Προς το περιεχόμενο

αποφαση για νεα καρτα ηχου.....

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο πολυ καιρο απελπισιας με τις καρτες ηχου που δουλευω στο σπιτι σκευτικα να δωσω κανα € για καινουρια. ναι απελπισιας γιατι για να ακουσω πολικαναλο ηχο στα ηχεια μου ( αυτα εδω : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.500657 )

πρεπει να τα βαλω στην on board την μητρικης μου γιατι στην καρτα ηχου που εχω τωρα ( αυτη εδω : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522601 ) οταν τα βαζω παιζουν αλλα νταλων!!! τα καλωδια τα βαζω κανονικα απο λεει και το readme της καρτας ηχου αλλα και των ηχειων μου και αυτα παιζουν διαφορετικα...... δε λεω πολυ καλη η asus αλλα μονο για μουσικη.... αλλα με την x-fi που ειχα πριν ( πεθανε :cry: ) δεν ειχα κανενα προβλημα σε κανεναν τομεα!!!!

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω ποια να παρω:

πρωτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540192

οτι εχουν και οι μεγαλες χοντρικα, αλλα δεν βλεπω πολλες λεπτομεριες οσο αναφορα για τον ΕΑΧ, λεει μονο οτι απλα τον παιζει....τπτ αλλο.ισος επιδι ειναι εκδοση για audio..

αυτες εδω πρεπει να ειναι ολοϊδιες απλα η μια ειναι εκδοση BULK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540183

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540180

να πρωτιμισω την bulk η την αλλη?

μετα κολαω στις διαφορες αυτων των δυο καρτω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540195

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540194

ποια η διαφορα το ονομα και η λαμαρινα που καλιβει το pcb της καρτα?

εχουν καποια διαφορα στα τεχνικα χαρακτιριστικα και στην ποιοτιτα/αποδοση ηχου?

ποια απ ολλες να παρω και γιατι?

ιδικα στις δυο ποιο ακριβες, υπαρχουν διαφορες η θα πεταξω 31€ που εχουν διαφορα στην τιμη?

ενδιαφερομαι ποιο πολυ για games και θα προτιμουσα pci-ex καρτα

ευχαριστω εκ των προτερων.:-)

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποια είναι καλύτερη, πάντως θα έλεγα να αποκλείσεις τις PCI-E x1/x4. Κάπου είχα ακούσει/διαβάσει οτι δεν αξίζουν. Κάποιος με συγκεκριμένα επιχειρήματα θα μας διαφώτιζε καλύτερα βέβαια.

Δημοσ.

Βασικά το θέμα για μένα είναι να βρεις τι πρόβλημα έχει η κάρτα που έχεις τώρα!

Θεωρείται πολύ καλή κάρτα ήχου και πολύ ανώτερη από αυτές που σκέφτεσαι ν΄αγοράσεις!Μήπως είναι θέμα ρυθμίσεων;driver; ή μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα;

Την XTREME AUDIO ξέχνα την καλύτερα (είναι μούφα X-FI, περισσότερο software παρά hardware)

Για την XTREME GAMER δεν έχω άποψη γιατί δεν την ξέρω ούτε προσωπικά ούτε από γνωστούς.

Προσωπικά, έχω αυτή και μαζί με τα κατάλληλα ηχειάκια τη βρίσκω κορυφαία (για την τιμή της τουλάχιστον)!:-)

Δημοσ.

εχω την ιδια καρτα μ' εσένα και την θεωρώ και ειναι πολύ καλή, αφήνεις το βουνό για να πάρεις λόφο; βάλε τα logitech g51 αυτά έχω εγώ και ειμαι σουπερ, δες την καρτα σου ξανα και ξανα να δεις τι δεν κανεις καλά, μέχρι και φωτεινα χρώματα εχει πισω της για να σε διευκολύνει, αντι για νεα κάρτα ήχου πάρε τα ηχεία που σου λέω και ια με θυμηθείς

Δημοσ.

Δε πιστεύω οι δυο μεταξύ τους να έχουνε τρομερές διαφορες. Κάποτε είχα μια Extreme Music κάηκε κι έβαλα μια x-fi platinum fatl1τy champion μαρινόπουλος και ότι άλλο σκεφτείς πρόσθεσε, την πιο ακριβή τεσπα που υπήρχε τότε. E, διαφορα δεν είδα.

Δημοσ.
Δε πιστεύω οι δυο μεταξύ τους να έχουνε τρομερές διαφορες. Κάποτε είχα μια Extreme Music κάηκε κι έβαλα μια x-fi platinum fatl1τy champion μαρινόπουλος και ότι άλλο σκεφτείς πρόσθεσε, την πιο ακριβή τεσπα που υπήρχε τότε. E, διαφορα δεν είδα.

Ακριβώς! Με την Extreme Audio θα είσαι μια χαρά! Την παίζω με Ζ5500 και παίζει καταπληκτικά!

Δημοσ.

ειναι αναλογως και τα ηχεια =/

η xtreme audio δεν εχει επεξεργαστη ηχου....software ειναι ολη.

η xtreme gamer Εχει επεξεργαστη ηχου και ειναι παρα πολυ καλη απ' ολες τις αποψεις ;)

η x-fi titanium και titanium pro ειναι καινουργια μοντελα και η μονη τους διαφορα με τη προηγουμενη γενια ειναι το Pci-E x1...

διαφορες titanium και titanium pro-- η δευτερη εχει X-RAM η οποια τάχα βελτιστοποιει την επιδοση στα ελαχιστα παιχνιδια που την υποστηριζουν (battlefield 2 και ενα ακομα νομιζω) ... κοροιδιστικα λεφτα!

τωρα για την asus που εχεις και πεζει περιεργα...

καποιο προβλημα θα υπαρχει λογικα...ψαξτο λιγο, η καρτα ειναι κορυφη, καλυτερη απο καθε x-fi .

εαν οντως θες να αλλαξεις, πουλα αυτη που εχεις και παρε ειτε την Xtreme Gamer ειτε την Titanium . αυτα :-D

Δημοσ.

Ανελυσε λιγο τι προβλημα εχεις με την καρτα....Δεν αξιζει να την αλλαξεις με καμια creative,η καρτουλα π εχεις ειναι απο τις κορυφαιες!

Δημοσ.
Ανελυσε λιγο τι προβλημα εχεις με την καρτα....Δεν αξιζει να την αλλαξεις με καμια creative,η καρτουλα π εχεις ειναι απο τις κορυφαιες!

To μονο προβλημα που εχω με την καρτα ειναι οτι ενω σινδεω τα ηχια οπως λεει το μανιουαλ και αυτα παιζουν τελειος διαφορετικα! κεντρικο μου βγαζει το πισο δεξι, τα μεσεα ηχεια δεν παιζου καθολου, και αλλα τετοια κουφα!!! 7,1 δεν μου βγαζει με τπτ!!!

την εχω μονο για τραγουδια τπτ αλλο! ουτε ταινια μπορω να δω!! ειναι πολι καλη καρτα αλλα δεν μου αξιοποιει τα ηχεια <που εχω στο δωματιο μου!!! παιχνιδια και ταινιεσ τα παιζω με την ενσοματομενη καρτα την μητρικης μου.....πικρα!!!

Δημοσ.
To μονο προβλημα που εχω με την καρτα ειναι οτι ενω σινδεω τα ηχια οπως λεει το μανιουαλ και αυτα παιζουν τελειος διαφορετικα! κεντρικο μου βγαζει το πισο δεξι, τα μεσεα ηχεια δεν παιζου καθολου, και αλλα τετοια κουφα!!! 7,1 δεν μου βγαζει με τπτ!!!

την εχω μονο για τραγουδια τπτ αλλο! ουτε ταινια μπορω να δω!! ειναι πολι καλη καρτα αλλα δεν μου αξιοποιει τα ηχεια <που εχω στο δωματιο μου!!! παιχνιδια και ταινιεσ τα παιζω με την ενσοματομενη καρτα την μητρικης μου.....πικρα!!!

Δοκιμασες να βαλεις/βγαλεις τους drivers?Αλλα καλωδια ισως?Παντως πιο πολυ για software προβλημα ακουγεται η στην καλυτερη περιπτωση λαθος ρυθμισεις.

Δημοσ.

Το "πρόβλημα" θα λυθεί με την εισαγωγή των βυσμάτων των ηχείων στις κατάλληλες υποδοχές της κάρτας ήχου. Ξέχνα τις οδηγίες του εγχειρίδιου και δοκίμασε συνδυασμούς μέχρι να πετύχεις να παίζουν σωστά όλα τα ηχεία. Ή αυτό ή έχεις ρύθμιση 5.1 - 4.1 ή και 2.1. Βάλτο στο 7.1 για να ταιριάζει με τον αριθμό των ηχείων σου!

Δημοσ.

Βρε, μπας και στο audio του control panel έχει επιλεγμένο κανέναν άλλον αριθμό ηχείων και όχι τον 7.1 που χρειάζεσαι εσύ;

Δημοσ.

στις ταινίες θα επιλέγεις 5,1 ή 7,1 ανάλογα τα ηχεια που εχεις και στα τραγουδια το 2,1 ολα αυτα απο το control panel καρτας, φαντάζομαι οτι απο τον πινακα ελέγχου - ηχοι τα εχεις ρυθμίσει ολα σωστα ε; εχω την ιδια κάρτα με ηχεια g51 locitech και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, σκέψου οτι εχω vista 64 bit που ολοι γνωρίζουμε πόσο ''δυσκοίλια'' ειναι τα 64bita.

Δημοσ.
Δοκιμασες να βαλεις/βγαλεις τους drivers?Αλλα καλωδια ισως?Παντως πιο πολυ για software προβλημα ακουγεται η στην καλυτερη περιπτωση λαθος ρυθμισεις.

Oι ρυθμισεις ειναι οκ.

drivers ειναι οκ, κατεβασα και αλλους αλλα παλι τα ιδια!

αλλα καλωδια δεν εχω αλλα εχω παρομμια με τα οποια ασχολιθικα λιγο μιπως βγαλω ακρη.

Το "πρόβλημα" θα λυθεί με την εισαγωγή των βυσμάτων των ηχείων στις κατάλληλες υποδοχές της κάρτας ήχου. Ξέχνα τις οδηγίες του εγχειρίδιου και δοκίμασε συνδυασμούς μέχρι να πετύχεις να παίζουν σωστά όλα τα ηχεία. Ή αυτό ή έχεις ρύθμιση 5.1 - 4.1 ή και 2.1. Βάλτο στο 7.1 για να ταιριάζει με τον αριθμό των ηχείων σου!

τα εχω κανει και αυτα αλλα τπτ!!! μονο το 2,1 δουλευει οκ και το 4,1.

Βρε, μπας και στο audio του control panel έχει επιλεγμένο κανέναν άλλον αριθμό ηχείων και όχι τον 7.1 που χρειάζεσαι εσύ;

οχι ολλα ειναι οπως θα επρεπει: 7,1και 5,1 για παιχνιδια και ταινιες, και στερεο για ΜΡ3. αλλα μονο τα ΜΡ3 δουλευουν..

στις ταινίες θα επιλέγεις 5,1 ή 7,1 ανάλογα τα ηχεια που εχεις και στα τραγουδια το 2,1 ολα αυτα απο το control panel καρτας, φαντάζομαι οτι απο τον πινακα ελέγχου - ηχοι τα εχεις ρυθμίσει ολα σωστα ε; εχω την ιδια κάρτα με ηχεια g51 locitech και δεν αντιμετωπίζω προβλήματα, σκέψου οτι εχω vista 64 bit που ολοι γνωρίζουμε πόσο ''δυσκοίλια'' ειναι τα 64bita.

βασικα σκευτικα να φερω τα ηχεια που εχω στο σαλονι μου ( Ζ5500) μεσα στο δοματιο και να τα σινδεσω με (coaxial)

http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=US,EN

αλλα που να καθομαι να βγαζω τα 7,1 απ το δοματιο και τα 5,1 απ το σαλονι και να κανω την ιδια δουλεια απ την αρχη!! και που το σκευτομαι βαριεμε!!!καλωδια και κακο!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...