Προς το περιεχόμενο

Αποριες σχετικα με το web design

snik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,τωρα κανω τα πρωτα βηματα μου στον χωρο του web design και εχω μερικες αποριες σχετικα με το μελλον του κλαδου αλλα και το ποιες τεχνολογιες επικρατουν αυτον τον καιρο.

Εχω μαθει ενα κομματι του dreamweaver (html και λιγα για css & javascript), εχω μια μικρη εμπειρια σε cms (joomla) και εχω παρακολουθησει και μερικα μαθηματα για δημιουργια και διαχειριση βασεων δεδομενων (mysql). Αυτα απο τον προγραμματιστικο τομεα της σελιδας,για τον γραφικο τομεα ξερω να χρησιμοποιω το photoshop και αυτον τον καιρο παλευω να μαθω τα βασικα στο illustrator (ακομα δεν εχω ιδεα).

Τελευταια προσπαθω να φτιαξω μερικες σελιδες σε γνωστους για να εχω ενα δειγμα εργασιας γιατι το θεωρω απαραιτιτο στο να με εμπιστευτει καποιος. Επισης προσπαθω μαθω καλυτερα css και αν βρω χρονο καποια στιγμη να μαθω και καποια βασικα πραγματα στην php.

1) Θα ηθελα να μαθω απο τους γνωστες του χωρου αυτες οι γνωσεις επαρκουν για καποιον που ας πουμε κανει μια αρχη στον χωρο του web design η χρειαζεται κατι παραπανω; Δηλαδη θελω να μαθω τι ειδος σελιδων σας ζητανε συνηθως οι πελατες σας;

2) Επειδη ακομα δεν εχω μαθει να φτιαχνω τα δικα μου templates στο joomla πιστευετε οτι αξιζει να ασχοληθω με την δημιουργια template η να περιοριστω στα ετοιμα με καποια παραμετροποιηση ωστε να το φερω στα μετρα του καθε πελατη;

3) Η λυση του joomla μεχρι στιγμης με εχει βολεψει αρκετα και το θεωρω αρκετα καινοτομο λογισμικο, το θεμα ειναι αξιζει να ασχοληθω παραπανω με αυτο η ειναι κατι που θα ξεπεραστει αργα η γρηγορα;

Αυτα για αρχη, ελπιζω να μην σας κουρασα με το μεγεθος του post μου :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...