pc_admin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εχω συνδεσει την 42" LCD TV 3000 LG με το Pc της υπογραφης με HDMI καλωδιο με μετατροπη σε dvi .Εχω windows Vista ultimate και τους τελευταιους drivers nvidia (της 8800GT) και εχω επιλεξει clone (samsung monitor+ lg TV). Ενω στην οθονη του PC (samsung 22") οι ταινιες mkv και divx παιζουν αψογα ,στην tv ,σε καποιες σκηνες ,κυριως οταν γυρναει η καμερα ,φαινεται ενα κοψιματακι που κατεβαινει προς τα κατω και ειναι πολυ σπαστικο . Εχω δοκιμασει και το vlc και το smplayer που μ αρεσει πολυ. Ενω αν βαλω πχ ενα 3d screensaver ,παιζει αψογα στην tv .
bakass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ελεγξε την αναλυση και το frame rate που εχεις επιλεξει να παιζει η lcd απο τις ρυθμισεις του pc.υποψιν 1366χ768 ειναι 720p και αν υποστηριζει η τηλεοραση σου full hd 1080p τοτε ρυθμισε σε 1920χ1080...εγω παντως δεν χρησιμοποιω clone αλλα ξεχωριστες ρυθμισεις για την καθε lcd.
pc_admin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το φαινομενο αυτο στις lcd tv ονομαζεται tearing Πως βαζεις ξεχωριστες ρυθμισεις στην καθε οθονη ? χρησιμοποιεις τους drivers nvidia ή καποιο αλλο προγραμμα? αν βαλω ξεχωριστες ρυθμισεις ,τοτε στην οθονη εχω τα εικονιδια και στην tv τα παραθυρα και επειδη ειναι η tv στο διπλα δωματιο δεν βλεπω τα παραθυρα που ειναι ανοιχτα. επισης τις ταινιες τις βλεπω σε full screen , θα βλεπω κανονικα στην tv ετσι?
bakass Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 λαθος μου.οχι ξεχωριστες ρυθμισεις!απλα ρυθμιζω καθε φορα ως primary την οθονη που θελω να βλεπω εκεινη την στιγμη!!δεν εχω κανενα προβλημα ετσι....θα σε βολεψει και σενα αφου θα βλεπεις κανονικα στην lg οτι βλεπεις και στην samsung,εικονιδια τα παντα.γυρναω πχ ως primary την lcd μου,ρυθμιζω την αναλυση μεσα απο το nvidia control το προγραμμα και απολαμβανω τις ταινιες μου.ισως να ειναι λιγο παραδοξο αυτο αλλα εμενα με εχει βολεψει και δεν υπαρχει κανενα προβλημα στην εικονα!!
afentiko7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Το φαινομενο αυτο στις lcd tv ονομαζεται tearing Δες εδώ. Και βάλε vista. Εμφανίζεται λιγότερο.
pc_admin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 να σαι καλα bakass ,εκανα αυτο που ειπες βαλα primary την tv και χαμηλωσα την αναλυση στα 1280x720 @ 50hz (720p) και τωρα παιζει τζ@μι. απλα πρεπει να το κανω καθε φορα που θελω να δω ταινια στην tv (μικρο το κακο) :-D:-D:-D το προβλημα καταλαβα οτι βρισκοταν στα hz , παιζει σωστα οταν ειναι στα 50 hz , βεβαια τα 50 hz εχεις την δυνατοτητα να τα επιλεξεις οταν βαλεις μικροτερη απο την 1680 χ 1050 που εχω στην οθονη
bakass Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ωραιος pc_admin.εγω εχω μια μετρια bravia και παιζω στα 60 hz.κοιτα το manual της lg.λογικα θα υποστηριζει και σενα 60 hz στα 720p!!
afentiko7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εχουν χάλια εικόνα τα 1280*720 σε οποιαδήποτε hd (ready η full) τηλεόραση. Τσέκαρε το λινκ που σου έδωσα. Σταματάει εντελώς το τιρινγκ. Εκτός και αν θέλεις να συμβιβάζεσαι με τα λιγότερα
pc_admin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Λοιπον χθες ,ενω ειδα mkv ταινιες και επαιζαν αψογα ,σε ενα divx ακομα και στην χαμηλη αναλυση ειχα tearing , αλλα ευτυχως το προβλημα λυθηκε με το media player home cinema που εδωσε το link το afentiko7 (thanks:-) ) Πολυ καλος player, αλλα ακομα βρισκομαι στις δοκιμες σχετικα με τις αναλυσεις, (οπως ειπες και εσυ τα 1280χ720 ειναι σχετικα χαμηλη αναλυση) οποτε παιζω με αναλυσεις - Hz για να βρω την χρυση τομη. αν αφησω την full αναλυση και κανω clone την οθονη + tv σε 1680χ1050 , ακομα και ο player που εδωσες μου κανει το tearing ,σε πολυ μικροτερο βαθμο απο αλλους players ομως. Αν χαμηλωσω στα 1280χ720 με τον player που εδωσες ολα παιζουν αψογα. Με αλλους players(vlc - smplayer) ακομα και στην χαμηλη αναλυση ειχα παλι προβλημα σε καποιες ταινιες(πχ bold divx) ενω καποιες (mkv)επαιζαν αψογα. Οποτε τωρα χρησιμοποιω τον player αυτο και θα κανω καποιες δοκιμες για να βρω την μεγιστη αναλυση που θα παιζει χωρις tearing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.