Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Nvidia 9500GT

kyriakos1311

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..

Έχω αυτη την κάρτα γραφικών..Είχα vista, και όποια εφαρμογή κι αν χρησιμοποιούσα που χρειάζονταν λίγο περισσότερα γραφικά μου έβγαζε πρόβλημα ότι δεν υπήρχε ένα στοιχείο nvkl..

κάτι τέτοιο,και με πέταγε έξω..Απ'΄ότι έψαξα ήταν πρόβλημα ασυμβατότητας των vista με την nvidia..Ξαναγύρισα λοιπόν στα παλιά καλά xp..

Το πρόβλημα αυτό πλέον δεν το έχω αλλά μου δημιουργήθηκε άλλο πρόβλημα..Πιο σπαστικο!!Κάθε φορά που παίζω ένα παιχνίδι μου κολλάει, και αφού επανέλθει έχουν χαλάσει όλα του τα χρώματα μεχρι που δεν βλέπω τπτ..

Έχω τους πιο καινούριους drivers αλλά τπτ..

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;

Δημοσ.

κανε μια καθαρή εγκατάσταση των drivers. δηλαδή βγάλε τους παλιούς κανε restart και βάλε τους ολοκαίνουργους από Nvidia. μετά δες, αν συνεχιστεί το ίδιο θα έχει χαλάσει η καρτούλα. εγγύηση έχει?

δες επίσης αν γυρίζει το ανεμιστηράκι (αν έχει) αλλιώς δες αν ζεσταίνεται πολύ στα games.

p.s. περίεργο να μη λειτουργεί με vista!

Δημοσ.
κανε μια καθαρή εγκατάσταση των drivers. δηλαδή βγάλε τους παλιούς κανε restart και βάλε τους ολοκαίνουργους από Nvidia. μετά δες, αν συνεχιστεί το ίδιο θα έχει χαλάσει η καρτούλα. εγγύηση έχει?

δες επίσης αν γυρίζει το ανεμιστηράκι (αν έχει) αλλιώς δες αν ζεσταίνεται πολύ στα games.

p.s. περίεργο να μη λειτουργεί με vista!

Το έχω κάνει αυτό..Δεν είδα καμία βελτίωση..

Το pc είναι το πολύ 3 μηνών..Δεν ξέρω αν έχει εγγύηση..

Πάντως δεν την αγόρασα ξεχωριστά, αλλά όλο το pc μαζί..

Θα το κοιτάξω για την εγγύηση..

Δημοσ.
Το έχω κάνει αυτό..Δεν είδα καμία βελτίωση..

Το pc είναι το πολύ 3 μηνών..Δεν ξέρω αν έχει εγγύηση..

Πάντως δεν την αγόρασα ξεχωριστά, αλλά όλο το pc μαζί..

Θα το κοιτάξω για την εγγύηση..

3 μήνες σίγουρα θα έχει εγγύηση. αν το πήρες όλο μαζί μην το ανοίξεις το κουτί διότι ίσως τη χάσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...