Προς το περιεχόμενο

T1 & T3

mentorxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω 3 ερωτησεις .... <P>1.ποσα MBit/sec ειναι μια συνδεση Τ1 ;<BR>2.ποσα MBit/sec ειναι μια συνδεση Τ3;<BR>3.πως λεγεται η συνδεση με οπτικη ινα στα αγγλικα ;<P>ποιο καλο παιδι ξερει να απαντησει ; smile.gif" border="0<P><BR>[email protected]

Δημοσ.

Loipon prosexe,<BR>T1 = 1,5mbps<BR>T3 = 45mbps alla oi T grammes einai amerikanikes kai den xrhsimopoiountai sthn Europh.Antistoixa edo exoume tis ekseis:<BR>E1 = 2mbps<BR>E3 = 34mbps<P>Oso gia thn opotikh ina legete "Fibre Optics Connection" dhladh syndesh me optikh ina.<P>Elpizo na se voithisa. wink.gif" border="0<p>[ 27-09-2001: Message edited by: PrOkLiTiKoS ]

Δημοσ.

thanks<P>ενημερωτικα, ιταλια υπαρχουν συνδεσεις με οπτικη ινα στα 10 Mbit/sec με μονο 20.000 δραχμες το μηνα συνδρομη !!!!

Δημοσ.

Σπουδαζω στη Ρωμη οποτε ελπιζω σε 1,5-2 μηνες να ειμαι on-line απο το σπιτι μου με οπτικη ινα στα 10 MBit !! smile.gif" border="0 <P>απο περσυ εχω μια ADSL στα 640 kb/sec για την οποια δινω ουτως ή αλλως τα ιδια λεφτα, οποτε σε 1 μηνα που μου ληγει η ετησια συνδρομη .... grin.gif" border="0 cool.gif" border="0 <P>δεδομενου οτι εχω σπιτι δυο pc,οποτε μπορω να κανω το ενα server και να το εχω συνεχεια on-line, πως νομιζεις οτι θα μπορουσα να εκμεταλευτω μια συνδεση με τοσο τεραστιο bandwidth ?<P>ελπιζω μονο να μην γινει καμμια στραβη και περιμενω πολυ να μου την βαλουν, γιατι στην περιοχη που μενω το δικτυο οπτικων ινων ειναι ακομα υπο κατασκευη frown.gif" border="0 ,υποτιθεται τελη οκτωμβρη θα ειναι ετοιμο ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...