DIMITRISG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το open office έχει ξεκινήσει μια δημοσκόπηση για την καλυτέρευση της σουίτας http://surveys.services.openoffice.org/surveys/index.php?sid=69531&lang=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Cool, done it! (dimitrisg κάνε ένα edit το δημοσκόπηση, βαράει λίγο στο μάτι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 είναι δοτική ! με λάθος τονισμό ευχαριστούμε DIMITRISG . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ ! είμαι με kde 4.2 και όποτε θέλει υπογραμμίζει τα ορθογραφικά λάθη. Πάντως είναι καλύτερα τώρα γιατί η ορθογραφία γίνεται με δεξί κλικ, όχι όπως πρώτα που έπρεπε να ανοίξεις το παράθυρο διαλόγου με τον ορθογραφικό έλεγχο gtroza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
victz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Done it too... Δυστυχως ομως δε σε αφηνει να διαλεξεις οτι το τρεχεις σε παραπανω απο ενα μηχανηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis25 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 done it too..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Είπα και εγώ τον πόνο μου αλλά γιατί μπήκε στο linux section το topic; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Done it too... +1 και από μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τους έκραξα λίγο για το Impress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τους έκραξα πολυ για το Impress. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ για την ταχύτητα εκκίνησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 και γω για την ταχύτητα εκκίνησης και για το impress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalis2610 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Impress here too... συν το ότι δεν είναι full backwards compatible με την έκδοση 2.4.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.