Snolly Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις αγόρασα και ακόμα δεν παρέλαβα ένα Toyota iQ 1.0 Multidrive 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μόλις αγόρασα και ακόμα δεν παρέλαβα ένα Toyota iQ 1.0 Multidrive 2.0 Καλοριζικο και καλοταξιδο !!!! Θα ευχαριστηθεις αυτοματο κιβωτιο.Λιγο ακριβο ομως δεν ειναι ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλοριζικο και καλοταξιδο !!!! Θα ευχαριστηθεις αυτοματο κιβωτιο.Λιγο ακριβο ομως δεν ειναι ???? CVT! Είναι σαν σκουτερ δηλαδή! Καλοτάξιδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 CVT! Καλοτάξιδο! Ναι το cvt ειναι καλο κιβωτιο.Το ειχε το jazz /2007 που ειχα . Ασχετο μεν αλλα δεν μου ηταν και το πιο οικονομικο αυτοματο σε σχεση με το σειριακο του Civic 1800 cc του 2008 που εχω ,ειχε πολυ μικρη διαφορα στην καταναλωση παρα την διαφορα κυβικων και ιπποδυναμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλοριζικο και καλοταξιδο !!!! Θα ευχαριστηθεις αυτοματο κιβωτιο.Λιγο ακριβο ομως δεν ειναι ???? Είναι το πούστικο αλλά: 1. Ήθελα μικροσκοπικό αυτοκίνητο πόλης και οι μάγκες στη Mercedes ήταν λες και δε θέλουν να μου πουλήσουν Smart. Παράδοση το Μάρτιο σε ό,τι χρώμα ήθελαν, για να έχει το Smart τον εξοπλισμό του iQ έφτανε τα 20.000 και επίσης δίνουνε εγγύηση 1 έτος σε σχέση με την ΤΟΥΟΤΑ που δίνει 6. 1 έτος! Το laptop μου έχει 2… 2. Είμαι ο Λουκάς Βύντρα της οδήγησης οπότε το αυτόματο ήταν μονόδρομος. 3. Είμαι υπερ της άποψης πως το 2010 κανένας χρήστης αυτοκινήτου δεν θα έπρεπε να ασχολείται με συμπλέκτες. 4. Μικρή κατανάλωση και εύκολο παρκάρισμα γιατί δουλεύω στη Συγγρού και κάνω μεταπτυχιακό στο ΠΑΠΕΙ και είναι πιο εύκολο να απεξαρτηθεί κάποιος από το WoW παρά να βρει θέση να παρκάρει στις εν λόγω περιοχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 3. Είμαι υπερ της άποψης πως το 2010 κανένας χρήστης αυτοκινήτου δεν θα έπρεπε να ασχολείται με συμπλέκτες. Εγω σε εχω προλαβει απο το 2006 με πρωτο αυτοματα ενα polo....Ακολουθησε το jazz , το ρημαδι Peugeot 206 cc της κορης , δυο crv και ενα civic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 πολύ χρήμα ρε Γιάννη Σαν τα πουκάμισα τα αλλάζεις . Εγώ είμαι με ένα gtc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 πολύ χρήμα ρε Γιάννη Σαν τα πουκάμισα τα αλλάζεις . Εγώ είμαι με ένα gtc Ηταν περιοδος ...ψαξιματος.Τωρα εγω εχω το civic που πηρα για την κορη αλλα δεν το ηθελε γιατι ... αγοροφερνε και της εδωσα το crv.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 χεχεχε νεολαία τι να κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 χεχεχε νεολαία τι να κάνεις Κριμα που καταργηθηκε η ...βρεγμενη σανιδα Κοσμα.:cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peravrexei Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Από το 2005 έχω το Mitsoubishi pajero pinin 1800cc τετράπορτο Κουράστηκα για να σε αποκτήσω και ένα Hyundai Accent (σκυλί ) αγορασμένο καινούργιο το 2000 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2010 από peravrexei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VKostas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 3. Είμαι υπερ της άποψης πως το 2010 κανένας χρήστης αυτοκινήτου δεν θα έπρεπε να ασχολείται με συμπλέκτες. Χρήστης + αυτόματο = ΟΚ Οδηγός + αυτόματο = FAIL Btw, έχω ένα Mazda MX5 '97 (και είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου...). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγω αυτης της αποψης ΗΜΟΥΝ, πριν οδηγησω μια Ε200 Compressor. Ειναι ανετο αυτοκινητο, με κλειστα παραθυρα το περιβαλλον ειναι σαν να μην υπαρχει. Δεν ακους καθολου τη μηχανη. Δε το λες νευρικο, αλλα αν θες να προσπερασεις αλλαζεις την επιλογη στο αυτοματο σε σπορτ, πατας 2 φορες το γκαζι και ξαφνικα ειναι σαν να οδηγας αλλο αυτοκινητο. Για ποτε πηγε 170 ουτε το πηρα χαμπαρι... Ταξιδευεις με χαρακτηριστικη ανεση ακομα και στα 200km/h και σαφως μπορεις να παιξεις με το κιβωτιο πολυ περισσοτερο απο οτι σε ενα τυπικο αυτοματο π.χ. Accent... Απλα το καθε αυτοκινητο ειναι σχεδιασμενο για καποια συγκεκριμενη χρηση ή αααντε για 2-3 χρησεις (στερωντας ομως σε καποια σημεια της καθε χρησης στη περιπτωση αυτη). Τελεία παυλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Απο προχθες παντως μπορειτε να με μετρατε σε κατοχο οχι πλεον VW Scirocco. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Το πουλησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα