giorgos1603 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 το mls 4800 εχει καλυτερους χαρτες, το garmin nuvi 205w εχει καλυτερο δεκτη. οι τιμες ειναι κοντα, πιο διαλεγω, εχω μπερδευτει. καμια γνωμη καποιος?
Alegro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Τι να τους κάνεις τους καλούς τους χάρτες αν δεν έχεις καλό δέκτη! Τι να τον κάνεις τον καλό τον δέκτη αν δέν έχεις καλούς χάρτες? Πάντως νομίζω ότι τα wide εξυπηρετούν καλύτερα λόγω καλύτερης οπτικής ανάγνωσης...
denthnpalevw Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 το 4800 το εχω πιασει στα χερια μου και θα το λεγα φθηνιαρικο για το αλλο δεν εχω αποψη. το 4800 σπαει για πλακα και βαζεις μετα οτι προγραμμα θες. για το αλλο δεν εχω αποψη. δεν ξερω αν βοηθησα......
Emiku Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Επιτρέψτε μου να σας πω ότι η Garmin έχει τους καλύτερους χάρτες στην Ελλάδα, αποδεδειγμένα και τσεκαρισμένα. Δίνει πολλά περισσότερα πράγματα και σαν χάρτη και σαν λογισμικό και υλικό από οποιαδήποτε άλλη εταιρία.
euklidis Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Επιτρέψτε μου να σας πω ότι η Garmin έχει τους καλύτερους χάρτες στην Ελλάδα, αποδεδειγμένα και τσεκαρισμένα. Δίνει πολλά περισσότερα πράγματα και σαν χάρτη και σαν λογισμικό και υλικό από οποιαδήποτε άλλη εταιρία. Αυτο ποιος στο ειπε; ειναι γνωστο εδω και καιρο οτι το mls εχει τους καλυτερους χαρτες... (κυριως οι τελευταιοι που βγηκαν τα σπανε...) το 4800Α που εχω παντως τα σπαει... παρα πολυ καλο δεκτη και αψογοι χαρτες... Για 150 ευρω που κανει, νομιζω αξιζει καθε cent
ioannis Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Δημοσ. 20 Απριλίου 2010 Να κάνεις ερώτηση στην http://www.navimania.gr, εκεί θα σου λύσουν τις απορίες σου υπεύθυνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.