Προς το περιεχόμενο

Για την εκκίνηση προγραμμάτων.

ioannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν τρέχει κανείς το msconfig βέπει στο startup να βρίσκονται πολλά προγράμματα τσεκαρισμένα. Εγώ ξετσεκάρω μερικά γιτί έχω την εντύπωση ότι δεν είναι απαραίτητο να ξεκινούν κάθε φορά που ανοίγει ο Η/Υ., όπως π.χ. το AnyDVD. Είναι σωστό αυτό που κάνω;

Δημοσ.

Σωστό είναι, εφόσον θες να ελευθερώσεις μνήμη κατά την εκκίνηση, αρκεί να μην ξετσεκάρεις κάποιο service των windows που είναι απαραίτητο να τρέχει όταν ξεκινά o υπολογιστής.

Φρόντισε να γνωρίζεις τα προγράμματα που ξετσεκάρεις, και μπορείς να είσαι σίγουρος και από το path που έχουν αυτά τα προγράμματα (<Drive Name>\Program Files\), ή όποιον άλλο φάκελο χρησιμοποιείς για την εγκατάσταση των προγραμμάτων σου.

Δημοσ.

Και εγω το κανω ... Δεν ειναι κακο αρκει ξερεις (και να θυμασαι) τι κανεις ωστε αν γινει καμια μ@@#$%ια να μπορεις να την διορθωσεις .....

Δημοσ.

Με πολλά προγράμματα μπορείς να το κάνεις αυτό. πχ εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τα "tune up utilities" και το φετινό αναφέρει από μόνο του ποια χρειάζονται και ποια όχι (αν και το να τα διαλέγεις μόνος σου είναι ακόμα καλύτερο)

Δημοσ.
Με πολλά προγράμματα μπορείς να το κάνεις αυτό. πχ εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τα "tune up utilities"

Kι εγώ.

(περίεργο). :P

Δημοσ.
Με πολλά προγράμματα μπορείς να το κάνεις αυτό. πχ εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τα "tune up utilities" και το φετινό αναφέρει από μόνο του ποια χρειάζονται και ποια όχι (αν και το να τα διαλέγεις μόνος σου είναι ακόμα καλύτερο)

Ναι τώρα το έκαναν αυτό που λες δηλαδή στην καινούρια έκδοση (2009) γιατί η παλιά έκδοση του (2008) δεν ήταν έτσι!!:-D

Αλλά δεν είναι freeware!!!:-(

Δημοσ.
Ναι τώρα το έκαναν αυτό που λες δηλαδή στην καινούρια έκδοση (2009) γιατί η παλιά έκδοση του (2008) δεν ήταν έτσι!!:-D

Δεν έχω δει την 2009.

Έχει κάποιου τύπου adviser για το τι είναι απαραίτητο να ξεκινάει και τι όχι?

Η 2008 (που έχω ακόμα), σου λέει απλά ποια προγράμματα είναι τι, που καμμιά φορά δεν φαίνονται στο msconfig.

Νταξ, δεν θέλει και φοβερή εμπειρία να ξεχωρίσεις πως δεν πρέπει να ξεκινάει π.χ το powerDVD και πως πρέπει να ξεκινούν οι ρυθμίσεις της Nvidia...

(αναλόγως τις ανάγκες/χρήση του καθενός).

Αλλά δεν είναι freeware!!!:-(

Λεπτομέρειες... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...