freedubus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εχεις κάποιο δίκιο βέβαια. Οταν η Timmermans έχει 2.95 στο Βασιλόπουλο και 6 σε μπιραρία, ούτε οι Eλληνες δεν θελουν να ξέρουν οτι υπάρχει.
beastgr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Kαι εγώ παλιά την έθαβα την Kriek αλλά μια χαρά ελαφριά μπυρίτσα είναι όταν δεν έχεις και όρεξη να πιεις τπτ άλλο. Aυτές που δε μου αρέσουν καθόλου είναι οι pils. Πολύ νερό Τέλος το off topic
evabb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Kαι εγώ παλιά την έθαβα την Kriek αλλά μια χαρά ελαφριά μπυρίτσα είναι όταν δεν έχεις και όρεξη να πιεις τπτ άλλο. Aυτές που δε μου αρέσουν καθόλου είναι οι pils. Πολύ νερό Τέλος το off topic :shock: μα ειναι πολυ ελαφριες και με πολυ απαλη γευση, για μενα η κρικ δεν ειναι καν μπυρα.
freedubus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Κι όμως στις ελληνικές μπιραρίες οι κρίκ έχουν πέραση. Γιατί κάτι σε μπίρα πρέπει να πιεί και η ελλεεινίδα που πάει σε μπιραρία, ενώ ο "μπυρόφιλος" ελληνάρας γκόμενος ξεσκίζει τις παουλάνα και τα λουκάνικα. Δεν πρέπει να δείξει οτι η μόνη εντύπωση που έχει για τις μπίρες είναι οτι "όλες είναι ίδιες, δηλαδή άμστελ, και τις πίνουν οι άντρες συνοδεία πίτσας όταν βλέπουν μπάλα και οτι παχαίνουν", γιατί θα γίνει ρεζίλι. Σε κοτζάμ μπιραρία ήρθε, πρέπει να πάρει κάτι ψαγμένο. Εκτός αν είναι καπνίστρια, οπότε συνήθως προτιμάει γκίνες ή "μακφάρλα" γιατί βγάζουν πικρίλα. Αγνοήστε με, βγάζω απωθημένα.
Critter Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ασχετο αλλά οι Γερμανοι που του δινουν και καταλαβαινει, πινουν πολυ pils και τετοιου στυλ μπυρες. Μπορει να πιουν κανα 2 με μαγια στην αρχη (paulaner, erdinger για το ellada) και μετα λιωνουν στις pils.
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Κι όμως στις ελληνικές μπιραρίες οι κρίκ έχουν πέραση. Γιατί κάτι σε μπίρα πρέπει να πιεί και η ελλεεινίδα που πάει σε μπιραρία, ενώ ο "μπυρόφιλος" ελληνάρας γκόμενος ξεσκίζει τις παουλάνα και τα λουκάνικα. Δεν πρέπει να δείξει οτι η μόνη εντύπωση που έχει για τις μπίρες είναι οτι "όλες είναι ίδιες, δηλαδή άμστελ, και τις πίνουν οι άντρες συνοδεία πίτσας όταν βλέπουν μπάλα και οτι παχαίνουν", γιατί θα γίνει ρεζίλι. Σε κοτζάμ μπιραρία ήρθε, πρέπει να πάρει κάτι ψαγμένο. Εκτός αν είναι καπνίστρια, οπότε συνήθως προτιμάει γκίνες ή "μακφάρλα" γιατί βγάζουν πικρίλα. Αγνοήστε με, βγάζω απωθημένα. :lol: ελλεινηδα ε; καιρο ειχα να τον ακουσω αυτο τον ορο. και εδω ολες οι γκομενιτσες κρικ πινουν. τα αλλα τους πεφτουν απλα βαρια.:p:p και +10 για τον μπυροφιλο
De@th L0rd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καμια Staropramen (αν βρείτε) να στανιάρετε...Άκου κρίκ...Καλύτερα να πιεί wind με 0.30 € από το supermarket και ζεστή.
insomniaK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καλά Staropramen... Και γενικά όποιος ενδιαφέρεται ας δει όλο το θέμα.
evabb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καμια Staropramen (αν βρείτε) να στανιάρετε...Άκου κρίκ...Καλύτερα να πιεί wind με 0.30 € από το supermarket και ζεστή. δεν την γνωριζω την κυρια. τσεχα προφανως ε; big hint για οσους δεν το ξερουν ηδη οι καλες μπυρες (μοναστηριακες συνηθως) βγαινουν και σε μεγαλο γυαλινο μπουκαλι σαν σαμπανιας και ειναι απο ρεσερβα. η ποιοτητα ειναι παντα πολυ καλυτερη. αλλα μην με ρωτησετε που μπορειτε να βρειτε αυτα τα μπουκαλια στην ελλαδα
freedubus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Tις τραπιστικές τις έχω βρεί όλες στην Ελλάδα (Achel, Chimay, Orval, Rochefort, Westmalle) εκτός από τη Westvleteren. Σε τιμές κλεψιά πάντως (π.χ. σε γνωστή κάβα είχε τη 12άρα ροσφόρ με 4.80 το μπουκάλι). Αλλιώς από εδώ ψωνίζω 1-2 γερά πακέτα το χρόνο (ειδικά τα χριστούγεννα που βγαίνουν οι σπεσιαλ). Αλλά σκατά, αν δεν πάω 1 μήνα μπιροτρίπ στο Βέλγιο δεν κάνω τίποτα στη ζωή μου. Υ.Γ. Οσες Τσέχικες έχω πιεί, ακομα και από βαρέλι, ήταν επιεικώς μέτριες. Απορώ γιατί μια χώρα με τόσο μεγάλη παράδοση στη μπίρα, βγάζει τόσο μέτριες μπίρες. Επίσης απορώ γιατί στη Σαλόνικα έχουν ανοίξει τόσες πολλές τσέχικες μπιραρίες.
evabb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Tις τραπιστικές τις έχω βρεί όλες στην Ελλάδα (Achel, Chimay, Orval, Rochefort, Westmalle) εκτός από τη Westvleteren. Σε τιμές κλεψιά πάντως (π.χ. σε γνωστή κάβα είχε τη 12άρα ροσφόρ με 4.80 το μπουκάλι). Αλλιώς από εδώ ψωνίζω 1-2 γερά πακέτα το χρόνο (ειδικά τα χριστούγεννα που βγαίνουν οι σπεσιαλ). Αλλά σκατά, αν δεν πάω 1 μήνα μπιροτρίπ στο Βέλγιο δεν κάνω τίποτα στη ζωή μου. Υ.Γ. Οσες Τσέχικες έχω πιεί, ακομα και από βαρέλι, ήταν επιεικώς μέτριες. Απορώ γιατί μια χώρα με τόσο μεγάλη παράδοση στη μπίρα, βγάζει τόσο μέτριες μπίρες. Επίσης απορώ γιατί στη Σαλόνικα έχουν ανοίξει τόσες πολλές τσέχικες μπιραρίες. μαγκα μου +10 απο μενα για προφανως ξερεις απο μπυρες οχι αστεια. ποτε ειπαμε ερχεσαι βελγιο; εχουμε να παμε delirium μαζι :lol::lol:
De@th L0rd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα trappist beer αλλά οι τιμές που τις έχουν είναι απαγορευτικές.Από το site συμφέρει να τις πάρεις ή εκεί σε γδέρνει η μεταφορική;Όσο αφορά τις μπύρες από βαρέλι η Warsteiner είναι η μόνη μπύρα που είναι χειρότερη στο βαρέλι παρά στο μπουκάλι.Όλες οι άλλες είναι καλύτερες στο βαρέλι.Ακόμα και τα ελληνικά κάτουρα.
evabb Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα trappist beer αλλά οι τιμές που τις έχουν είναι απαγορευτικές.Από το site συμφέρει να τις πάρεις ή εκεί σε γδέρνει η μεταφορική;Όσο αφορά τις μπύρες από βαρέλι η Warsteiner είναι η μόνη μπύρα που είναι χειρότερη στο βαρέλι παρά στο μπουκάλι.Όλες οι άλλες είναι καλύτερες στο βαρέλι.Ακόμα και τα ελληνικά κάτουρα. γτ ρε συ; ποσο κανει ενα μπουκαλι 300-500ml; αν παντως το παρεις αποφαση δοκιμασε καποια μαυρη να τα δεις ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.