Προς το περιεχόμενο

Linkys WAG54GS

dimkal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα προσπαθώ εδώ και κάποιες μέρες να βρω τι φταίει γενικά με την σύνδεση μου στην Tellas....Η σύνδεση υπάρχει από την 1.11.2008 και πραγματικά μέχρι τέλος με μέσα Ιανουαρίου η σύνδεση πέταγε!!!!!! Κατέβαζα απο Rapid μέχρι και με 1100kb και ανέβαζα με 100kb.ΚΑι όλα αυτά με το συγκεκριμένο modem και με ταχύτητα 5950 downstream & 509 upstream!!!!!

Γύρω στα μέσα Ιανουαρίου αρχίζουν τα περίεργα!!!!!! Αρχίζω να κατεβάζω με 300kb 200 150 και λέω είναι καιρός να πάρω τηλέφωνο στην κυρία Tellas!!!!

Η απάντησή τους είναι ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα και θα διορθωθεί μέχρι τέλος του μήνα!!!!Υπομονή!!! Τηλέφωνο αρχές Φλεβάρη πάλι τα ίδια υπομονή...Τηλέφωνο στο τηλέφωνο το πρόβλημα αποκαταστάθηκε αλλά με ταχύτητες κατεβάσματος και ανεβάσματος τα μισα από πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα!!!!!!

Τηλέφωνο ξανά και μου λένε να τους πω κάποια στατιστικά το SNR και το Attenuation πράγματα τα οποία εγώ δεν βρίσκω στο interface του Linksys!!!!!

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω αυτά τα στοιχεία????

Δημοσ.

α. 5950 και 1000 kilbytes κατεβασμα δεν γινετε καταρχην.β.το linksys αυτο το μοντελο οπως και αλλα δεν βγαζουν αυτα τα στατιστικα.υπαρχουν μερικες πατεντες για να βγουν.mporeiς να βαλεις πανω και το δικο τους ρουτερ και να δεις τι γινετε αλλα χλωμο.για να κατεβαζει αργα θα πρεπει

α.να πεφτει το snr πολυ χαμηλα ωστε να κανει πολλα errors.

β.να εχει κατι το pc σου.

γ.να εχει παθει κατι το ρουτερ.

δ.να τρωει σκαλωμα με το ασυρματο ενω με καλωδιο ισως να παιζει κανονικα

ε.δοκιμασε να κατεβαζεις με download manager απο www.apple.com>λογικα το max θα πρεπει να ειναι 650 με 700 αν κλειδωνεις 5950.επισης περνα πιο νεο firmware στο linksys

kai pote δεν καταλαβα γιατι η λινκσυς στα μισα νεα μοντελα δεν βαζεις snr και attenuation να φαινονται.χαλασε και αυτη.το δικο σου δεν ειναι νεο αλλα παλι δεν ειναι καλο που δεν τα δειχνει.τωρα υπαρχουν modified firmware που τα κανουν να βγενουν αυτα διαμεσω telnet.συν οτι ειναι τοσο ζωα στην τελλας που κανονικα θα πρεπει να τα βλεπουν αυτα απο την δικια τους μερια που κλειδωνεις και με τι χαρακτιριστικα και οχι να λενε στον πελατη πεστα μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...