amrethymno Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Φίλοι μου καλησπέρα, Με το service pack 3 δεν δουλεύει το Style XP. Με το που προσπαθώ να το ενεργοποιήσω μου λέει ότι η έκδοση αυτή (SP3) δεν υποστηρίζει αυτή την εφαρμογή ???? Προσπάθησα να κατεβάσω ένα Pasch αλλά μάλλον κάτι λάθος κάνω ??? Γνωρίζει κάποιος το πρόβλημα ?? Ευχαριστώ Ανδρέας.
Spitzenklasse Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα,φίλε μου! Ναι, έχεις δίκιο, δε δουλεύει το StyleXP μετά την εγκατάσταση SP3 στα Windows XP και δυστυχώς πρέπει να καταφύγεις στη χειροκίνητη λύση της αντικατάστασης των dll του συστήματος με αυτά που θα βρεις εδώ: http://www.withinwindows.com/uxtheme-patches/ Δεν είναι κάτι δύσκολο, μη φοβηθείς. Απλά από τη λίστα θα επιλέξεις το λειτουργικό σου, θα κατεβάσεις τα "πειραγμένα" αρχεία και θα τα αντιγράψεις στο φάκελο που πρέπει -έχει οδηγίες. Απλή και δοκιμασμένη λύση...
nickarmy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 παρε πρωτα μια επαναφορά για καλο και για κακό dll=τρομος.....
neo24gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εχω και εγω το ιδιο προβλημα. στην σελιδα που δινεται δεν εχει καταχωρημένη ελληνικη εκδοση. ποια διαλεγουμε για xp home sp3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.