Προς το περιεχόμενο

Προσφορές multirama σε φορητούς

DragonlordP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επίσης πολλές φορές τα skroutzομάγαζα έχουν τιμές κράχτες = "το προιόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο"

Δημοσ.

Πήγε ένας φίλος σε multirama να πάρει φορητό, και του είπαν ότι πρέπει να πληρώσει και 350ευρώ για τα windows που είχε εγκατεστημένα. Ο πωλητής επέμενε ότι για να είναι νόμιμη η χρήση των windows πρέπει να αγοραστούν.

Του είπα ότι αυτό ισχύει σε φορητούς συναρμολογούμενους ή αν έχουν linux, και μου είπε ότι ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο. Νομίζω κάποιο laptop της dell ήθελε να πάρει.

Αν παρατήρησε και άλλος τέτοια φαινόμενα ας το αναφέρει εδώ.

Δημοσ.
Πήγε ένας φίλος σε multirama να πάρει φορητό, και του είπαν ότι πρέπει να πληρώσει και 350ευρώ για τα windows που είχε εγκατεστημένα. Ο πωλητής επέμενε ότι για να είναι νόμιμη η χρήση των windows πρέπει να αγοραστούν.

Του είπα ότι αυτό ισχύει σε φορητούς συναρμολογούμενους ή αν έχουν linux, και μου είπε ότι ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο. Νομίζω κάποιο laptop της dell ήθελε να πάρει.

Αν παρατήρησε και άλλος τέτοια φαινόμενα ας το αναφέρει εδώ.

Βρήκε τρόπο το multi ή ο πωλητής να βγάλουν μεροκάματο??????? Ακόμη κι έτσι να ήταν, τα home premium που έχουν μέσα τα laptop δεν κοστίζουν 350 ευρώ!!

Δημοσ.
Βρήκε τρόπο το multi ή ο πωλητής να βγάλουν μεροκάματο??????? Ακόμη κι έτσι να ήταν, τα home premium που έχουν μέσα τα laptop δεν κοστίζουν 350 ευρώ!!

Και όμως, τόσο περίπου κοστίζουν σαν αυτόνομο πακέτο:http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.00649

Στην περίπτωση καινούργιου υπολογιστή, έπρεπε να του πουλήσουν την έκδοση DSP “Delivery Service Partner” ή OEM “Original Equipment Manufacturer”

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...