Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη τισ ram!!!! γινετε?

X_MEN_SAGIAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα laptop τις sony vaio model:VGN-NR11M/s και θελω να ρωτησο αν ξερει κανεισ και ειναι εφικτο να αλλαξω ram η ram μου ειναι πολλη λιγη ειναι 1GB 2x512mb ξερει κανεις αν γινετε? και αν γινετε να μοθ την αλαξουν και παω στα multirama 8α τι χρυσοπληρωσο?

Δημοσ.

Σύμφωνα με αυτό το site,το συγκεκριμένο laptop μπορεί να δεχτεί max 2Gb μνήμης 2χ1Gb δλδ.Θα πρέπει να βγάλεις τα ηδη υπάρχοντα dimms αφού υπάρχουν μονο 2 slot διαθέσιμα.

Δέν ξέρω απο που ακριβώς ξεβιδώνει το συγκεκριμένο (πάνω-πληκτρολόγιο // κάτω),η διαδικασία δέν είναι τραγικά δύσκολη.Το ανοίγεις με προσοχή,βγάζεις τις παλιές μνήμες,βάζεις νέες (πχ αυτές),βιδώνεις και είσαι έτοιμος

Δημοσ.
Σύμφωνα με αυτό το site,το συγκεκριμένο laptop μπορεί να δεχτεί max 2Gb μνήμης 2χ1Gb δλδ.Θα πρέπει να βγάλεις τα ηδη υπάρχοντα dimms αφού υπάρχουν μονο 2 slot διαθέσιμα.

Δέν ξέρω απο που ακριβώς ξεβιδώνει το συγκεκριμένο (πάνω-πληκτρολόγιο // κάτω),η διαδικασία δέν είναι τραγικά δύσκολη.Το ανοίγεις με προσοχή,βγάζεις τις παλιές μνήμες,βάζεις νέες (πχ αυτές),βιδώνεις και είσαι έτοιμος

κατω απο το λαπτοπ εχει μια υποδοχη που ξεβιδωνη λογικα αυτο 8α ειναι!!!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

αμα πας στα multirama απο εκει ποθ το πηρα δλδ 8α μοθ παρουν πολλα λες για αλλαγη?

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι θα χρεώσουν το "κατι-τίς" στα Multirama,καλό βέβαια είναι να μάθεις a priori με ένα τηλέφωνο.

H Cosmodata υπάρχει ακόμα...το γεγονός όμως οτι πουλάει "χύμα" usb/πληκτρολόγια/λοιπά σάρτζαλα και μάρτζαλα καταμεσής του δρόμου σάν να είναι κανα open fleamarket,δέν σε προδιαθέτει θετικά στο να αφήσεις εκεί το laptop σου.Μπορεί να δουλεύει μέσα ο καλύτερος τεχνικός,άλλα και πάλι...κούτες με περιφερειακά χύμα στον δόμο;;;

Δημοσ.

δεν ειναι τιποτα....καντο μονος σου!απλα φροντισε να βγαλεις μπαταρια,κρατα το κουμπο power για 3 seconds για πληρη αποφορτιση(δεν το παιζω εξυπνος εδω μεσα το εμαθα) και περνα τις καινουριες....και ο καλυτερος τροπος να μαθεις τι μνημες θα παρεις δες αυτες που εχουν τι specs εχουν.!

Δημοσ.

οχι, το Service είναι λίγο παρακάτω (μπροστά σου θα το κάνει). Εξάλου αυτά που έχει στο δρόμο επάνω είναι συνήθως β' διαλογής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...