Προς το περιεχόμενο

Γίνεται εγγραφή αρχείων σε cd στο nero χωρίς να είναι αλφαβητικά τα αρχεία?

nikolio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να γράψουμε με το Nero cd και τα αρχεία που περιέχονται να μην είναι αλφαβητικά ταξινομημένα αλλά να τα βάλουμε εμείς με τη σειρά που θέλουμε;

Συγκεκριμένα θέλω να γράψω cd με αρχεία mp3 αλλά να τα βάλω με τη σειρά που θέλω εγώ.

Πηγαίνω στο nero express κάνω add τα τραγούδια που θέλω με τη σειρά που θέλω, αλλά τελικά στο cd έχουν εγγραφεί με αλφαβητική σειρά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Μμμμ, όταν το χρησιμοποιούσα το nero είχα τέτοιο πρόβλημα κι εγώ. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μπορείς να τα περνάς με όποια σειρά θες εσύ στο mp3tag, και μετά με το σχετικό κουμπί να μπουν αριθμοί κομματιών απο πάνω προς τα κάτω.Τα μετονομάζεις έτσι ώστε οι αριθμοί να είναι πρώτοι πρώτοι στο όνομα, και αυτομάτως ταξινομούνται κατα όνομα όπως θες. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει άμεση λύση όμως

Δημοσ.

εφοσον γραφεις ενα data cd, οι τροποι με τους οποιους σορταρονται τα αρχεια οταν τα βλεπεις στον explorer ειναι αυτοι που σου δινονται απο το μενου "arrange file by" δηλαδη by name, by size, by type και by date modified

αρα, αν θες να τα βλεπεις με συγκεκριμενη σειρα στον εξπλορερ, ο προφανης τροπος ειναι να φτιαξεις τα filenames τους ετσι ωστε να μπουν σε αλφαβητικη σειρα, δηλ βαλε ενα αυξων αριθμο μπροστα στο καθε ονομα (01_tralala.mp3, 02_tiruliruli.mp3 etc)

αν τωρα θες να εμφανιζονται με συγκεκριμενη σειρα σε λιστα του mp3 player σου, τοτε κατσε και φτιαξε playlists (.m3u αρχεια ή κατι παρομοιο) Μερικες λιστες μπορεις να τις γραψεις και στο cd παρεα με τα μουσικα αρχεια ωστε να τις εχεις προχειρες.........

και φυσικα, μεσω των mp3 players (winamp, mediamonekt etc) μπορεις να κατηγοριοποιεις και να ταξινομεις κομματια βασει πληροφοριων που εχεις αποθηκευσει στα IDTags των κομματιων (by artist, by genre, by year etc)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...