED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τωρα εχω ενα Hyundai Coupe S145 (photos που εχω ανεβασει και στο http://www.sharks.gr : http://alxnks.pixa.us/albums/61317/18147515/ )

και στην οικογενεια υπαρχει ενα ακομα Hyundai Coupe Fx 2001, ενα Hyundai Elantra του 2004 κι ενα Citroen Saxo.

Επισης παλιοτερα ειχα ενα Seat Ibiza Sport κι ενα Citroen ZX Monte Carlo Clim.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα εχω ενα Hyundai Coupe S145 (photos που εχω ανεβασει και στο http://www.sharks.gr : http://alxnks.pixa.us/albums/61317/18147515/ )

και στην οικογενεια υπαρχει ενα ακομα Hyundai Coupe Fx 2001, ενα Hyundai Elantra του 2004 κι ενα Citroen Saxo.

Επισης παλιοτερα ειχα ενα Seat Ibiza Sport κι ενα Citroen ZX Monte Carlo Clim.

Γιατι δεν παιρνετε και κανα hyundai να δοκιμασετε?χεχε.υπαρχει στην οικογενεια ενα accent 2002 1.3 και ειναι σκυλι.μονο βενζινη θελει.

Γιατι δεν παιρνετε και κανα hyundai να δοκιμασετε?χεχε.υπαρχει στην οικογενεια ενα accent 2002 1.3 και ειναι σκυλι.μονο βενζινη θελει.

accent του 2001 εχει ο παππους μου :P

και να σου πω την αληθεια δεν τα εκτιμουσα στην αρχη τα hyundai, αλλα σκυλια εχουν βγει και ειδικα το τελευταιο coupe (και μαλιστα το turbo που το εψαχνα σαν τρελος για να εχει και καποιες επιδοσεις καθως το 1.6 το απλο ειναι ψοφιο) ειναι πολυ ομορφο :)

Φαντάζομαι οτι εννοεί την δόση.Δεν θυμάμαι τα χρηματοδοτικά την VW,χονδρικά όμως το αμάξι βγαίνει @300 ευρώ/μήνα στα 4 χρόνια και με 40% προκαταβολή.Αν παίζει και μικτή ασφάλεια,είναι πόνος για το μικρομεσαίο πορτοφόλι.

Φαντάζομαι οτι εννοεί την δόση.Δεν θυμάμαι τα χρηματοδοτικά την VW,χονδρικά όμως το αμάξι βγαίνει @300 ευρώ/μήνα στα 4 χρόνια και με 40% προκαταβολή.Αν παίζει και μικτή ασφάλεια,είναι πόνος για το μικρομεσαίο πορτοφόλι.

Ακριβως, τη δοση απο το δανειο δεν μπορω να δινω. Αν και δεν δινω 300 το μηνα (γιατι το πηρα απο Germany) αλλα ενα 220αρι το μηνα μου εβγαινε. Πολλα φραγκα για το πορτοφολι μου χωρια τα υπολοιπα που πληρωνα δεξια και αριστερα (οχι οτι μου εβγαλε προβλημα το αμαξι).

Απλα δεν το αντεχε αλλο το πορτοφολι μου. Τωρα μαλλον σε κανενα corolla ή κανενα honda civic παλιο θα κατσω το κωλαρακι μου. Corolla μαλλον γιατι εχει καλυτερο σερβις και πολυ μεγαλυτερη διαθεση ανταλακτικων αν ποτε χρειαστω κατι παρα απο τον βλακα τον Σαρακακη.

Δεν ηθελα αλλα δεν ειχα και αλλη επιλογη :cry:

Corolla μαλλον γιατι εχει καλυτερο σερβις και πολυ μεγαλυτερη διαθεση ανταλακτικων

Ανάλογα τη χρονολογία.

Ακόμα και σε 10ετίας η toyota, κάνει παύση παραγωγής σε μερικά ευαίσθητα μέρη (π.χ λάστιχα-τσιμούχες θυρών)

Ναι αλλα βρισκεις πολυ ευκολοτερα aftermarket σε σχεση με τα honda. Καραστανταρ αυτο. Εχει φιλαρακι μου το Civic sedan του 98' και κανει αμαν ετσι και χρειαστει τιποτα.

Απο την αλλη το προηγουμενο μου αμαξι ηταν επισης corolla οποτε θα βρισκομαι σε γνωριμο περιβαλλον και θα εχω και γνωστους για σερβις Toyota και λοιπα. Win-Win κατασταση δηλαδη. Πιστευω να πετυχω καμια του 2003 με καμια 5-7 χιλιαρικα αναλογα την κατασταση.

με τα χοντα εχει να κανει καθαρα με τον αντιπροσωπο. ο Σαρακακης απο οσο ξερω φερνει ενα ανταλλακτικο μονο αν μαζεψει πολλες παραγγελιες απο δαυτο. ειδαλλως περιμενεις... δεν το λεω με σιγουρια, απλα κατι τετοια κουλα εχω ακουσει απο 2-3 φιλους χοντακηδες και απο κατι χοντα-κλαμπ που εχω διαβασει.

Ναι αλλα βρισκεις πολυ ευκολοτερα aftermarket σε σχεση με τα honda. Καραστανταρ αυτο. Εχει φιλαρακι μου το Civic sedan του 98' και κανει αμαν ετσι και χρειαστει τιποτα.

Θα συμβούλευα να κοιτάξει κάτι απο e-bay μεριά.Πολλές επιλογές,τολμώ να πώ περισσότερες απο τα νέα FN/FK/FD και απο κόστος μέχρι και 50% κάτω απο τις αντίστοιχες του Σ.Βέβαια δέν είναι όλα τα ανταλλακτικά της Honda φαρμακείο (προφυλακτήρας βαμμένος 200 ευρώ< ),άλλα θα έλεγα οτι είναι "όπου σε πιάσει".

με τα χοντα εχει να κανει καθαρα με τον αντιπροσωπο. ο Σαρακακης απο οσο ξερω φερνει ενα ανταλλακτικο μονο αν μαζεψει πολλες παραγγελιες απο δαυτο. ειδαλλως περιμενεις... δεν το λεω με σιγουρια, απλα κατι τετοια κουλα εχω ακουσει απο 2-3 φιλους χοντακηδες και απο κατι χοντα-κλαμπ που εχω διαβασει.

Ισχύει.Συνήθως στοκάρει όταν μιλάμε για κάποιο γνωστό fault,όπως το παντάλ του συμπλέκτη που τρίζει σε αρκετά FN/FK.Για οτιδήποτε άλλο,αναμονή 5~7 εργάσιμες.

accent του 2001 εχει ο παππους μου :P

και να σου πω την αληθεια δεν τα εκτιμουσα στην αρχη τα hyundai, αλλα σκυλια εχουν βγει και ειδικα το τελευταιο coupe (και μαλιστα το turbo που το εψαχνα σαν τρελος για να εχει και καποιες επιδοσεις καθως το 1.6 το απλο ειναι ψοφιο) ειναι πολυ ομορφο :)

και μενα ο παππους μου εχει!Πως λενε τον παππου σου??? :lol::lol::lol:

Ναι οντως ειναι αξιοπιστα αρκετα ως αμαξια τα hyundai.Το s145 με τον δισκο την παλευει ή πατιναρει?Γιατι ειχε γνωστος μου και ειχε βασανιστει.

ασχετο,εγραφες στο yaris club?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...