Προς το περιεχόμενο

Memor32

EXPHARTION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα να μάθω η Memor32 για το ps2 μπορεί να παίξει παιχνίδια του PS3 είτε κατεβασμένα ,γνήσια ή αντιγραμένα PAL, NTSC-US, NTSC-J κτλ;

Επίσης παιχνίδια του Ps2 είτε κατεβασμένα, γνήσια ή αντιγραμένα PAL, NTSC-US, NTSC-J κτλ μπορεί να τα παίξει η Memor32;

Και κάτι τελευταίο η Memor32 υπάρχει σε άλλες κονσόλες και το PS2 μπορεί να παίξει άλλα παιχνίδια κατεβασμένα ,γνήσια ή αντιγραμένα κτλ από άλλες κονσόλες παλιές ή καινούργιες;

Ευχαριστώ και συγνώμη για τις ερωτήσεις μου.:o

Δημοσ.
Γεια σας θα ήθελα να μάθω η Memor32 για το ps2 μπορεί να παίξει παιχνίδια του PS3 είτε κατεβασμένα ,γνήσια ή αντιγραμένα PAL, NTSC-US, NTSC-J κτλ;

Επίσης παιχνίδια του Ps2 είτε κατεβασμένα, γνήσια ή αντιγραμένα PAL, NTSC-US, NTSC-J κτλ μπορεί να τα παίξει η Memor32;

Και κάτι τελευταίο η Memor32 υπάρχει σε άλλες κονσόλες και το PS2 μπορεί να παίξει άλλα παιχνίδια κατεβασμένα ,γνήσια ή αντιγραμένα κτλ από άλλες κονσόλες παλιές ή καινούργιες;

Ευχαριστώ και συγνώμη για τις ερωτήσεις μου.:o

Η memor32 παιζει αυθεντικα-αντεγραμενα-κατεβασμενα-back ups games του PS2 μονο

Δημοσ.

Γεια σας παίδια η Memor32 μπορεί να παίξει παιχνίδια του PS1 είτε κατεβασμένα ,γνήσια ή αντιγραμένα PAL, NTSC-US, NTSC-J κτλ;

στο PS2 Emulator βάζω παιχνίδι του PS1 βλέπω το μαύρο δισκάκι στο μενού εκεί που είναι οι memory cards το πατάω και με βγάζει πάλι στο μενού και δεν μου το παίζει.

Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...