Προς το περιεχόμενο

Dell 27"...Ποιό mac να της βάλω??

kavouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λογικά μπάινει άνετ αεροπλάνο. Οι συσκευασίες της Apple είναι σχετικά compact, οπότε θα μπορείς να το δώσεις ως αποσκευή. Το δηλώνεις και fragile να μη σου πάθει κάτι...

Και αααααμα πάθει παίρνεις την apple τηλέφωνο και τους λες οτι έτσι μου ήρθε (να μη το εχεις ανοιξει πριν), θα χτύπισε πουθενα στην μεταφορά... λολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και αααααμα πάθει παίρνεις την apple τηλέφωνο και τους λες οτι έτσι μου ήρθε (να μη το εχεις ανοιξει πριν), θα χτύπισε πουθενα στην μεταφορά... λολ

Αγαπητέ τη μεταφορά εφ'όσων δεν την έχει κάνει η apple take it up with your courier θα σου πεί...

και η ups δεν έχει ιστορία σπασμένων υπολογιστών κατα τη μεταφορά όσο κάνω εγώ tech support για την apple... μία 2 περιπτώσεις είχα post-repair... και σε αυτές ο υπολογιστής ξαναπήγε για repair... δε νομίζω να θές να γίνει repair ο υπολογιστής (απο αφέλεια σου) πριν καν τον πάρεις... κρίμας!

Εγώ είμαι της γνώμης οτι άμα δεν έχεις άλλο υπολογιστή, και είσαι ή επαγγελματίας ή φοιτητής το macbook pro θα σου κάνει τη καλύτερη δουλειά... στην τελική για κατεβαστήρι δε θές 2000 ευρώ pc... με 200-300 ευρώ οτινάναι σύστημα κατεβάζεις τα μάτια σου στο σκληρό δίσκο και έχεις όλα τα υπόλοιπα να ξοδέψεις σε σωστό σύστημα για έξω και μέσα στο σπίτι...

πάντα φιλικά... άμα θες να μας πείς πιο συγκεκριμένα τι θα κάνεις με τον υπολογιστή, καθώς τι άλλο pc έχεις αλλα και πως σκοπεύεις να τον χρησιμοποιήσεις (εκτός απο το όλη μέρα ανοικτό/να κατεβάζει - αυτά τα κάνει pc me 200-300 euro επαλαναμβάνω...) θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε πολύ περισσότερο.

Αγαπητέ τη μεταφορά εφ'όσων δεν την έχει κάνει η apple take it up with your courier θα σου πεί...

και η ups δεν έχει ιστορία σπασμένων υπολογιστών κατα τη μεταφορά όσο κάνω εγώ tech support για την apple... μία 2 περιπτώσεις είχα post-repair... και σε αυτές ο υπολογιστής ξαναπήγε για repair... δε νομίζω να θές να γίνει repair ο υπολογιστής (απο αφέλεια σου) πριν καν τον πάρεις... κρίμας!

μια λύση ανέφερα... Προφανώς δεν είναι ιδανική. Βέβαια αν πάρεις σαν γεγονός ότι με την αεροπορική μεταφορά 95% δεν θα πάθει τίποτα μπορείς να το κάνεις. Ειναι πολύ καλά συσκευασμένα, με τα αφρολέξ τους και τα όλα τους οπότε και να φάει καμια ψιλή δεν παθαίνει τπτ...

Άαααμα πάθει είναι και αυτό μια λύση που αναφέρω μιας και δεν μπορεί να αποδείξει κανείς ότι δεν έγινε κάτι στη μεταφορά. i know πουστιά και μη το παίρνεις πατριωτικά λόγω δουλειάς :) Γίνονται και τα κάνουμε όλοι αυτά τα πράγματα...

Άλλοι καίνε τις κάρτες γραφικών τους επίτηδες κάθε 6αμηνο για να παίρνουν το επόμενο μοντέλο....

Το ΜΒΠ είναι καλή λύση αλλά το αρνητικό είναι ότι κάνει όσο και το MP και ίσω και περισσότερα... Και άμα ο άλλος δεν χρειάζεται απαραίτητα laptop είναι κρίμα τα λεφτά...

Άποψή μου : Αν μπορείς να περιμένεις λίγο καιρό κάτσε να δεις μπας και βγει καινούργιο μινι. Αν δεν μπορείς να περιμένεις πάρε ένα μίνι (υποστηρίζει 1920χ1200) να μπεις στο κλίμα του mac και βλέπεις μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...