Προς το περιεχόμενο

Απορία για δημιουργία blog

sakis63

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να δημιουργήσει κανείς blogs με κάποια από τις δωρεάν υπηρεσίες και μετά να το πάρει και να το εντάξει (export)σε άλλο server και όχι στον server της υπηρεσίας με την οποία το έφτιαξε και μετά να το εντάξει σαν υποσάιτ σε λίνκ σε ευρύτερο site αλλάζοντας την ονοματολογία της υπηρεσίας που το έφτιαξε.Δηλαδή δημιουργία εξαρχής blog με αυτοματοποιημένη διαδικασία και όχι με Wordpress και μετά να το πάρεις και να το βάλεις αλλού σαν μέρος άλλου σάιτ.Χρειάζεται κάποια άδεια??Και αν γίνεται χωρίς να χρειάζεται άδεια πως γίνεται βήμα βήμα η διαδικασία??

Δημοσ.
pathfinder.gr

τα blogs του νομίζω υποστηρίζουν αυτό που θες

..

Λυπάμαι αλλά μάλλον δεν μου κάνει.Αμφιβάλλω αν μπορεί και έχω δυνατότητα να φτιάξω ένα blog με την πλατφόρμα που δίνει έτοιμη η pathfinder ή η οποιαδήποτε υπηρεσία δημιουργίας blog και μετά αφού είναι λειτουργικό και προσβάσιμο το blog να έχω τη δυνατότητα να το μεταφέρω σε άλλο server αλλάζοντας και την ονοματολογία του και εντάσσοντάς το σε άλλο site (μη εμπορικό πάντα,εννοείται).Είναι δυνατό αυτό??:confused:

Ξέρω ότι σε κάποια υπάρχει η δυνατότητα export αλλά απορώ δεν τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...