ippoths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 γεια χαρα περασα σημερα τα windows 7 και κατι γινετε με την καρτα ηχου. βρισκουν δυο audio devices 1.high definition audio device 2.realtek high definition audio device πραγμα που συμεβενει και στα XP αλλα απενεργοποιοντας το πρωτο εχω κανονικα ηχο.στα win7 και να το απενεργοποιησω δεν γινετε τιποτα.κατεβασα απο την σελιδα της realtek τους τελευτεους drivers αλλα και παλι τιποτα. o media player ανοιγει κανονικα τα Mp3,δειχνει να παιζουν αλλα δεν εχω ηχο :cry: καμια ιδεα ρε παιδια?
ahristos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Άμα έχεις κάρτα γραφικών ATI πρέπει να βάλεις και τον ATI HDMI Audio Device Driver (από την ίδια σελίδα που κατέβασες και τους άλλους οδηγούς της Realtek). Αλλά δε θυμάμαι να είχαν πρόβλημα τα Windows 7. Έπαιζαν κατευθείαν με τους ενσωματωμένους οδηγούς ή με αυτούς που ενημερώθηκαν από το Microsoft Update. Τι άλλες συσκευές έχεις? Περιγραφή του συστήματος? Το άφησες να κάνει Update τη στιγμή της εγκατάστασης ή αργότερα από τη Microsoft;
ippoths Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 ναι ATI 3870 εχω θα δοκιμασω να κατεβασω τους drivers που λες αλλα μετα λογικα θα πρεπει να κανω disable τους αλλους.anyway θα το checkαρω. παιζει κι αλλο ενα προβλιματακι,δεν μπορω να ανοιξω τον catalyst.δοκιμασα complitability για vista αλλα δεν μου κανε την χαρη. και me to router ειχα ενα προβληματακι το speedstream που δινει η tellas με usb ηταν αδυνατο να το βρει ηθελε το ethernet. update εκανα μετα την εγκατασταση...κατεβασε πολλα και διαφορα. μηπως να κατσω στα αυγα μου? (τα xp εννοω) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** περασα τους drivers απο την σελιδα της realtek "ΑΤΙ high definition audio driver" αλλα δεν αλλαξε τιποτα.ανακαλυψα μονο πως εχω ηχο απο την εισοδο για το μικροφονο ακουγοντε και παρασιτα ομως. καμια ιδεα κανεις??? ειναι τοσο γυαλιστερα και ομορφα τα 7,αμαρτια να τα σβησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.