stefa_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχην εχω dual boot συστημα.ΧΡ και Vista SP1.Τωρα τελευταια στα vista αρχισε να εχει πολλα προβληματα εκ των οποιων το μεγαλυτερο ηταν με το catalyst control center μιας και δεν μπορουσα να ρυθμισω το fan speed.Οποτε ανοιγα το catalyst,μου ελεγε αυτο=> (http://img134.imageshack.us/img134/7900/asdeb3.jpg αλλα στα vista) Ε χωρις δευτερη σκεψη το κανω φορματ.Και αφου κανω φορματ και τελειωνω την επωδυνη διαδικασια με την εγκατασταση των προγραμματων τσουπ!μου εμφανιζεται ΞΑΝΑ αυτο το μυνημα οπως στην εικονα παραπανω!Ε λοιπον κανω και 2ο φορματ!Παλι τα ιδια!Παιζει τιποτα μηπως με τον catalyst 9.1 ?Ε τελος παντων , τα παραταω τα vista και μετακομιζω στα ΧΡ.Ενω λειτουργουσαν αψογα μεχρι τωρα,ξαφνικα αρχισε και εκει να μου εμφανιζει το ιδιο μυνημα οπως ακριβως στην εικονα παραπανω!!Κατεβαζω το NOD32 RC και μου εντοπιζει...505 μολυσμενα αρχεια με τον ιο Virut.ΝΒΚ (οχι virus,VIRUT) ο οποιος εχει μολυνει αρκετα αρχεια συστηματος.Δεν ξερω τι καθαρισε το NOD32 αλλα το πισι δεν το κλεινω αλλα το αδρανοποιω αφου αν το κανω επανεκκινηση μπορει να παραδωσουν πνευμα τα windows.Γνωριζετε τι συμβαινει ?
Zerotronic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 www.malwarebytes.org και μετα επανεγκατασταση των drivers και του ccc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.