kritsman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας!!θα ηθελα να λαβω ενα βιντεο το οποιο ειναι τραβηγμενο απο ψηφιακη βιντεοκαμερα.αυτο το βιντεο θα το λαβω απο εξωτερικο.προσπαθησα με το msn messenger αλλα εκτος οτι αργει ελεινα μου το ακυρωνει μετα απο λιγη ωρα αυτοματα.εστω και αν εχω απενεργοποιησει τα παντα στο pc(dowloads,antivirus).το ιδιο και το pc που μου το στελνει.οταν ειχα δοκιμασει να στειλω εγω κατι παρομοιο σε ενα φιλο απο εδω το πηρε εστω και λιγο αργα.λογικο μου φαινετε λογο της αποστασης.δεν συμφωνειτε?και το λοιπον πως θα στειλω η θα λαβω στη προκειμενη περιπτωση απο το εξωτερικο τωρα?το αρχειο ζυγιζει περιπου 978000 kb..ευχαριστω εκ των προτερων!!
mariosCS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας!!θα ηθελα να λαβω ενα βιντεο το οποιο ειναι τραβηγμενο απο ψηφιακη βιντεοκαμερα.αυτο το βιντεο θα το λαβω απο εξωτερικο.προσπαθησα με το msn messenger αλλα εκτος οτι αργει ελεινα μου το ακυρωνει μετα απο λιγη ωρα αυτοματα.εστω και αν εχω απενεργοποιησει τα παντα στο pc(dowloads,antivirus).το ιδιο και το pc που μου το στελνει.οταν ειχα δοκιμασει να στειλω εγω κατι παρομοιο σε ενα φιλο απο εδω το πηρε εστω και λιγο αργα.λογικο μου φαινετε λογο της αποστασης.δεν συμφωνειτε?και το λοιπον πως θα στειλω η θα λαβω στη προκειμενη περιπτωση απο το εξωτερικο τωρα?το αρχειο ζυγιζει περιπου 978000 kb..ευχαριστω εκ των προτερων!! 978000kb δε θα το λάβεις ποτέ. Το ότι είναι εξωτερικό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έπρεπε να έχει χαμηλή ταχύτητα. Πες του να το κάνεις import στο windows movie maker, να κάνει μετά "save movie file" και να στο ανεβάσει στο http://www.rapidshare.com (αν είναι κάτω από 200ΜΒ το τελικό αρχείο), να σου στείλει το Link και να το κατεβάσεις από εκεί.
kritsman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ναι το σκεφτηκα να το ανεβασει με καποιο τροπο στο ιντερνετ και να το παρω αλλα δεν θελουμε να το δημοσιευσουμε.θελουμε να ειναι private αν ειναι ευκολο.αν δεν υπαρχει λυση ενταξει θα το κανουμε ετσι..so?μπορω να το κανω με αυτο το τροπο αλλα να ειμαι σιγουρος οτι κανεις ποτε δεν θα το βρει με κανενα τροπο?αλλιως ενταξει δεν σκαω και παρα πολυ...ευχαριστω για την απαντηση!!
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 κόψτε το κομμάτια με το winrar και μετα ξανασυναρμολογήστε το
kritsman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 αυτο προσπαθω τοση ωρα αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα το κοψω με το winrar..καμια καλη εξηγηση?
random Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Archiving & extracting with WinRAR http://www.binaries4all.com/winrar/
mariosCS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ναι το σκεφτηκα να το ανεβασει με καποιο τροπο στο ιντερνετ και να το παρω αλλα δεν θελουμε να το δημοσιευσουμε.θελουμε να ειναι private αν ειναι ευκολο.αν δεν υπαρχει λυση ενταξει θα το κανουμε ετσι..so?μπορω να το κανω με αυτο το τροπο αλλα να ειμαι σιγουρος οτι κανεις ποτε δεν θα το βρει με κανενα τροπο?αλλιως ενταξει δεν σκαω και παρα πολυ...ευχαριστω για την απαντηση!! Αν σου πει μόνο εσενα το Link είναι απολύτως private
parsifal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα μεταφέρθηκε από το Video και Audio στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ο πιο γρήγορος τρόπος σε ταχύτητα μεταφοράς είναι με direct connection (δεν χάνεις χρόνο για να ανεβεί το αρχείο πρώτα σε κάποιον 3ο file hoster) και ο πιο ασφαλής - αφού μιλάμε για μεγάλο μέγεθος αρχείου - είναι να υποστηρίζει download resuming. Οπότε: 1. Στήνεις FTP server, π.χ. [[FileZilla Server HOWTO]]. Μειονέκτημα: Ο χρόνος που απαιτείται για το στήσιμο ίσως δεν αξίζει για τη μία μόνο φορά που θα χρειαστεί να στείλεις τόσο μεγάλο αρχείο σε κάποιον 2. HFS - HTTP File Server - εύχρηστο, δωρεάν προγραμματάκι για μοίρασμα/πρόσβαση αρχείων 3. Μερικοί torrent clients δίνουν τη δυνατότητα (embedded tracker) να δημιουργήσεις torrent από αρχεία που έχεις στο δίσκο σου και να το στείλεις σε κάποιον. Π.χ. Azureus (πλέον Vuze), μTorrent κ.ά.
kritsman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον βρηκα τροπο οπως μου ειπατε.1 με το rapidshare που φαινετε πιο γρηγορη περιπτωση και επισης πως να το κοψω με το winrar."split in volumes".ευχαριστω πολυ!! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Το θέμα μεταφέρθηκε από το Video και Audio στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ο πιο γρήγορος τρόπος σε ταχύτητα μεταφοράς είναι με direct connection (δεν χάνεις χρόνο για να ανεβεί το αρχείο πρώτα σε κάποιον 3ο file hoster) και ο πιο ασφαλής - αφού μιλάμε για μεγάλο μέγεθος αρχείου - είναι να υποστηρίζει download resuming. Οπότε: 1. Στήνεις FTP server, π.χ. [[FileZilla Server HOWTO]]. Μειονέκτημα: Ο χρόνος που απαιτείται για το στήσιμο ίσως δεν αξίζει για τη μία μόνο φορά που θα χρειαστεί να στείλεις τόσο μεγάλο αρχείο σε κάποιον 2. HFS - HTTP File Server - εύχρηστο, δωρεάν προγραμματάκι για μοίρασμα/πρόσβαση αρχείων 3. Μερικοί torrent clients δίνουν τη δυνατότητα (embedded tracker) να δημιουργήσεις torrent από αρχεία που έχεις στο δίσκο σου και να το στείλεις σε κάποιον. Π.χ. Azureus (πλέον Vuze), μTorrent κ.ά. parsifal ενδιαφερον αυτο που λες να μαθω να στεινω κιολας..δεν θα με χαλουσε παρ'ολο το "μειονεκτημα" αλλα το θεμα ειναι οτι το ατομο το οποιο θα μου στειλει απο το εξωτερικο ειναι "ασχετο" με το θεμα υπολογιστες.ετσι δεν ειναι εφικτο!!!
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που ήθελα να πω και πρίν είναι ότι δεν χρειάζεται να το ανεβάσεις κάπου, αφού το κόψεις σε κομμάτια μπορείς να το στείλεις με το messenger. Δεν ξέρω βέβαια τι μέγεθος πρέπει να έχει το κάθε κομμάτι ώστε να γίνει η μεταφορά σωστά.
parsifal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 parsifal ενδιαφερον αυτο που λες να μαθω να στεινω κιολας..δεν θα με χαλουσε παρ'ολο το "μειονεκτημα" αλλα το θεμα ειναι οτι το ατομο το οποιο θα μου στειλει απο το εξωτερικο ειναι "ασχετο" με το θεμα υπολογιστες.ετσι δεν ειναι εφικτο!!! Ακόμη κι αν ο άλλος είναι ο αποστολέας του αρχείου, μπορείς κάλλιστα να στήσεις εσύ τον FTP server και ο αποστολέας να κάνει upload σε αυτόν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο αποστολέας είναι να εγκαταστήσει έναν FTP client (π.χ. FileZilla Client) και να τον χρησιμοποιήσει για να συνδεθεί στον FTP server σου.
mitsos24 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δεν στο γραφει σε ενα CDaki να τελτειωνει η υποθεση?? Παντως η λυση με το Rapidshare ειναι και γρηγορη και πριβε
MrTryANalyzer Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Διάλεξε ένα από τα παρακάτω : 28 Free File Storage Hosting Websites Εγώ θα σου πρότεινα τα εξής : - FileDropper - FileSavr ## Σε ότι υπηρεσία τέτοια χρησιμοποιήσεις να προσέξεις το οτιδήποτε στείλεις να είναι κλειδωμένο μέσα σε ένα .rar ή .zip αρχείο !
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 λοιπον βρηκα τροπο οπως μου ειπατε.1 με το rapidshare που φαινετε πιο γρηγορη περιπτωση και επισης πως να το κοψω με το winrar."split in volumes".ευχαριστω πολυ!! Κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέγεις Add to Archive... Επιλέγεις Compression -Store (1), Split to volumes-100MB (2), δίνεις όνομα (3) και πατάς add. Μετά τα ανεβάζεις στο rapidhsare και στέλνεις τα links μέσω email, msn κτλ. Μπορείς να δημιουργήσεις δωρεάν έναν collectors account στο rapid και να παίρνεις και πόντους. lol Ένας άλλος αξιόλογος file server είναι ο MediaFire. Εκεί δεν έχει αναμονή μεταξύ κατεβασμάτων και μπορείς να κατεβάζεις παραπάνω από ένα λινκ την φορά. Στο (1) προτείνω store γιατί είναι όπως είπες βίντεο και δεν πρόκειται να συμπιεστεί άλλο. Μπορείς να βάλεις συμπίεση αλλά θα χάσεις τζάμπα χρόνο.
Xvipes Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Παίζει και να κάνω λάθος,αλλά το κλασικό mirc δεν υποστηρίζει p2p με resume?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.