puzzle21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια καλησπερα σας...χρειαζομαι τη βοηθεια σας για να μην κανω καμια χαζομαρα.. Εχω βαλει στο κινητο μου το surf & email 30 και μεσω samsung f480 παει σφαιρα... Εχτες λοιπον συνδεσα το κινητο με ενα netbook που εχω και μεσω samsung pc studio εκανα το κινητο modem και εμπαινα μεσω vodafone στο ιντερνετ απο τον firefox χωρις να κανω τιποτε αλλο(οταν το εκανα μοδεμ τα υπολοιπα τα εκανε μονο του το pc studio), το ελεγξα λιγακι και πηγαινε αρκετα καλα.. Τωρα το ερωτημα μου ... Τα 30mb που εχω δωρεαν το μηνα επαρκουν για να μπαινω απλα μια στο τοσο οταν ειμαι εξω και θελω να χαζεψω καμια σελιδα? δεν το χρησιμοποιω για download ουτως η αλλως αφου στο σπιτι εχω νετ κανονικα... Υπαρχει περιπτωση να εχει καποια επιπλεον χρεωση επειδη μπαινω μεσω pc?εννοω μηπως ο firefox καταλανωνει πιο ευκολα αυτα τα 30 mb? Στο ιντερνετ μπαινω οπως και στο κινητο απο το vodafone internet kai οχι μεσω wap? τοσο καιρο δεν εχω καποια επιπλεον χρεωση...φανταζομαι δεν υπαρχει καποιο προβλημα ετσι? Sorry αν ειναι λιγο κουτες οι ερωτησεις μου αλλα δεν εχω και μεγαλη ιδεα με συνδεσης αυτου του τροπου... Και οπως ειπα η χρηση του θα ειναι πιο σπανια οταν βρισκομα καπου εξω και δεν πιανω και κανα wifi.. Απλα το φοβαμαι επειδη το χρησιμοποιω τωρα μεσω pc... Y.Γ. Να πω οτι στο pc δεν εκανα καποιες ρυθμισεις αλλα τα εκανε μονο του samsung pc studio το οποιο δημιουργησε το modem κτλ...παιζει να εχω επιπλεον χρεωσεις? δεν εβαλα ουτε Όνομα APN: gwap.b-online.gr που λενε αλλοι ουτε τα proxy πειραξα... Απο τη στιγμη που μπαινω μεσω vodafone κανονικα υπαρχει περιπτωση να μη βλεπει οτι εχω 30mb το μηνα δωρεαν? Φοβαμαι μην ερθει κανας τρελλος λογαριασμος...
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη εχω παρει το πακετο της vodafone ασυρματο ιντερνετ με 5Gb το μηνα με 29 ευρω, μπορω να σου πω εκ πειρας οτι τα 30Mb ειναι 5-8 βιντεακια στο youtube. Ποιο πολυ διαφημηστικο κολπο ειναι για να νομιζεις οτι πηρες και ιντερνετ μαζι, και φυσικα οταν ξεπερασεις τα 30Mb σε χρεωνουν κανονικα τα παραπανω Mb. Με 30Mb μπορεις να ανοιγεις λιγες σελιδες καθε μερα(3-4), χωρις βιντεακια και χωρις πολλα multimedia.
puzzle21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μα η χρηση του δεν ειναι καθημερινη και οπωσδηποτε δεν βλεπω βιντεακια κτλ... Το θελω μια στο τοσο που μπορει να βρεθω στο δρομο και να θελω να δω κατι και δεν πιανει καπου wifi κτλ...κανα email κανα μηνυμα στο facebook τετοια πραγματα... Το θεμα μου ειναι οτι απο τη στιγμη που το εχω συνδεσει..το βρηκε μονο του σαν modem μεσω samsung pc studio...και μπαινει στο ιντερνετ υπαρχει περιπτωση να μην βλεπει τα δωρεαν 30μβ που εχω το μηνα...το ρωτω γιατι πολυ λενε οτι πρεπει να κανεις καποιες ρυθμισεις στο pc ktl..ισως αυτοι το κανουν για να δημιουργησουν τη συνδεση ενω εμενα μου δημιουργηθηκε πολυ ευκολα και αυτοματα απο το pcstudio...
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τα βλεπει τα δωρεαν 30Mb. Δεν τα μετραει ο υπολογιστης σου ουτε το κινητο σου τα δωρεαν Mb τα μετραει η Vodafone ,κοιταει ποσα κατεβαζεις και σε χρεωνει αναλογα. Απο την στιγμη που τραβας εσυ Mb αυτοι εχουν μετρητη και μετρανε, στο τελος του μηνα θα σου ερθει το μπουγιουρντι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.