pagorem Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σε όλους,Προσπαθώ να φτιάξω ένα αρχείο video από εικόνες χρησιμοποιόντας photoshop cs3 αλλά λόγω μεγάλου αριθμού εικόνων (136 layers) όταν πάω να κάνω save for web and devises, μου βγάζει μνμ ότι δεν επαρκεί η μνήμη του συστήματος (έχω 4 GB).Μετά από έρευνα στο google έμαθα ότι για τέτοιου μεγέθους αρχεία πρέπει το αρχείο video να είναι mpg ή flash και όχι animated gif που βγάζει η συγκεκριμένη λειτουργία του photoshop.Επειδή flash αρχείο δεν με βολεύει και απο google έρευνα για τρόπο δημιουργίας αρχείων video μορφής mpg δεν βρήκα, μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο τρόπο ή πρόγραμμα? Υ.Γ.Το framerate μου θέλω να είναι 0 sec ακριβώς,γι' αυτό δεν χρησιμοποιώ win movie maker το οποίο έχει περιορισμό κάποια δέκατα.Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ο trustfm έχει φτιάξει ένα πρόγραμμα που κάνει αυτήν τη δουλειά, το Foto2Avi: About : Foto2Avi is a freeware video/photo converter to avi/mpeg/flv. It is an video editor too. Has special effects like ...Transitions (Flippage,Swirl...) Basic Effects (Brightness/Noise/Fade in/Fade out) Advanced Effects (Distort, Ripple) Animations Subtitles Logos Any of these effects is highy customizable ! You have thousands of effecs right out of the box ! The only limit is your imagination. It support external audio sounds [mp3/ogg/wav]. Foto2avi can trim audio video streams with milisecond precision. So you can edit your sounds synchronize them with your videos. You can save your work in *.f2a project files so you cannot lose your workand reload them later. Αν δε σε βολέψει, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση του forum με τον όρο slideshow, υπάρχουν σχετικά θέματα που προτείνουν παρόμοια προγράμματα (MemoriesOnTV κ.ά.)
pagorem Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,το δοκίμασα αλλά αυτό που θέλω να κάνω απαιτεί δυνατότητα διάρκειας-μετάβασης διαφανιών 0 sec καθώς και δυνατότητα πλήρους επικάλυψης της κάθε διαφάνειας από την επόμενη και όχι μετάβασης με οποιοδήποτε αλλό τρόπο (όπως π.χ. κύλισης).Υπάρχει κάτι τέτοιο?
parsifal Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αρκεί στις ρυθμίσεις του προγράμματος να κάνεις disable την επιλογή "Random transitions"...
micos000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Αν έχεις καρέ από συνεχόμενη κίνηση και θέλεις να τα κάνεις βίντεο, εγώ το κάνω με το adobe premiere. Χρησιμοποιώ βέβαια την έκδοση 6.50 αλλά σίγουρα γίνεται και σε επόμενες, καθώς και σε άλλα προγράμματα μοντάζ (pinnacle, ulead, edius, sony vegas κτλ). Η διαδικασία στο premiere είναι η εξής: Πηγαίνεις να κάνεις import εικόνας. Επιλέγεις την 1η (πρέπει να είναι αριθμημένες σωστά) και τσεκάρεις κάτω που λέει Import Sequence ή κάπως έτσι, το οποίο είναι ανενεργό όταν δεν υπάρχουν αριθμημένες εικόνες και ενεργοποιείτε όταν είναι σωστά αριθμημένες. Στην παρακάτω εικόνα είναι από το File->Import Media του Sony Vegas 9 Όπως βλέπεις, επιλέγω την 1η εικόνα και τσεκάρω το ανάλογο πεδίο το οποίο δεν ενεργοποιείται αν δεν υπάρχουν αριθμημένες εικόνες. Η όλη ουσία είναι να φορτωθούν και να μπουν στην σειρά με διάρκεια 1 frame η καθεμία και αν είναι interlaced να επιλεγεί ο ανάλογος τρόπος πλέξης (Upper field first/ Lower field first) γιατί αλλιώς θα έχεις σπασίματα στην κίνηση.
pagorem Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 O.K.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,θα ρίξω μια ματιά και θα δω, αν δεν βγάλω άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.