Προς το περιεχόμενο

Αυτόματη εγκατάσταση οδηγών για μη υφιστάμενο υλικό

insomniaK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γαμώ τους τίτλους δεν έβαλα;

Λοιπόν έχω ένα Fujitsu Siemens Celsius H240, το οποίο σε κάποια αναβάθμιση των Windows xp sp3, βρήκε πως έχει 2 touch screens και τις εγκατέστησε. Εννοείται πως δεν έχει ούτε μία, επομένως αυτό που αντιλαμβάνεται ως touch screen είναι το touch pad και το trackball (παλιό ποντίκι στους φορητούς). Κάθε φορά, απεγκαταστώ τους οδηγούς και κάθε φορά τους εγκαθιστά αυτόματα.

Γενικά αυτό δε θα με πείραζε αν ανταποκρίνονταν το touchpad και το trackball, για να γίνει αυτό πρέπει να απεγκαταστήσω τους drivers, να επανεκιννήσω τον υπολογιστή, να εγκαταστήσει αυτόματα τους οδηγούς των touchscreen, να αρνηθώ την απανεκίνηση για τη "σωστή" λειτουργία των συσκευών και μετά μπορώ να αρχίσω να δουλεύω και εννοείται πως αν κλείσω το pc και μετά το ξανανοίξω θα ξαναμπώ στο παρπάνω loop...

Έχετε καμία ιδέα πως να ντιμετωπίσω το πρόβλημα;

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Απ, έχει κανείς καμιά ιδέα;;;

Δημοσ.

restore εκεί που δούλευε σίγουρα και εγκατάσταση των updates μέχρι να βρεις τον ένοχο, ή αν είναι πρόσφατο απεγκατάσταση ένα ένα τα updates μέχρι να βρεις τον ένοχο

Δημοσ.

To Restore δε βοήθησε. Απεγκατέστησα όλα τα updates από το Δεκέμβριο μέχρι τώρα και πάλι δε βοήθησε.

Υπάρχει τρόπος να μην εγκαθιστά αυτόματα τους drivers?

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα Fujitsu Siemens Celsius H240, το οποίο σε κάποια αναβάθμιση των Windows xp sp3, βρήκε πως έχει 2 touch screens και τις εγκατέστησε.

Δεν ήταν αυτό ε?

Ο μόνος τρόπος είναι να του εγκαταστήσεις εσύ drivers ώστε να μην ψάχνει για αυτόματους

Δημοσ.

όχι, τίποτα. Έχω δοκιμάσει και τους drivers της synamptics (και τους τελευταίους και αυτούς που είχε ο φορητός όταν τον αγόρασα) και με ειδοποιεί πως είναι λανθασμένη επιλογή! Τους βάζω ετσιθελικά και στην επανεκκίνηση τους αντικαθιστά με αυτούς των touchscreens.

Δημοσ.

...είναι νομίζω προφανές ότι τον frenzy και τα windows τους συνδέει μια σχέση καταδιωκτική... :-D

ινσομνιαΚ, από σαφε μοδε δοκίμασες να μπεις -δεν το στηρίζω πουθενά, πρωινή έμπνευση είναι- μπας και δε σου τον περνάει (τον ντράιβερ), και μετά μάνιουαλι σκαν φορ νιου χάρντουέαρ, αλλά όταν βγει ουίζαρντ, να επιλέξεις να μην ξαναβγεί αυτός για τις συγκεκριμένες συσκευές ;

Δημοσ.

Κάνε αυτό που λέει ο frenzy. Βλέπω εδώ πως υπάρχουν XP drivers για το touchpad σου. Trackball όμως...δεν.

Δοκίμασε με τον εξής τρόπο: Να αποσυμπιέσεις τον driver σε έναν κατάλογο, στο Device Manager δεξί κλικ επάνω στην καταχώρηση για την μουφο-touchscreen και Update driver. Δείξε του τον κατάλογο όπου αποσυμπίεσες τον driver και...κάνε μια ευχή!

Δημοσ.

Τζίφος και εκτός αυτού, προτείνω ανεπιφύλαχτα να αγνοηθεί η συμβουλή του parsifal, διότι πια δε δουλεύει ούτε το αρχικό τρικ με το reboot.

Οποιαδήποτε συμβουλή, πλην των βάλε linux, κάνε format, αγόρασε ποντίκι, πιες καφέ (που πίνω) είναι καλοδεχούμενη!!!!

Δημοσ.

Έχω, αλλά ξέχασα να βάλω: "πάρε ποδήλατο (έχω 2 giant)".

Έκανα restore από τη δευτέρα και τώρα δουλεύει το boot-> uninstall-> reboot-> automatic drivers installation -> refuse to reboot...

Ότι άλλο σας έρθει, πείτε να το δοκιμάσω...

Δημοσ.

Απεγκατέστησε του οδηγούς των touchscreens, reboot, (αν κλείνουν από bios οι συσκευές κλείσε τις και αγνόησε το επόμενο βήμα αλλιώς στο επόμενο), όταν σε πάει στην αυτόματη εγκατάσταση don't install drivers, και μετά ακολούθα τις οδηγίες του Πάρσιφαλ ξανά.

το deskupdate το δοκίμασες?

Δημοσ.

To θέμα είναι ακριβώς εδώ: όταν σε πάει στην αυτόματη εγκατάσταση don't install drivers, δε με πάει. Τις εγκαθιστά αυτόματα.

Για το deskupdate: 1. Πάντα βρίσκει ότι έχω την τελευταία έκδοση του οτιδήποτε.

2. Δε δουλεύει για τις συσκευές που θεωρεί ότι συνδέονται με USB, και έχω την ταπεινή άποψη πως τα "touchscreenS" μου τα θεωρεί usb devices.

Δοκιμάζω αυτό με το bios

Δημοσ.

για δε δοκιμάζεις να διαγράψεις τον driver των win ; (να τον μεταφέρεις αλλού τεσπα) και να εγκαταστήσεις τον άλλο που έχεις ;

Δημοσ.

Το έκανα και αυτό με το bios, γίνεται disabled. Mετά τις 3 φορές reboot για να μπει καλά ο οδηγός της synaptics, με το που μπαίνει στα windows μου λέει πως βρήκε υλικό κι ότι θέλει επανεκκίνηση για να δουλέψει σωστά.

@ Washcloud, πως γίνεται αυτό;

Δημοσ.

ε βρίσκεις (φαντάζομαι) το όνομα του driver, τσεκάρεις στον φάκελο των win γι' αυτόν (υποθέτω στον υποφάκελο drivers), κι άμα τον βρεις, μια ωραία αποκοπή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...