koulouri Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Σκεφτομαι εδω και πολυ καιρο να παρω αλλα κανενα απο αυτα που μου αρεσουν και καλυπτουν τις αναγκες μου ( και ειναι μεσα στα οικονομικα περιθωρια τα οποια εχω θεσπισει :Ρ ) δεν εχει 3G.. Για ποιο λογο καθυστερουν να το ενσωματωσουν σε ολα?
Radiatedsoul Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Για να μας σπασουν τα νευρα, γιαυτο δε βαζουν. Και στα καινουργια που ερχονται απο την asus οπως το Τ91 Τ101 δεν λεει καθαρα οτι θα εχουν 3G, μας τα μασανε. Εγω παντως το λεω για να το ξερουν οι κατασκευαστες, αλλο netbook χωρις 3G δεν ξαναγοραζω, να λαβουν τα μετρα τους.
stefanos_79 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φυσικά είναι το κοστος.Θελουμε να τα έχουν όλα και με την καλύτερη τιμή.Πιστευω παντως οτι ειναι πιο αξιοπιστο ένα usb 3G modem απο οποιαδηποτε ενσωματωμένη πρόταση.
Radiatedsoul Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δε βολευει καθολου το usb modem. Πρεπει να το εχεις καρφωμενο παντα στο πλαϊ και ειναι σε μηκος περιπου οσο το μισο netbook. Δε γινεται δουλεια ετσι
kostasfalcon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δε βολευει καθολου το usb modem. Πρεπει να το εχεις καρφωμενο παντα στο πλαϊ και ειναι σε μηκος περιπου οσο το μισο netbook. Δε γινεται δουλεια ετσι Εισαι υπερβολικος, οχι και το μισο netbook. Το δικο μου usb modem προεξεχει 3 εκατοστα περιπου.
Radiatedsoul Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εγω εχω της vodafon και το μετρησα ειναι 7cm. To λαπτοπ asus 901 που εχω ειναι σε μηκος 22cm. Ειναι ενοχλητικο πολυ, καταρχην δε μπορω να κλεισω το λαπτοπ και να το βαλω στην τσαντα , να το χρησημοποιω με το bluetooth, επειδη φοβαμε μη στραβωσει το usb. Λιγη πιεση να ασκησω πανω του και το βλεπω οτι στραβωνει.
kirimis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 1) ΚΟΣΤΟΣ! 2) ΔΕΝ το χρειαζονται ολοι... μαλιστα οι περισσοτεροι αγνοουν πληρως το ασυρματο ιντερνετ και με τις χρεωσεις του θα ετρεχαν μακρια... 3) Χτες ηταν 3G, σημερα HSDPA, αυριο κατι αλλο... τα αλλαζουν σχετικα γρηγορα τελευταια... δεν θα το ηθελα κατα συνεπεια ενσωματομενο. Εγω παντως δεν μπλεκω ουτε με στικακια, ουτε με τιποτα... Εχω το κινητο παντα μαζι μου... παταω διπλο κλικ στο εικονιδιο του Bluetooth PAN και voila... συνδεθηκα!
koulouri Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ακολουθει η noob ερωτηση του αιωνα! Μπορεις σε netbook που εχει bluetooth να συνδεσεις netbook με κινητο και να χρησιμοποιησεις την 3G του κινητου σου για να μπεις στο internet απο το netbook?
klainmaingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αχεμ... Νομίζω οτι ακριβώς αυτό είπε ο απο πάνω (νομίζω)
stefanos_79 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εγω αντι να χρησιμοποιώ το BT χρησιμοποιώ το Wifi.Εχω βαλει στο Ν82 μου το Joikuspot Premium και λειτουργεί ως Access point.Το κινητο συνδέεται με το δικτυο της Wind και δίνει μέσω wifi ιντερνετ στο eee pc μου.
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το 3G του κινητου δε κοστιζει? edit: Ποσο διαρκει η μπαταρια του κινητου αν το εχεις με bluetooth συνεχεια αναμενο? Αν σε παρουν τηλεφωνο ττην ωρα που εισαι στο ιντερνετ απαντας στο κινητο? Κοβεται η συνδεση? edit 2: Οταν λεμε συνδεση ιντερνετ με το κινητο τι συνδεση ενοουμε? Λιγο που το εψαξα μολις, ειδα μονο dial up δηλαδη 56κ σαν τα παλια μοδεμ
puzzle21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Παιδες εχω ανοιξει το παρακατω ποστ για το συγκεκριμενο θεμα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=303891 μπορει να βοηθησει καποιος σας παρακαλω στις απορεις μου? Γιατι εκει που το ανοιξα δεν εχω παρει απαντηση.... Y.Γ πιανεις ταχυτητες αν υποστηριζει 3g εως 7,2mbps αναλογως αν εκει που εισαι πιανει 3g η οχι...και αναλογως μεχρι ποσο υποστηριζει το κινητο σου...
alexzzz Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 1) ΚΟΣΤΟΣ!2) ΔΕΝ το χρειαζονται ολοι... μαλιστα οι περισσοτεροι αγνοουν πληρως το ασυρματο ιντερνετ και με τις χρεωσεις του θα ετρεχαν μακρια... 3) Χτες ηταν 3G, σημερα HSDPA, αυριο κατι αλλο... τα αλλαζουν σχετικα γρηγορα τελευταια... δεν θα το ηθελα κατα συνεπεια ενσωματομενο. Αυτό και τις τυχόν ασυμβατότητες ήθελα να γράψω αλλά τα είπε καλύτερα ο kirimis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.