PCharon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Έχετε καμία ιδέα πως να ντιμετωπίσω το πρόβλημα; Αν είναι έτσι όπως τα περιγράφεις, τότε πολύ απλά - χωρίς καμία πολύπλοκη κίνηση από αυτές που περιγράφησαν - από τη διαχείρηση συσκευών απενεργοποίησε τις συσκευές που εγκατέστησαν οι οδηγοί.
frenzy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Το έκανα και αυτό με το bios, γίνεται disabled. Mετά τις 3 φορές reboot για να μπει καλά ο οδηγός της synaptics, με το που μπαίνει στα windows μου λέει πως βρήκε υλικό κι ότι θέλει επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά. Έχω την εντύπωση πως κάτι δεν περιγράφεις καλά. Τις έκανες disabled έβαλες τους οδηγούς και μετά καπάκι enable? Ή enable μετά τα 3 reboot?
insomniaK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 1o Reboot: Το απαιτούμενο για να μπουν οι drivers των touchscreens. Απεγκατάσταση των οδηγών 2o Reboot: Στο Bios, απενεργοποίηση του touchpad. Στα windows, εγκατάσταση των οδηγών από τη FS. 3o Reboot: Στο Bios, ενεργοποίηση του touchpad. Στα windows, αυτόματη εγκατάσταση για τα touchscreens και μηνυματάκι για επανεκκίνηση για να δουλέψουν σωστά. @PCharon όπως το λέει ο washcloud.
insomniaK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Πληροφοριακά, ανάγνωση έμαθα από 7 ετών. Σου πήρε 1 χρόνο περισσότερο από τους υπόλοιπους, αστειεύομαι. Ίσως δεν είχες διαβάσει καλά το αρχικό ποστ, ίσως δεν το είχα γράψει εγώ καλά. για δε δοκιμάζεις να διαγράψεις τον driver των win ; (να τον μεταφέρεις αλλού τεσπα) και να εγκαταστήσεις τον άλλο που έχεις ; Δούλεψε. Ευχαριστώ όλους σας για τη συμμετοχή.
washcloud Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δούλεψε. Ευχαριστώ όλους σας για τη συμμετοχή. χα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.