Sonam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Πριν από λίγο καιρό είδα το quake live και μου ξύπνησαν αναμνήσεις... Αλλά μετά από λίγο παίξιμο μου ξύπνησαν οι αναμνήσεις από το Unreal... Γενικά έχω μία τρελή επιθυμία για unreal tournament αλλά δεν ξέρω ποιο; Το UT99 το θεωρώ κορυφαίο ακόμα και τώρα όπως και όλοι οι "παλιοί" πιστεύω. Οι κορυφαίες στιγμές όμως ήταν με το UT2k4. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι: Unreal Tournament 2004 vs Unreal Tournament 3! Ποιο από τα δύο; Ποιο έχει το μεγαλύτερο community αυτήν την στιγμή; Το demo του 3 που είδα το θεώρησα τρελό φιάσκο σε σχέση με αυτό που περίμενα. Ναι δεν μπορώ να πω. Τα γραφικά κορυφαία και ελαφριά (με τα τωρινά μηχανήματα). Αλλά το gameplay δεν είναι τόσο πολύ unreal. Θυμίζει ένα αποτυχημένο πάντρεμα του UT99 και του UT2k4 Θα ήθελα γνώμες από άτομα που τα έχουν δει και παίξει και τα δύο να μου πουν γνώμες. Να ξεκινήσω το UT2k4 ξανά ή να αγοράσω το UT3; Με ενδιαφέρει πιο πολύ gameplay και active community παρά γραφικά. Γενικά με τα communities Ελλάδα και εξωτερικό τι παίζει (από όσο ξέρω Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο active);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.