Ozone Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας. θελω να γραφω προγραμματα στην c++ στα λεοπαρτ. ποιο προγραμμα ειναι το κλαυτερο για application developing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Xcode της Apple για αρχή...Αν δε σου αρέσει αυτό κοίτα το Eclipse το οποίο είναι επίσης πάρα πολύ καλό...εμένα με έχει βολέψει περισσότερο το Xcode...δοκίμασέ τα και αποφασίζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OneDreamCloser Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 γεια σου, μεχρι τωρα εχω χρησιμοποιησει Xcode, NetBeans, Eclipse, KDevelop(linux) ... θα σου προτεινα με σιγουρια το Xcode, και μετα NetBeans αν και εκτιμω παραπολυ την ΙΒΜ ως εταιρεια και μετα Eclipse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω μου αραισε το xcode και θα μεινω εκει προς το παρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letaki Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 γειά σας παιδιά... έχω ενα μικρό θεματάκι με το eclipse... δεν μπορω να τρέξω πρόγραμμα ούτε σε java ούτε σε c. στην java δεν μου βρίσκει τη main και στην c μου βγάζει ένα μνμ "launch failed. Binary not found".. Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.