k_dinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα γραψει την προσφορα αυτη στο γενικο φορουμ λιγο πριν κλειδωθει. Επειδη πιστευω πως οντως αξιζει σαν προσφορα, την βαζω παλι ωστε να μπορεσουμε να την σχολιασουμε: Προσφορα λαπτοπ Fujitsu-Siemens σε Κωτσοβολο, Τιμή: 499 Τύπος Επεξεργαστή : INTEL CORE 2 DUO T5850 Λειτουργικό Σύστημα : Αυθεντικά Windows Vista Home Basic Greek Ταχύτητα Επεξεργαστη σε Ghz : 2.16 GHz Τύπος Μνήμης : DDR2 Μνήμη σε MB: 2048 Χωρητικότητα HDD: 250GB http://www.skroutz.gr/s/54701/Fujitsu-Siemens-Esprimo-Mobile-V5535-T5850.html (στα λεφτα αυτα ειναι οτι καλυτερο) Επισης HP Pavilion dv5-1130EV στα 799ευρω: (Τιμη e-shop: 849ευρω) http://www.skroutz.gr/s/63914/HP-Pavilion-dv5-1130EV.html?keyphrase=pavilion+dv5+1130 (πολυ δυνατο λαπτοπ κατα τη γνωμη μου, εχει και blue-ray.)
jabar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 σημερα ο κοτσο ικεα εχει φορητους με 36 ατοκες η με καλη εκπτωση....1 που σταμπαρα ομως, ηταν του ραφιου κ κρατημενο...
k_dinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Εγω εμαθα για την προσφορα στις 23 του μηνα και στις 25 πηγα με εναν φιλο μου που το ηθελε και το πηρε κανονικα. (Το επομενο πρωι τη δημοσιευσα εδω) Υπηρχε και εξω στη βιτρινα, αλλα του εδωσαν καινουριο πακεταρισμενο
elysium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Προσφορα λαπτοπ Fujitsu-Siemens σε Κωτσοβολο, Τιμή: 499 μεγάλη μάπα κατ' εμέ. Chipset SIS mirage? :lol: μακρυά από μας..
k_dinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο που λες, αλλα λαπτοπ με τετοιο επεξεργαστη δεν υπαρχει σε αυτη την τιμη. Σιγουρα δεν ειναι το μονο που μετραει αλλα σε αυτα τα λεφτα μονο για γενικη-απλη χρηση μηχανημα μπορεις να παρεις. Το Pavilion πως το βλεπεις; Αν εψαχνα για λαπτοπ θα το τσιμπαγα.
elysium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο που λες, αλλα λαπτοπ με τετοιο επεξεργαστη δεν υπαρχει σε αυτη την τιμη.Σιγουρα δεν ειναι το μονο που μετραει αλλα σε αυτα τα λεφτα μονο για γενικη-απλη χρηση μηχανημα μπορεις να παρεις. . Acer 5735z συνολικά πολύ ανώτερο του Fujitsu http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=acer+5735z
k_dinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Το ειχα δει και αυτο, αλλα υπολογισα τη 2MB L2 cache μνημη που εχει το Fujitsu ένταντι του 1ΜΒ του Acer. Την παραπανω RAM που εχει ο Acer μπορει να την φτασει ευκολα και ο αλλος, ο επεξεργαστης ομως δεν αλλαζει. Οπως και να εχει, αυτη τη στιγμη αξίζει σιγουρα περισσοτερο το Acer καθως η προσφορα τελειωσε και πηγε 100ευρω πανω η τιμη του Κωτσοβολου
remalis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Για όποιον ενδιαφέρεται το ίδιο φορητό το βγαλε το Electroworld προσφορά πάλι 499Ε. 5/03-11/03 λέει το φυλλάδιο μεγάλη μάπα κατ' εμέ.Chipset SIS mirage? μακρυά από μας.. +1000 Ιδίως αμα θες να βάλεις linux, καλά για παιχνίδια δε το συζητάμε, ούτε civilization II δε θα τρέχει :-)
asteroskoni Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδιά! Ψάχνω φορητό για ένα φίλο και έχω βρει ενδιαφέρον το TOSHIBA SATELLITE L500-1QE, αλλά δεν ξέρω πολλά τεχνικά πράγματα. Η τιμή του ξεκινά από 614 ευρώ και σκέφτομαι να το γράψω και στην εγγύηση της TOSHIBA 'Ότι και αν συμβεί'. Θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτό; http://www.skroutz.gr/s/254003/Toshiba-Satellite-L500-1QE.html?keyphrase=NOTEBOOK+TOSHIBA+SATELLITE+L500-1QE+#specs Εγώ έχω HP Pavilion, το πήρα πέρυσι το καλοκαίρι, έδωσα και 700+ ευρώ, αλλά το έχω μετανιώσει γιατί ήδη μου κάνει νερά... (τρώει κολλήματα και χάλασε και το scroll στην οθόνη αφής). Τέλος πάντων... Thanks εκ των προτέρων!
jabar Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδιά! Ψάχνω φορητό για ένα φίλο και έχω βρει ενδιαφέρον το TOSHIBA SATELLITE L500-1QE, αλλά δεν ξέρω πολλά τεχνικά πράγματα. Η τιμή του ξεκινά από 614 ευρώ και σκέφτομαι να το γράψω και στην εγγύηση της TOSHIBA 'Ότι και αν συμβεί'. Θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας για αυτό; http://www.skroutz.gr/s/254003/Toshiba-Satellite-L500-1QE.html?keyphrase=NOTEBOOK+TOSHIBA+SATELLITE+L500-1QE+#specs Εγώ έχω HP Pavilion, το πήρα πέρυσι το καλοκαίρι, έδωσα και 700+ ευρώ, αλλά το έχω μετανιώσει γιατί ήδη μου κάνει νερά... (τρώει κολλήματα και χάλασε και το scroll στην οθόνη αφής). Τέλος πάντων... Thanks εκ των προτέρων! to touchpad σ εμενα παντως, ενω ειχε προβλημα αφαιρωντας το προγραμμα synaptic που ειχε απ την αρχη,μετα εβαλε μονο του οδηγους απο vista και δουλευει πιο καλα απο πριν...
instinct21 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Ειχα γραψει την προσφορα αυτη στο γενικο φορουμ λιγο πριν κλειδωθει.Επειδη πιστευω πως οντως αξιζει σαν προσφορα, την βαζω παλι ωστε να μπορεσουμε να την σχολιασουμε: Προσφορα λαπτοπ Fujitsu-Siemens σε Κωτσοβολο, Τιμή: 499 Τύπος Επεξεργαστή : INTEL CORE 2 DUO T5850 Λειτουργικό Σύστημα : Αυθεντικά Windows Vista Home Basic Greek Ταχύτητα Επεξεργαστη σε Ghz : 2.16 GHz Τύπος Μνήμης : DDR2 Μνήμη σε MB: 2048 Χωρητικότητα HDD: 250GB http://www.skroutz.gr/s/54701/Fujitsu-Siemens-Esprimo-Mobile-V5535-T5850.html (στα λεφτα αυτα ειναι οτι καλυτερο) Σε καμια περιπτωση δε θα "πεταγα" 500 ευρω γι'αυτο το λαπτοπ... με 100 η 200 αν θες παραπανω παιρνεις πολυ καλυτερο εργαλειο με 4gb ραμ 500gg σκληρο και μια καρτα γραφικων να κανεις τη δουλεια σου...512 mb!!! Σου φαινονται λιγα τα 500 δηλαδη???
Bourdoulas Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 instinct21 κοιτάμε που και που τις ημερομηνίες!
k_dinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Σε καμια περιπτωση δε θα "πεταγα" 500 ευρω γι'αυτο το λαπτοπ...με 100 η 200 αν θες παραπανω παιρνεις πολυ καλυτερο εργαλειο με 4gb ραμ 500gg σκληρο και μια καρτα γραφικων να κανεις τη δουλεια σου...512 mb!!! Σου φαινονται λιγα τα 500 δηλαδη??? Η προσφορα που ελεγα ηταν πριν ενα χρονο και κατι μηνες. Στο skroutz δεν υπαρχει το link. Φυσικο ειναι να εχουν αλλαξει καποια πραγματα. Με τα λεφτα που λες, του χρονου θα μπορεις να παρεις 4πυρηνο λαπτοπ με Blue Ray και πανω απο 1 tera σκληρο, υπομονη λοιπον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.