free-s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν παιδιά ήθελα ένα ασύρματο modem-router με την προυπόθεση να έχει διακοπτάκι wi-fi πήγα στο oteshop και πήρα το speedtouch tg585v7 αλλά το διακοπτάκι μπροστά δεν λειτουργει Το wi-fi ανοιγοκλήνει μόνο απο το menu του router:mad: Πήρα επανηλειμένες φορες στο 1242 του οτε και δεν ξέρουν τίποτα!άλλος μου λέει ότι θα έχει προβλημα και να το πάω πίσω! άλλος ότι από το διακοπτάκι μπροστά μόνο ανοίγει και δεν κληνει! άλλος ότι έχει διακοσμητικό χαρακτήρα! Τέλος πάντων το πήγα πίσω μου έδωσαν άλλο αλλά τα ίδια!!!! Τι να κάνω τώρα? ο μόνος λόγος που το διάλεξα είναι ότι ήθελα αυτή τη λειτουργία!!!!!! Το κακό ειναι ότι δεν βρήκα και manual για το συγκεκριμένο ρούτερ!!!!! Τα έχω παιξει ΒΟΗΘΕΙΑ
FELIX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 αν εχεις εκδοση 8χχχ το κουμπακι ειναι πλεον για να κανεις λογκιν πατωντας το αν το ρυθμισεις αναλογα απο το μενου.αν θελεις να το ανοιγοκλεινεις απο το κουμπακι πρεπει να του περασεις λογισμικο 7χχχ.σε αυτη την περιπτωση το κρατας πατημενο ~10σεκ για ον-οφ
free-s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 αν εχεις εκδοση 8χχχ το κουμπακι ειναι πλεον για να κανεις λογκιν πατωντας το αν το ρυθμισεις αναλογα απο το μενου.αν θελεις να το ανοιγοκλεινεις απο το κουμπακι πρεπει να του περασεις λογισμικο 7χχχ.σε αυτη την περιπτωση το κρατας πατημενο ~10σεκ για ον-οφ Mα καλά πως έχει πάνω κουμπάκι με σχέδιο wi-fi και να μην δουλεύει το wi-fi απο εκεί? Πάντως να βάλω άλλο firmwere στο speedtouch μου είναι αδύνατον! Γι αυτό πήρα ρε γμτ το συγκεκριμένο ρουτερ!!!!!!!
FELIX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 αν εχεις ορεξη διαβασε εδω http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=54 και θα βρεις απαντησεις σε ολα.παντως το καλυτερο firmware λενε οτι ειναι το 7.4.3.2
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 με το 8 δεν κανει log off.με το 7 κανει.απο εκει και περα γιατι δεν τοκλεινεις μεσα απο το μενου.και β.ποιος ο λογος να το κλεινεις και να το ανοιγεις συνεχεια?αμα ειναι για θεμα ακτινοβολιας τοτε καλυτερα κλεινε και ανοιγε το κινητο σου γιατι απο αυτο θα παμε οχι απο το wi fi.γιατι wi fi θα εχεις και αλλα 10 δικτυα γυρω σου που εκπεμπουν συνεχεια.κατα τα αλλα στο firmware 7 μετα απο 12 seconds κλεινει και ειτε με επανεκινηση ειτε με 5 sec Μεσα το κουμπι ξανανοιγει.
free-s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Δεν είναι για μένα αλλά για φίλο μου που θέλω να τον εξυπηρετίσω! Για την αναβάθμιση του firmwere το βλέπω βουνό! τέλος πάντων θα προσπαθήσω και ο θεός βοηθός! Κατέβασα το upgradeST και περιέχει 4 φακέλους Το firmwere 7 ψάχνω να το βρώ ποιό να βάλω!(ok kατέβασα την 7.4.3.2) Εφόσον το κατεβάσω που το τοποθετώ για να περάσει με το upgradeST wizard στο modem? ευχαριστώ προκαταβολικά! πελάγωσα!
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 αν τρεξεις το wizard θα σου βγαλειτα υπολοιπανα διαλεξεις firmware.τωρα να βαλεις πιο παλιο για να εχεις το wireless και να κλεινει μπροστα.... ειναι λιγο υπερβολη.και η αναβαθμιση με καλωδιο οχι wireless.trexeis to upgradest και τα υπολοιπα θα τα δεις.
free-s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 αν τρεξεις το wizard θα σου βγαλειτα υπολοιπανα διαλεξεις firmware.τωρα να βαλεις πιο παλιο για να εχεις το wireless και να κλεινει μπροστα.... ειναι λιγο υπερβολη.και η αναβαθμιση με καλωδιο οχι wireless.trexeis to upgradest και τα υπολοιπα θα τα δεις. tρέχω το wizard αλλά μου ζητάει speedtouch password, user name και password!!
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 αντε να απαντησω και να παω για υπνο.αν ο φιλος σου δεν εχει αλλαξει username και pass στον ρουτερ τοτε ειναι username Administrator me a κεφαλαιο και pass τιποτα.αν τα εχει αλλαξει αυτος ξερει τοτε τι εχει βαλει αν και οι μισοι μπερδευουν το username kai pass tou isp με αυτο το ρουτερ και βαζουν το ιδιο γιατιν ομιζουν οτι ζηταει το ιδιο 2 φορες.
G_Zisis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 αν εχεις εκδοση 8χχχ το κουμπακι ειναι πλεον για να κανεις λογκιν πατωντας το αν το ρυθμισεις αναλογα απο το μενου.αν θελεις να το ανοιγοκλεινεις απο το κουμπακι πρεπει να του περασεις λογισμικο 7χχχ.σε αυτη την περιπτωση το κρατας πατημενο ~10σεκ για ον-οφ Υπάρχει δυνατότητα να διαλέξω εγώ τι λειτουργία να κάνει το μπροστινό κουμπάκι?
FELIX Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 οχι πρεπει να αλαξεις firmware για να αλαξει η ενλογω λειτουργεια.
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 οι λειτουργιες ειναι μονο αυτες οι 2 με βαση το firmware.τιποτε αλλο.
free-s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Τα κατάφερα! Τα βήματα είναι όπως τα είπατε static-ip - firewall κτλ Mόνο που έγινε μόνο απο safe mode με χρήση δικτύου αλιώς με τίποτα. Δούλεψε το διακοπτάκι αλλά το βλέπω και ποιό γρήγορο και σταθερό!!!!! Αυτά και πάλι ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 γιατι απο safe mode?αφου οι μισες ρυθμισεις γινονται μεσα στον ρουτερ.
free-s Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 γιατι απο safe mode?αφου οι μισες ρυθμισεις γινονται μεσα στον ρουτερ. Eλα μου ντέ! Μου πέταγε σφάλμα και δεν γινόταν τίποτα(το firewall απενεργοποιημένο για να σε προλάβω) Με safe-mode με δίκτυο οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.