Προς το περιεχόμενο

Σπασμενο φαναρι... Τα φωτα σας...

olakseth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θελω τα φωτα σας....

Πριν απο λιγο εγινε μια μ.....α και εσπασε το πισω φαναρι του φορντ κα μου :cry:

Μονο ομως το πλαστικο το εξωτερικο.

Πρεπει να ταλλαξω ολο και ποσο θα παει περιπου??? :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια θελω τα φωτα σας....

Πριν απο λιγο εγινε μια μ.....α και εσπασε το πισω φαναρι του φορντ κα μου :cry:

Μονο ομως το πλαστικο το εξωτερικο.

Πρεπει να ταλλαξω ολο και ποσο θα παει περιπου??? :fear:

Όταν λες έσπασε τι εννωείς. Κομματάκια έγινε ή απλώς ξεκόλησε το πλασικό από το υπόλοιπο φανάρι.

Στην Άλφα μου όταν έσπασε το εμπρός φλασάκι το κόλλησα με σιλικόνη (διάφανη όχι άσπρη γιατί θα φαίνετια) και δεν φαίνεται καθόλου παρόλο που είχε ξεκολλήσει αλλά και σπάσει ένα μέρος.

οχι φιλε μου. εσπασε λιγο στιν ακρη σε νικρα κομματια δεν κολλαει.δεν ειναι τοσο τρομαρο αλλα αμα το δει κανας κολλημενος μπατσος θα με γραψει κιολας

Ντεν είμαστε αμερική καρντιά μου.

Από πότε γράφουν για σπασμένα φανάρια ;

Αν έγραφαν δεν θα κυκλοφορούσαν τόσα αυτοκίνητα με σπασμένα/κατεστραμένα/βγαλμένα φανάρια !

Αν εκεί που μένεις έχουν άλλο θεό, δεν το ξέρω.

Τι να πω καλό πάντως είναι με κάποιο τρόπο να το καλύψεις έσρω και προσωρινά να μην μπαίνει νερά. Εγώ το είχα σπασμένο πάνω από δυο μήνες μέχρι να πάω να πάρω φανάρι (το πίσω όχι το φλας) αλλά το είχα καλύψει με πλαστική μεμβράνι να μην παίρνει νερά. Κανείς δεν μου είπε τίποτα.

Τώρα καινούριο φανάρι θα έχει 70-100€ μεταχειρισμένο περίπου 15-30€ ανάλογα με την κατάσταση του (όχι σπασμένο αλλά γρατζουνισμένο και τέτοια) στην Φρατζή πάρε ένα και βάλτο. Η καλύτερη λύση.

Το ιδιο ειχε γινει στο Citroen c2 το δικο μου. Ειναι ενα μαγαζι στην ιλιουπολη που πουλαει απομημησεις φαναρια και το αγορασα 40 ευρω.

Το αλλαζεις ολοκληρο το φαναρι, οχι μονο το κελυφος. Δεν ειναι δυσκολο , αν ανοιξεις το πορπαγκαζ θα δεις πως λυνει, απο μεσα πρεπει να εχει βιδες, και ενα βιζματακι για να το αποσυνδεσεις απο το ρευμα πρωτα.

Αν αγορασεις γνησιο φαναρι καινουργιο θα ειναι πανακριβο, και δεν εχουν διαφορα απο τις απομημησεις. ψαξε και σε καμια μαντρα για μεταχειρησμενο. Στο ιντερνετ ψαξε πρωτα απο google

Αν πας σε αντιπροσωπεια το πιθανοτερο ειναι να σου το πουλησουν πανακριβα αν το εχουν, ή αν δε το εχουν να σου πουν οτι θα το παραγγειλουν να ερθει και φυσικα και παλι θα κοστισει ακριβα.

Γενικα μακρια απο τις αντιπροσωπιες

Δυστηχως ΚΑ του 2004.το καινουργιο ειναι τελειο.Και οι τροχομπατσοι κανονικα γραφουν.Βεβαια αντε να βρεις εναν και να εχει κεφια να σε γραψει

Μεταχειρισμένο από ανταλλακτικατζίδικο η καλύτερη επιλογή!!!

Ούτε απομημησεις ούτε τίποτα δεν έχουν καλή εφαρμογή ειδικά στα καινούρια αυτοκίνητα δε τους αφήνουν να τα βγάλουν ακριβώς ίδια και έχουν διαφορές.

Αν πας σε αντιπροσωπεια το πιθανοτερο ειναι να σου το πουλησουν πανακριβα αν το εχουν, ή αν δε το εχουν να σου πουν οτι θα το παραγγειλουν να ερθει και φυσικα και παλι θα κοστισει ακριβα.

Γενικα μακρια απο τις αντιπροσωπιες

οχι να παρει καινουργιο απλα να ρωτισει μηπως ειναι κομματια και ας ρωτισει και τιμη για να μην παει ετσι στον αερα...για να ψαξει μετα πιο ευκολα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...