kavouras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παίδες... Αποφάσισα να περάσω στα mac...Δεν πάει άλλο με τα windows... Το θέμα είναι οτι έχω μια φοβερή 27" της dell και δε θέλω να την πετάξω... Είναι μονόδρομος το mac pro? Απο τιμές λέω το πολύ μέχρι 2000...Βλέπω πως Αγγλία συμφέρει για αγορά..Καμία πρόταση? Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 τι συνδεσεις εχει η οθονη κατ'αρχην? σιγα, με ενα απλο ανταπτορακι θα το δει, μη φοβασαι.. το θεμα ειναι τι θυρα θα φοραει ο mac που θα παρεις.. οποτε να περεις κ τον αναλογο ανταπτορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Πρόσφατα πήρα την ''Dell Ultrasharp 2709W", η οθόνη δεν παίζεται ούτε από συνδέσεις, χρώματα, πάνελ, ρυθμίσεις, design, ... Ότι και να βάλεις θα τη χαρείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 MacMini (σε λίγο αναβαθμίζονται οπότε θα τη σηκώνουνε σίγουρα, αν όχι τώρα λόγω ανάλυσης)... Macbook/Macbook Pro (λάπτοπ έξω/desktop μέσα και σύνδεση με την οθόνη!) MacPro, η ίσως πιο ακριβή λύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ανάλογα τις απαιτήσεις που έχεις. πες μας για τι προορίζεται το μηχάνημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavouras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 MacMini (σε λίγο αναβαθμίζονται οπότε θα τη σηκώνουνε σίγουρα, αν όχι τώρα λόγω ανάλυσης)...Macbook/Macbook Pro (λάπτοπ έξω/desktop μέσα και σύνδεση με την οθόνη!) MacPro, η ίσως πιο ακριβή λύση... Φίλε μου τί εννοείς Macbook/Macbook Pro (λάπτοπ έξω/desktop μέσα και σύνδεση με την οθόνη!) ? Η χρήση παιδιά είναι πιο πολύ για να είναι όλη μέρα ανοιχτός,να κατεβάζει απο internet,ταινίες κτλ....Δεν πολυασχολούμαι με παιχνίδια...Απλώς έχω μάθει στη γρήγορη ταχύτητα του τωρινού pc και δε θα ήθελα να περιοριστώ... Μια απορία...ο διπύρηνος mac pro έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τον μονοπύρηνο,γιατι έχει και 400 ευρώ διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου τί εννοείς Macbook/Macbook Pro (λάπτοπ έξω/desktop μέσα και σύνδεση με την οθόνη!) ? Η χρήση παιδιά είναι πιο πολύ για να είναι όλη μέρα ανοιχτός,να κατεβάζει απο internet,ταινίες κτλ....Δεν πολυασχολούμαι με παιχνίδια...Απλώς έχω μάθει στη γρήγορη ταχύτητα του τωρινού pc και δε θα ήθελα να περιοριστώ... Μια απορία...ο διπύρηνος mac pro έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τον μονοπύρηνο,γιατι έχει και 400 ευρώ διαφορά! mac mini θα έπερνα στη θέση σου. μια χάρα ειναι για αυτές τις ανάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εννοούσα οτι ενώ μπορείς να έχεις το laptop έξω για τις ανάγκες σου (που όταν έγραψα το ποστ δεν ήξερα) θα μπορείς μέσα στο σπίτι να το συνδέεις στην οθόνη και φυσικά να δουλεύει κανονικα σα σταθερός υπολογιστής... αλλά αφου θές να είναι ανοιχτός όλη μέρα και δεν ασχολείσε με παιχνίδια... συμφωνώ 100% με την άποψη Mac Mini, αλλα θα έλεγα περίμενε λίγο γιατι βγαίνουνε καινούρια λογικά σύντομα, και τα αμέσως προηγούμενα είναι αρκετά παλιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μια απορία...ο διπύρηνος mac pro έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τον μονοπύρηνο,γιατι έχει και 400 ευρώ διαφορά! Κοιτα, λογω OS X θα εχεις αρκετη ταχυτητα οτι κ να παρεις.. τωρα, μονοπυρηνος τωρινος Mac, δεν υπαρχει.. μονο διπυρηνος κ οχταπυρηνος (mac pro). Σιγουρα η διαφορα ειναι μεγαλη, αλλα επειδη εισαι "πρωταρης" θα σου λεγα πηγαινε για iMac/Macbook. Το mini περιμενουμε να ανανεωθει κ δε συμφερει προς το παρον η αγορα του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μια απορία...ο διπύρηνος mac pro έχει πολύ μεγάλη διαφορά με τον μονοπύρηνο,γιατι έχει και 400 ευρώ διαφορά! Τετραπυρηνος κ οχταπυρηνος βγαινει ο mac pro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δυστυχως η Apple δεν εχει προβλεψει για εσενα . Θα πρεπει να παρεις το αδυναμο mac mini ,διαφορετικα θα πρεπει να πας στο αλλο ακρο και να παρεις το Mac Pro !!! Aν ποτε αποφασισει να βγαλει καποιο midi desktop,οπως το ζηταει πολυυυς κοσμος , θα κερδισει πολυ περισσοτερο κοινο , αλλα προφανως αυτο ειναι κατι που δεν την ενδιαφερει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πάλι νομίζω ότι η μόνη λύση για σενα φίλε μου είναι ένα Macbook Pro. To iMac έχει ήδη οθόνη, το Mac Mini είναι πολύ παλιό και δεν προβλέπεται να ανανεωθεί... και φυσικά το Mac Pro είναι λύση για επαγγελματίες...που χρειάζονται τους 8 πυρήνες και την δυνατότητα για 32 gb ram και 4 κάρτες γραφικών..για όλους τους υπόλοιπους είναι απλά υπερβολή... Οπότε μετά κοιτάμε σε laptop...και αφού δίνεις μέχρι 2000... πας στο Macbook Pro το 15άρι... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904056 Και σου μένουν και λεφτά για περισσότερη ram και καλύτερο σκληρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 μάλλον θα ανανεωθεί το macmini.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Mac mini κ mac pro θα ανανεωθουν συντομα.. Κανε υπομονη.. Ενας τετραπυρηνος mac pro με 1600 ευρω απο Αγγλια νομιζω σου ερχεται γαντι.. Να παρεις φορητο, δεν λεει(εκτος αν τον χρειαζεσαι τον φορητο). Χαμηλες επιδοσεις, ειδικα λογω σκληρου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavouras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας... Προσωπικά σκεφτόμουν τη λύση του φίλου haHa αφου ο αδερφός μου μένει Αγγλία..Όντως ο μονός τετραπύρηνος βγαίνει γύρω στα 1600 ευρώ... Το θέμα είναι πώς τον στέλνω Ελλάδα?Μέσα στο αεροπλάνο?Με courier?Ή υπάρχει κανα eshop που στέλνει Ελλάδα τόσο βραύ πράμα?Έχει να προτείνει κανείς κάποιο τέτοιο eshop?Ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.