isaias1983 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα παιδια... Επειδη τωρα τελευταια εχω πορωθει με τo mac osx θελω να στησω ενα φτηνο pcακι που να παιρνει τα Leopard 10.5.6 κ θελω την βοηθεια σας. Παρακατω παραθετω τα εξαρτηματα που εχω κ εκει που δεν γραφω τιποτα ειναι αυτα που λειπουν κ θελω να αγορασω. Motherboard: CPU: Intel celeron e1400 RAM: 1x1gb Corsair XMS 667mhz HDD: IDE 200gb WD DVD: IDE Sony DVD-rom Οπως βλεπετε μου λειπει η μητρικη. Ψαχνω μια mb που θα δουλευει out of the box χωρις προβληματα. Θελω να εχει ενσωματωμενη VGA ικανη για να παιζει 1080p αφου το pc θα συνδεθει σε FULL HD τηλεοραση.Να δουλευουν full τα γραφικα της γενικα. Εννοειται επισης οτι θελω να παιζει κ ο ηχος κατευθειαν απο το HDMI στην τηλεοραση. Επισης να δουλευει ολα στην καρτα ηχου κ οχι τα μισα. Επισης να δουλευει η καρτα δικτυου κατευθειαν. Αυτα για αρχη.Αν καποιος ξερει να με βοηθησει γιατι την δευτερα θα γινει η αγορα. Απλα θελω αν μου το πει με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ωστε να μην εχω κανενα προβλημα οταν γινει η εγκατασταση. Ευχαριστω πολυ κ περιμενω τις αποψεις σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Για τέτοια πράγματα βάλε windows, θα αναλώσεις πολύ χρόνο χωρίς λόγο και πάλι δεν θα δουλεύουν όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αν το θες για media center, γιατί δεν βάζεις μια Linux distro και πας να παιδευτείς με μια διαδικασία της οποίας τα αποτελέσματα δεν θα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό λειτουργικά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elapse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 10.5.6 Hardware Compatibility Lists Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 άλλη λύση είναι ένα φτηνό mac mini (ebay?) και είσαι μια χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι πολυ απλα θελω mac.Εχω δοκιμασει κ linux k xp k vista... Ωραιο το 10.5.6 Hardware Compatibility Lists αλλα εχω ηδη 2 μητρικες συμβατες κ δεν καταφερα να τα εγκαταστησω.Γιατυο ψαχνω mb που να παιζει out of the box. mac mini δεν ειναι φτηνο...Εγω ψαχνω λυση με εως 100 ευρω για μητρικη...ολα τα αλλα τα εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 δεν το αφήνεις καλύτερα... εγώ έφαγα πιο πολλά λεφτά σε αυτές τις βλακείες, πήρα ένα γνήσιο και ηρέμησα. Πάντως το MSI wind νομίζω παίζει καλά το λειτουργικό αν και με τη καινούρια έκδοση δεν θα ξέρεις τι σου ξημερώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δεν θα καταφέρεις να παίξει απροβλημάτιστο HDMI και onboard vga με οποιαδήποτε μητρική. Αν θες απλά mac βάλε μια μητρική της Gigabyte (πχ. p35 ds3l) και αγόρασε καρτά γραφικών. Πάντως για media pc δεν συμφέρει hackintosh. Το έχω δοκιμάσει και πλέον απλά τρέχω vista που κάνει μια χαρά την δουλειά του, έχω desktop hackintosh και ένα macbook όποτε πίστεψε με για κάποια πράγματα δεν αξίζει το mac os. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 [...] πίστεψε με για κάποια πράγματα δεν αξίζει το mac os. http://www.plexapp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό δεν το είχα δει. Καλό φαίνεται, παρόλα αυτά να φτιάξεις hackintosh media pc είναι αρκετά δύσκολο. Αλλά με έβαλες σε σκέψεις, θα ποστάρω εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 @_zerocool ε, και όχι μόνο αυτό...φαίνεται δε το έχεις ψάξει το θέμα... xmbc, boxee, MediaCentral(not free) για να αναφέρω μερικά άλλα(εκτός του Plex) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Όλα αυτά είναι καλά για mac. Όχι hackintosh.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 όπως είναι και το Plex άλλωστε...απλώς μπορείς να τα τρέξεις και σε hackintosh(υπο προϋποθέσεις)...σίγουρα το boxee... τεσπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν με κατάλαβες, όλα αυτά δουλεύουν σε hackintosh σαν προγράμματα αλλά όχι σε HTPC που κανονικά τα έχει όλα ενσωματωμένα στην μητρική. Το πρόβλημα βρίσκετε στην μη υπαρξη οδηγών συνήθως για τις ενσωματωμένες κάρτες γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 οκ, νόμιζα οτι ελεγες αλλο πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.