Προς το περιεχόμενο

2ο σκληρο δισκο!

FallenAngelGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Μολις σημερα αγορασα εναν Barracuda 7200.10(τελικα ειναι ιδιοι με τους 7200.11?) το εβαλα κανονικα και οταν ανοιξα τον υπολογιστη πηγα στο ΒΙΟΣ. Εκει το ειδα κανονικα και μεσω του Speedfan 4.31. και στα δυο τους αναγνωρισε και του ειδα καθαρα! Βεβαια τα windows(Vista x64 Ultimate) δεν τον βρισκουν και ειμαι προβληματισμενος. το εχω συνδεσει σωστα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο πλευρας τροφοδοτικου!

Βεβαια ο υπολογιστης ξεκινα κανονικα!:rolleyes::rolleyes: Δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει!!!

Υ.Γ. Διαβασα το παρακατω αρθρο για καποιους προβληματικους δισκους. Σε μενα ο ενας ο αρχικος, αυτος που ειχα απο την αρχη, εχει Firmware 3.AAC και ο δευτερος ο καινουργιος εχει 4.AAA. Μην μου πειτε οτι πετυχα προβληματικο!

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς δεν έχεις ορίσει partition και δεν έχεις κάνει format...

Administrative Tools, Computer Management, Disk Management...τον βρίσκεις εκεί ορίζεις partition και κάνεις format :-) (δεν γνωρίζω αν είναι ίδια στα Vista με τα XP :-( )

standard διαδικασία για καινούριους δίσκους...

• Super Moderators
Δημοσ.

πιο αναλυτικά δεν μπορώ γιατί δεν έχω Vista μπροστά μου :-(

λογικά το Administrative Tools θα είναι μέσα στο Control Panel

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά είχα ανέκαθεν αγγλικά windows και δεν έχω μάθει τις ελληνικές μεταφράσεις :-(

για partition ορίζεις ολόκληρη την χωρητικότητα του δίσκου...

(το ξέρω δεν βοηθάω ιδιαίτερα :-( )

Δημοσ.

Εγκατέστησε το Partition Manager, βρες τον καινούριο δίσκο και επέλεξε να του κάνεις διαμόρφωση με ntfs system. Προσοχή μην κάνεις format στον δίσκο που χρησιμοποιείς ήδη με τα windows πάνω.

Δημοσ.

Πως κανω εγκατασταση το Partition manager και που το βρισκω.

Εχω ελληνικα Vista να τα δινετε στα ελληνικα παρακαλω!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

sorry αλλά είχα ανέκαθεν αγγλικά windows και δεν έχω μάθει τις ελληνικές μεταφράσεις :-(

για partition ορίζεις ολόκληρη την χωρητικότητα του δίσκου...

(το ξέρω δεν βοηθάω ιδιαίτερα :-( )

Τουλαχιστον εχεις το γνωθεις εαυτον. Ευχαρστο παντως:-)

Το προβλημα λυθηκε. Εκανα δημιουργια νεου διαμερισματος μεσω του DVD των WinXP μου των παλιων! ευχαριστω για την βοηθεια!

• Super Moderators
Δημοσ.
Barracuda 7200.10 <> Barracuda 7200.11

( τρέχα για firmware τώρα :P )

οι 7200.10 δεν έχουν πρόβλημα με firmware...μόνο οι 7200.11

Δημοσ.
οι 7200.10 δεν έχουν πρόβλημα με firmware...μόνο οι 7200.11

Κάτι 7200.10 με ΑΑΚ τους είχες ακουστά :P

(για τα firm του παιδιού νομίζω ότι δεν έχουν θέμα, google it though)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...