woodpecker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Με τον κίνδυνο να επαναλαμβάνομαι θα ήθελα να ρωτήσω ποιό Wirelles modem Router προτείνετε ώστε να μην με αποσυνδέεται κάθε τρείς και λίγο. Τώρα έχω ένα Wirelles Modem router της D-Link το οποίο δίνει σύνδεση σε : 1)Desktop > Utp > Δεν διακόπτεται ποτέ η σύνδεση 2)Laptop > Wireless > Διακόπτεται η σύνδεση με το Router κάθε τρείς και λίγο 3)Desktop > Wireless > Διακόπτεται η σύνδεση με το Router κάθε τρείς και λίγο Φαντάζομαι ότι είναι κάποιο πρόβλημα του Wireless του συγκεκριμένου Modem. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος και από την Tellas και από το Modem όταν μου δουλεύει. Αναφορικά στα Downloads με Rapidshare πιάνει σταθερά 1mb/s, το οποίο θεωρώ αξιοπρεπέστατο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Veltiwths Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εγω εχω ενα netgear και δουλευει αψογα δεν ειχα ποτε προβλημα σε συνδιασμο με την Tellas!
woodpecker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν βλέπω μεγάλη προθυμία οπότε να διαφοροποιήσω λίγο το ερώτημα. Το Router θα το αλλάξω, τι στοιχεία να κοιτάξω στο καινούργιο που θα πάρω Βλέπω ότι λένε Annex A και Β . Το Α είναι για Pstn και το B για Isdn ; Σωστά ; Μετά λένε για Mbps 108, 207 κ.ο.κ, αλλά δεν καταλαβαίνω αφού η σύνδεση είναι 24. Με ενδιαφέρει πολύ αυτό το δεδομένο. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Τι λέτε για αυτά τα 2 ;; Belkin F5D7634 Wireless Router Annex A http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1200712&HYDIKTIASINDESIMOTITA=4+x+10%2f100+(RJ-45)+%26+1+x+RJ-11&category=69978253&catalog=23 Linksys Wireless Access Point 802.11g [WAP54G] http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1820&v_Item=3307
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 a.για το υπαρχον ρουτερ.α.αλλαξε καναλι στο ασυρματο.β.δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.γ.κανε firmware update και περνα στις ασυρματες καρτες νεους drivers.annex a pstn annex b isdn.ωραιο ρουτερ speedtouch 585,linksys wag200.belkin δεν θα περνα.το linksys Που εγραψες δεν ειναι adsl router ειναι απλα ρουτερ η να το πω πιο απλα access poiunt.δηλαδη παιρνει το υπαρχον ιντερνετ και το κανει ασυρματο.απλα να ειναι annex a.το 108 κτλ ειναι απλα η ταχυτητα του ασυρματου αν μεταφερεις αρχεια.ναι η συνδεση ειναι μεχρι 24 απλα σου λεει οτι σε αασυρματο αν πχ μεταφερεις αρχεια θα παιξει μεχρι 54,108 και παει λεγοντας.σε ασυρματο ρουτερ με πρωτοκολλο n δηλαδη 200 Mbit και πανω δεν αξιζει γιατι θες και αντιστοιχα wi fi sticks οποτε τζαμπα λεφτα.τα υπαρχον wireless που εχεις μαλον ειναι g. to 108 ειναι το διπλασιο του 54 και πρεπει να εχεις και συμβατες καρτες με την ιδια τεχνολογια για να παιξει .g ειναι απλα σαν o/c.
woodpecker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα ψάξω για το speedtouch αν δεν βρώ λύση με την αλλαγή καναλιού και κλειδώματος !!
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ναι.κανε δοκιμεσ μπορει να ειναι κατι απλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.