mentorxxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 λοιπον εχω 3 ερωτησεις .... <P>1.ποσα MBit/sec ειναι μια συνδεση Τ1 ;<BR>2.ποσα MBit/sec ειναι μια συνδεση Τ3;<BR>3.πως λεγεται η συνδεση με οπτικη ινα στα αγγλικα ;<P>ποιο καλο παιδι ξερει να απαντησει ; <P><BR>[email protected]
PrOkLiTiKoS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Loipon prosexe,<BR>T1 = 1,5mbps<BR>T3 = 45mbps alla oi T grammes einai amerikanikes kai den xrhsimopoiountai sthn Europh.Antistoixa edo exoume tis ekseis:<BR>E1 = 2mbps<BR>E3 = 34mbps<P>Oso gia thn opotikh ina legete "Fibre Optics Connection" dhladh syndesh me optikh ina.<P>Elpizo na se voithisa. <p>[ 27-09-2001: Message edited by: PrOkLiTiKoS ]
mentorxxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 thanks<P>ενημερωτικα, ιταλια υπαρχουν συνδεσεις με οπτικη ινα στα 10 Mbit/sec με μονο 20.000 δραχμες το μηνα συνδρομη !!!!
PrOkLiTiKoS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 Distixos omos emeis zoume sthn Ellada kai auto einai oneiro therinhs niktos.Mexri na ginei auto edo tha perasoun merika xronia.
mentorxxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 Σπουδαζω στη Ρωμη οποτε ελπιζω σε 1,5-2 μηνες να ειμαι on-line απο το σπιτι μου με οπτικη ινα στα 10 MBit !! <P>απο περσυ εχω μια ADSL στα 640 kb/sec για την οποια δινω ουτως ή αλλως τα ιδια λεφτα, οποτε σε 1 μηνα που μου ληγει η ετησια συνδρομη .... <P>δεδομενου οτι εχω σπιτι δυο pc,οποτε μπορω να κανω το ενα server και να το εχω συνεχεια on-line, πως νομιζεις οτι θα μπορουσα να εκμεταλευτω μια συνδεση με τοσο τεραστιο bandwidth ?<P>ελπιζω μονο να μην γινει καμμια στραβη και περιμενω πολυ να μου την βαλουν, γιατι στην περιοχη που μενω το δικτυο οπτικων ινων ειναι ακομα υπο κατασκευη ,υποτιθεται τελη οκτωμβρη θα ειναι ετοιμο ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.