Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 το firmware είναι κάτι σαν bios για τον σκληρό δίσκο... δεν νομίζω ότι θέλουν οι 7200.10 update αλλά ας postάρει ο caution που το έχει ψάξει καλύτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 στείλτου pm δεν έχουν όλοι ενεργοποιημένη την ειδοποίηση μέσω email για κάθε topic
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ναι την έχω enabled for the record 7200.10 Seagate έχω και εγώ αλλά δεν έχω κάνει firmware update...
kakovatos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Το προβλημα λυθηκε. Εκανα δημιουργια νεου διαμερισματος μεσω του DVD των WinXP μου των παλιων! ευχαριστω για την βοηθεια! Μα αφού είπες ότι λύθηκε, τι πρόβλημα έχεις τώρα?
FallenAngelGR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Αν αναφερεσε σε μενα κανενα εκανα κανονικα και εγω δημιουργια και ολα μια χαρα αλλα εεχε νομιζω ενα παραξενο βουητο οταν εμπαινα σε αυτον μεσω του "ο υπολογιστης μου". κατα τα αλλα μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.