Προς το περιεχόμενο

προβλημα με router phillips

nikos_90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το wireless modem/router philips CGA5722 το οποιο εδινε ο οτε με to connx..εχω το 0.69 firmware εγκατεστημενο..η γραμμη μου ειναι 4μβ...οποτε παω να ανοιξω το utorrent η καποιο αλλο p2p,τρωει κατι τρελα κολληματα κ δ μπορω να ανοιξω τοn mozilla k internet explorer..αυτο αρχισε να συμβαινει μετα που εβαλα την 0.69,πριν ηταν ολα κανονικα μονο που εκανε disconnect συνεχεια...εχω κανει port forwarding κ το utorrent δουλευει κανονικα οταν γινετε αυτο απλα δ ανοιγουν οι explorers..

εχει ιδεα κανεις τι παιζει?

Δημοσ.

πρεπει να απενεργοποιησεις το firewall του router...

τα ίδια προβλήματα είχα κ γω στην αρχή...

post-31231-129062988421_thumb.png

Δημοσ.

το firewall κανονικα δεν πρεπει να του κανει προβλημα διοτι απλα κοβει καποια common attacks.kai ta port forward κανουν overide to firewall δηλαδη γινονται αυτοματα exclude απο το firewall.

Δημοσ.
το firewall κανονικα δεν πρεπει να του κανει προβλημα διοτι απλα κοβει καποια common attacks.kai ta port forward κανουν overide to firewall δηλαδη γινονται αυτοματα exclude απο το firewall.

σε αυτό δε κάνεις λάθος...το philips όμως περιορίζει ακόμα και τις συνδέσεις(πλήθος, πλήθος/sec) και τα συναφή...

οπότε, απενεργοποιεί το firewall και απλά φροντίζει να έχει WPA προστασία για το wireless...

philips.th.png

Δημοσ.

Παντως εγω ειχα ακριβως το ιδιο ρουτερ με κονεξ και κατα τακτα διαστηματα κολλαγε.Μου ειπαν οτι ειναι εξαιρετικα ευαισθητο και (προς τιμην τους) ηλθε συνεργειο του οτε και μου το αντικατεστησε με το καινουργιο speedtouch της thomson και so far so good.

Δημοσ.

μια χαρά αξιόπιστο είναι και αυτό...βέβαια, speedtouch δεν είναι!!!

Δημοσ.

Τg 585v7λεει οταν ανοιγω το configuration.Aytος που μου το εφερε μου ειπε οτι ηταν το καινουργιο speedtouch.ΜΠορει ομως και να εκανε λαθος

Δημοσ.
Τg 585v7λεει οταν ανοιγω το configuration.Aytος που μου το εφερε μου ειπε οτι ηταν το καινουργιο speedtouch.ΜΠορει ομως και να εκανε λαθος

wait, what???

αναφερόμουν στο Philips και είπα οτι ειναι πολυ καλό αλλα σε καμία περίπτωση δε φτάνει το speedtouch...δεν αμφισβητησα το γεγονός οτι εχεις speedtouch!!!

:lol:

Δημοσ.

Δηλαδη το speedtouch που μου εφεραν να υποθεσω οτι ειναι καλυτερο απο το philips?Παντως ενα μεγαλο μπραβο στον οτε(να λεμε και τα καλα ετσι!!!!)>.Μου το εφεραν οι ανθρωποι σπιτι χωρις πολλα πολλα πηραν το παλιο και τελος.

Δημοσ.

ναι, το speedtouch(κατα γενική ομολογία) είναι πάρα πολύ καλό..., και σίγουρα καλύτερο απο το philips(τα έχω και τα δυο οπότε έχω και σχετική εμπειρία)

Δημοσ.

νομίζω είναι custom made μοντέλο για τον ΟΤΕ...κάτι τέτοιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...