Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Netgear Wireless router

zoocra77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τις τελευταίες 2-3 μέρες έχω το εξής πρόβλημα:

Ανά περιόδους το router κανει επανεκίννηση(δλδ αναβοσβήνει το λαμπάκι του power και βγάζει στο pc αποσυνδέθηκε το καλώδιο δικτύου).Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.Να προσθέσω ότι από την ημέρα που το αγορασα(4-5 μήνες) δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα εκτός του ότι όταν ανοίγω το pc μου βγάζει κάτω δεξιά υπάρχουν δύο συνδέσεις δικτύου με ένα κιτρινο θαυμαστικό και ένα προβληματάκι με τα torrent που και που που λύνεται με reboot του router(από ότι κατάλαβα όλα τα netgear έχουν αυτό το πρόβλημα).

To router μου είναι το netgear DG834G v4

Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

ξεκινα με ενα firmware update καταρχην διοτι για τα netgear βγενουν απειρα firmware.απλα κατεβασε για το v4

http://kbserver.netgear.com/products/DG834G.asp

εδω εισαι. το κιτρινο θαυμαστικο ειναι οτι δεν εχεις παρει ip?εγω παντως θα περναγα το firmware θα το εκανα μετα reset στα default και θα τα ξαναπερναγα τα στοιχεια μεσα οπως και θα κλειδωνα και το ασυρματο με wpa2 για να μην μπενει κανεις.επισης σεταρισμα με pppoe/llc.kai an συνεχιζε δοκιμη με αλλο καλωδιο ethernet Η με αλλο pc.ελπιζω να μην μπενει κανεις wireless και να στο κανει αυτος reboot επιτηδες.κλειδωσε το.

Δημοσ.

Thanks....Τα εκανα ολα αυτά :D

Ελπίζω να πιάσει(κλειδωμα είχα wpa οχι wpa2 γιατι δεν επιανε wpa2 το psp αλλα το αφησα wpa2).

Πάντως σε γενικές γραμμές δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το router αυτό.Με το us robotics που έδινς η forthnet δεν είχα τόσα προβλήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...