Προς το περιεχόμενο

Worm σε usb stick

Greek_Gares

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πρόβλημα με το flashακι μου καθώς έπιασε worm.Καμιά ιδέα πως το σβήνουμε???Με format έγινε τπτ ούτε επίσης με scan από antivirus...Ευχαριστώ εκ τως προτέρων :mrgreen:

Δημοσ.

Με format στο φλασάκι δεν έγινε τίποτα; Αυτό σημαίνει οτι ξαναμεταδίδεται απο τον υπολογιστή σου. Σκανάρεις τον υπολογιστή σου με avira ή avast, και μετά με spyware doctor ή/και superantispyware ή/και malwarebytes antimalware.

Δημοσ.

Κατέβασε και κανε scan με το SUPERAntiSpyware το flashάκι σου.

Επίσης μπορεις απο τον Windows Explorer να ενεργοποιήσεις την επιλογή Show Hidden Files and Folders, και απο το root του flash σου, να σβήσεις το αρχείο autorun.inf , και αλλα δυο με περίεργα ονόματα που δεν θυμαμαι πως λέγονται.

Βεβαια καλυτερα ειναι να κατεβασεις το antispyware, γιατι προφανώς το worm εχει μεταπηδήσει και στον δίσκο σου (λόγω του autorun.inf) ;)

Δημοσ.

Παιδιά τπτ...Δοκίμασα το superantispyware,καθώς και το avast cleaner για worms,και δεν βρήκε τπτ ούτε στο flashακι ούτε στο pc ενώ το avira που έχω για antivirus συνέχεια μου βγάζει warnings για worm όποτε βάζω το flashακι και threats γενικά στο pc...Με φαίνεται πως χρειάζομαι format :shock:

Δημοσ.
Για πες λιγες πληροφοριες για το Worm που επιασε το flashaki σου .

Πως το καταλαβες δηλαδη, τι ενδειξεις ειδες..

Όποτε βαζω το flashακι το avira πετάει μήνυμα για WORM/Autorun.dmh.8 Αυτό το κάνει σε όλα τα flashακια που βάζω.Τι να πω δεν ξέρω τι παίζει.Όπως είπα και πριν τα superantispyware και avast worm cleaner δεν βρισκουν τπτ ούτε στο pc ούτε στα flashακια.Αν έχεις καμιά ιδέα θα ήμουν ευγνώμων...

Δημοσ.

NOD32 v3, αν δεν μπορεις να ενεργοποιησεις τα κρυφα αρχεια για να τα βρει το αντιβιοτικο, τοτε ανοιξε ενα prompt και τρεξε ενα dir/ah στο c:\

θα σου βρει καποια .com, bat και .exe με ασχετα ονοματα, δεν 8α μπορεις να τα σβησεις οποτε δοκιμασε ενα type onomarxeioy.kataliksi και θα το τσιμπισει. απο εκει και περα, κανεις ενα restart και ισως κανεις δουλεια

αν δεν, τοτε βαζεις

1) Ashampoo antispyware

2) Uniblue spyeraser

3) Spybot

4) Malwarebytes antimalware

με ολα αυτα, απλα ΔΕΝ παιζει να μεινει κατι, εχω καθαρισει περισσοτερους απο 30 υπολογιστες πελατων χωρις προβλημα......

δεν χρειαζεται να τα σπασεις, καποια απο αυτα ειναι demo για 30 μερες, αρκετες για να καθαρισεις......

Δημοσ.
Κοιταξες για το αρχειο autorun.inf που σου γραψα πριν ?

Αν δεν βρίσκεις λύση δοκίμασε και μια το Kaspersky Antivirus 09.

Η το Flash Disinfector που κανει το σβήσιμο των autorun.inf αυτοματοποιημενα!

Ναι κοίταξα το διέγραψα και μόνος μου αλλά αμέσως ξαναεμφανίζεται.Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες και θα δω.Εντομεταξύ έκανα ακόμα ένα scan με το avira και στο pc δεν βρίσκει τπτ...

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο worm αντιγράφεται σε ολα τα root ολων των δισκων (εσωτερικά & εξωτερικά).

Σου ξαναεμφανίζεται γιατι τρεχει ενα proccess κρυφο το οποιο τα ξαναδημιουργει. Εαν το βρεις το κανεις terminate and delete απο τα startup proccesses τοτε μπορεις να σβησεις και τα autorun.inf.

Θα σου προτεινα να εγκαταστησεις το τελευταιο kaspersky antivirus με ανοιχτο το protection, ωστε οταν παει να εκτελεστει απο το flashaki, Να το σταματησει ! :)

Αν θες βαλε ενα log post εδω απο το hijackthis ...

Δημοσ.

Εγώ μετά από όλα αυτά λέω να μη δώσει σημασία..

Δεν είναι τίποτα.. Και τα δικά μου Flashάκια έβγαζαν Worms, και ποτέ δεν υπήρξε prob..

/Koritsi_Gia_PC

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...