mamep Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2001 simmera egraftika stin ipiresia tis desktop dollars.....ti lete axizei???
NeTeD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Meta apo 2 mhnes olohmerou surfing kai trelhs diktywshs, evgala 0.59$<P>Tromero poso!
spot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2001 Ta pragmata den einai ka8olou opos mas ta lene oi etereies 'h aftoi pou prospa8oun na mas peisoun na graftoume apo kato tous oste na ta konomane aftoi. Doulepsa 4-5 tetoia programmata gia 1 xrono. Pira apo dyo etereies epitages ton 10.000 drx. Mia epitagi apo tin Desktop Dollars kai mia apo tin ClickDough. To symperasma einai oti den eksizei ton kopo. Sekftite oti ego empena ka8e mera gia arketes ores (exo mis8omeni grammi sti douleia mou), kai ekana afta ta posa se ena xrono. <BR>Sou lene oti konomas fragka xoris na kaneis tipota, alla den sou lene oti an den kouniseis to pontiki gia 1 letpo, 8eoreise anenergos kai stamataei i katametrisi xronou. Poly vromiko paixnidi. Ase tis savoures pou vazoun ola afta ta programmata sto pc sou. Na min poume kai gia to oti kapoia apo afta 8eorountai spyware (vlepoun se ti site pigeneis ktl).<P>An 8es tin gnomi mou, dokimase ta, apogoitefsou kai parata ta. Ego eixa skyliasei. I8ela na do an stelnoun lefta stin Ellada. Stelnoun, kai i diadikasia me tin trapeza einai aploustati, alla an einai gia 10.000 to xrono...noway. <P>Dimitris
trustfm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2001 kai egw mia apo ta idia ... Sumboulh : an 8elete lefta apo diktio mia lush mono : <B>ftia3te ena site me forced click banners</B>. Kai exhgw ... gia na mpoun se kapoia upokathgoria tou site sas prepei na klikaroun kapouo banner na broun password ktl... Diadikasia epiponh alla egw etsi phra epitagh apo thn about.com (27$) se diarkeia 3 mhnwn enw .... ka8omouna Twra perimenw ki apo aklles etaireies opos pop up sponsors ktl ... 8a sas pw AN parw . Mexri twra tzifos ... <BR>allh lush einai ta pay per view alla milame na exeis polu traffic ! 1 $ / 1000 atoma . To ekane palia h cjb.net polu kalh fash !!! (perimenw kai apo authn) <BR>An exete brei kanenan allo tropo / etaireia peite to.
NetSurfer.gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2001 mia le3h: APATH <BR>auto xaraktirisei site opos to desktopDollars<BR>Mhn spatalate tzampa bandwidth...
trustfm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2001 sumfwnw me ton leo gi auto h kaluterh kai pio aplh lush einai na balei kaneis sto site tou tipota banners ki an piasei epiase an oxi allazei etaireia ews otou na brei ... ase de pou plhrwnoun polu kalutera apo tis etaireis me tis barres kai de spatalas oute bandwith oute wra !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.