pournaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ε και? στα @@ μου ποσο μεγαλη και τρανη εταιρια ειναι η MS,αυτο που με ενδιαφερει (και θα επρεπε να μας ενδιαφερει) ως χρηστη/ες ειναι αν τα προιοντα της ειναι καλα,αν δλδ κανω/ουμε την οποια δουλεια μας γρηγορα-απροβληματιστα-ευκολα και με το μικροτερο δυνατο κοστος,ε αυτο με τα win δεν συμβαινει οσο φανατικος υποστηρικτης τους και αν εισαι.- Μα δε διαφωνω οτι εχεις δικιο, μια επισημανση εκανα, οτι οπως εσυ λες απο τη μερια σου ως χρηστης οτι δεν σε ικανοποιει το λειτουργικο αυτης της εταιριας και στα @@ σου το αν κονομαει χοντρα η οχι, ετσι κι αυτη (κακως απο τη μερια μας, αλλα καλως απο οτι φαινεται τοσα χρονια απο τη μερια της), λεει στα @@ της το τι θελει ο χρηστης, αυτην την ενδιαφερει το κερδος και με βαση το κερδος θα πορευτει. Τωρα αν τυχει και παραλληλα με το κερδος κανει (κατα τυχη), και καποιες καινοτομιες, καλο δικο της θα κανει (οπως αυτη το κρινει), γιατι θα αυξησει κι αλλο το κερδος, αν ομως αυτες οι καινοτομιες δει οτι δεν ειναι κερδοφορες, σιγα μην ασχοληθει.
million_voices Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 καλα τα λες,ο χωρος χρειαζεται ανταγωνισμο και κακα τα ψεματα αυτη την στιγμη η MS παιζει μπαλα χωρις κανεναν επικινδυνο ανταγωνιστη,βεβαια επειδη ειναι χρονια στο κουρμπετι ξερει οτι στην πληροφορικη τα παντα ρει με τρομακτικες ταχυτητες και αυτη η Google με τα διαφορα καινοτομα κολπακια της και την σχεδον καθολικη επικρατηση της στο internet δεν θα αργησει πολυ να δειξει τα δοντια της και στο κομματι των OS και κατι τετοιο θα συμβει αναποφευκτα αν η Google θελει να επιβιωσει γιατι οπως ολοι ξερουν η πληροφορικη ειναι τελειως Ρωμαικη αρενα,αν δεν το πραξει θα εξαφανιστει προς το παρων η MS μπορει να προσφερει νεες εκδοσεις των win με βελτιωσεις του στυλ αλλα κουμπακια,χρωματακια κλπ αλλα η εμπειρια της απο τα Vista της θυμισε με πολυ ηχηρο τροπο οτι τα κεκτημενα της μπορουν να χαθουν εν μια νυκτι επικεντρωνομαι στην Google γιατι αυτη την στιγμη ειναι πραγματικα η μονη εταιρεια που μπορει να απειλησει το μονοπωλιο της MS
status Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 1) αλλα η εμπειρια της απο τα Vista της θυμισε με πολυ ηχηρο τροπο οτι τα κεκτημενα της μπορουν να χαθουν εν μια νυκτι 2) επικεντρωνομαι στην Google γιατι αυτη την στιγμη ειναι πραγματικα η μονη εταιρεια που μπορει να απειλησει το μονοπωλιο της MS 1) Τι έχουν τα βίστα; :devil: 2) Ναι κ μετά όλοιιι μαζί θα κατηγορούμε την γούγλε αϊ εν σι για της μονοπωλιακές τακτικές της και τα εμπορικά "ακροβατικά" της και της κινήσεις της κατά του ανοιχτού λογισμικού.. και όλοι σαν μια γροθιά, microsoftάκιδες κ λινουξάδες θα βρωντοφωνάζουμε κατά του δυνάστη που ακούει στο όνομα google ! χμ...πολύ ισοροπημένο μου ακούγετε και απόλυτα υγειές. Με όλη τη καλή διάθεση για χιούμορ πάντα.!
neovdr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 million το γρήγορα και απροβλημάτιστα παίζεται. Για το μικρότερο δυνατό κόστος συμφωνώ. Σαν φοιτητής πληροφορικής που υποχρεώνομαι να χρησιμοποιώ linux σε κάποιες εργασίες μπορώ να πω ότι έχω αρκετά προβλήματα τα οποία δεν είχα παλαιότερα όταν δούλευα πάνω σε windows/solaris. Ας μην λέμε ότι θέλουμε το Linux έχει πολύ ακόμα δρόμο για να γίνει πραγματικά hassle-free.
million_voices Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 1) Τι έχουν τα βίστα; :devil: 2) Ναι κ μετά όλοιιι μαζί θα κατηγορούμε την γούγλε αϊ εν σι για της μονοπωλιακές τακτικές της και τα εμπορικά "ακροβατικά" της και της κινήσεις της κατά του ανοιχτού λογισμικού.. και όλοι σαν μια γροθιά, microsoftάκιδες κ λινουξάδες θα βρωντοφωνάζουμε κατά του δυνάστη που ακούει στο όνομα google ! χμ...πολύ ισοροπημένο μου ακούγετε και απόλυτα υγειές. Με όλη τη καλή διάθεση για χιούμορ πάντα.! καλημερα οχι δεν εισαι κακος,εισαι BILL:p:p:p:p ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** million το γρήγορα και απροβλημάτιστα παίζεται. Για το μικρότερο δυνατό κόστος συμφωνώ. Σαν φοιτητής πληροφορικής που υποχρεώνομαι να χρησιμοποιώ linux σε κάποιες εργασίες μπορώ να πω ότι έχω αρκετά προβλήματα τα οποία δεν είχα παλαιότερα όταν δούλευα πάνω σε windows/solaris. Ας μην λέμε ότι θέλουμε το Linux έχει πολύ ακόμα δρόμο για να γίνει πραγματικά hassle-free. μιλουσα για windows και ναι συμφωνω οτι και στο Linux δεν ειναι ολα ροδινα καθολου ροδινα θα ελεγα
Psyx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ευτυχως που το λινουξ βασιζεται σε kernel κι οχι σε kernal μόλις πριν 2 λεπτά με ενημερώσανε επίσημα οτι άλλαξε γραμμή πλεύσης το Linux και δεν βασίζεται πια σε kernal αλλά σε kernel thanx για τη διόρθωση στο από κεκτημένης ταχύτητας λάθος...
Hetfield Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Στην Αμερικη, οι πατεντες λογισμικου ειναι ολοκληρη βιομηχανια. Η Microsoft πληρωνει ποσοστα για τις κατοχυρωμενες της πατεντες. Φανταστειτε δε ποσοι ανα το κοσμο χρησιμοποιουν λογισμικο της Microsoft ανα το κοσμο! Μιλαμε για αγορα αξιας δις $
Apateonas_69 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ καλη κινηση της MS.Μπράβο.Μακάρι να κερδίσει στα δικαστήρια.
tritonas00 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 προς το παρων η MS μπορει να προσφερει νεες εκδοσεις των win με βελτιωσεις του στυλ αλλα κουμπακια,χρωματακια κλπ Που το στηριζεις αυτο...?Γιατι εγω βλεπω οτι κοντευουν να αλλαξουν τον μισο kernel...και αν θες εχω και links..
million_voices Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Που το στηριζεις αυτο...?Γιατι εγω βλεπω οτι κοντευουν να αλλαξουν τον μισο kernel...και αν θες εχω και links.. τα 7 θα ειναι οτι θα επρεπε να ειναι εξαρχης τα Vista τπτ παραπανω,registry,dll κλπες μαλακιες θα συνεχισουν να υπαρχουν βαλε ενα οποιοδηποτε Linuxακι ετσι για να δεις οτι δεν χρειαζεται τα πραγματα να ειναι ετσι,η MS συνεχιζει να εξελισει κατι που ειναι χτισμενο σε λαθος βασεις και δεν ειμαι σιγουρος οτι το κανει για το καλο μου/σου/του/μας
tritonas00 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 τα 7 θα ειναι οτι θα επρεπε να ειναι εξαρχης τα Vista τπτ παραπανω,registry,dll κλπες μαλακιες θα συνεχισουν να υπαρχουν βαλε ενα οποιοδηποτε Linuxακι ετσι για να δεις οτι δεν χρειαζεται τα πραγματα να ειναι ετσι,η MS συνεχιζει να εξελισει κατι που ειναι χτισμενο σε λαθος βασεις και δεν ειμαι σιγουρος οτι το κανει για το καλο μου/σου/του/μας Ναι συμφωνουμε...τρεχω linux εδω και 2 χρονια...ΑΛΛΑ αν αλλαξει τα βασικα στοιχεια του λειτουργικου τοτε συματοτητα με software-hardware ΠΑΠΑΛΑ!!!Δεν γινονται αυτα σε ενα λειτουργικο που χρησιμοποιειται απο το 90% του κοσμου ετσι απλα. ΥΣ Την υπογραφη μου δεν την βλεπει κανεις ΛΟΛ
j11h Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 τα 7 θα ειναι οτι θα επρεπε να ειναι εξαρχης τα Vista τπτ παραπανω,registry,dll κλπες μαλακιες θα συνεχισουν να υπαρχουν βαλε ενα οποιοδηποτε Linuxακι ετσι για να δεις οτι δεν χρειαζεται τα πραγματα να ειναι ετσι,η MS συνεχιζει να εξελισει κατι που ειναι χτισμενο σε λαθος βασεις και δεν ειμαι σιγουρος οτι το κανει για το καλο μου/σου/του/μας Ναι συμφωνουμε...τρεχω linux εδω και 2 χρονια...ΑΛΛΑ αν αλλαξει τα βασικα στοιχεια του λειτουργικου τοτε συματοτητα με software-hardware ΠΑΠΑΛΑ!!!Δεν γινονται αυτα σε ενα λειτουργικο που χρησιμοποιειται απο το 90% του κοσμου ετσι απλα. Θα συμφωνησω και με τους δυο σας.Οτι καποια πραγματα ειναι αχρηστα το 2009 μεσα στα windows νομιζω οτι μπορουν να το καταλαβουν οι περισσοτεροι.Ομως υπαρχει λογος που δεν αλλαζει τακτικη η m$ και αυτος ειναι οτι σχεδον τα παντα(δυστυχος!!!)στηριζονται πανω σε windows και το οτι καθε πρωτο μας pc συνηθος εχει windows και οχι linux η mac πχ. Η m$ εχει περασει την εντυπωση εδω και λιγα χρονια οτι με το που παρει ο οποιοσδηποτε pc με windows αμεσως περνει και πτυχιο χακερ επειδη εμαθε μετα απο 6 μηνες να κανει defrag και καθαρισμο δισκου. Προχθες μου ηρθε ο αλλος σπιτι και ειχε το χαμογελο μεχρι τ'αφτια επειδη μετα απο 1 χρονο τελικα εμαθε να κανει οσα ειπα πριν + καθαρισμο registry.Εαν δεν υπηρχαν ολες αυτες οι διαδικασιες θα σας ελεγα εγω πως θα αισθανοταν ο μεσος βλ@κας χρηστης.
elven Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Καλά το να θεωρείται καλή η Google και κακιά η MS έχει πολύ πλάκα. Όπως τώρα που κάποιοι εδώ μέσα που σε αντίστοιχο θέμα(ας μη πω nicknames) έγραψαν θετικά σχόλια για την IBM επειδή υποτίθεται είναι υπέρ του open source. Μάλλον μερικοί ξεχνάνε ή δεν γνωρίζουν τα κατορθώματα της IBM όταν βρισκόταν στο No1,ο άρχοντας της πατέντας είναι η IBM αφού το μόνο που δεν έχει προσπαθήσει να πατεντάρει είναι το κλάσιμο,το σκάλισμα της μύτης πρέπει να το πατένταρε. Google,MS,Apple,IBM είναι όλες ίδιες,αν αντί για την MS ήταν κάποια απο τις άλλες στο Νο1 θα σας έλεγα που θα πήγαινε η τεχνολογία και η πρόοδος. Κι επειδή ακούστηκε πάλι κάτι σαχλό περι ελευθερίας-ιδεολογίας σε τεχνολογικό θέμα λες και υπάρχει πχ ιδεολογία στις ηλεκτρικές σκούπες πάρτε μία ιδεολογία: Αρνούμαι να χρησιμοποιήσω λειτουργικό που περιέχει το όνομα Linux,συμβάλοντας στη ματαιοδοξία κάποιου κόπανου(του μέγιστου κόπανου της πληροφορικής για την ακρίβεια) για υστεροφημία και δόξα. Ενός κόπανου που δίνοντας το όνομα του στο project,εκτός απο ότι δείχνει πόσο ψώνιο είναι,αφήνει στην απέξω τους εκατοντάδες μη πω χιλιάδες εθελοντές που τον βοήθησαν να το καταφέρει. Δεν σεβάστηκε κανενός την βοήθεια,τον κόπο,τον εθελοντισμό, αφού έδωσε το όνομα του στο project λες και το κανε μόνος του. Όποιος νομίζει ότι το project το έκανε μόνος του νταξ τι να πω. Οπότε βάζω τις ιδέες μου πιο πάνω απο τα λεφτά και πληρώνω για λειτουργικό αντί να χρησιμοποιήσω το τζάμπα,σεβόμενος την δουλειά χιλιάδων εθελοντών πράγμα που δεν έκανε ο Linus και αρνούμενος να χρησιμοποιήσω OS που φέρει με τον ένα ή άλλο τρόπο το όνομα ενός βλάκα,ματαιόδοξου με υπερεγώ ανθρώπου. Για αυτό απο open source BSD και μόνο,δούλεψαν πολλοί για αυτό και δόθηκε ένα γενικό όνομα,συγκεκριμένα του πανεπιστημίου,δεν το ονόμασε ο Jack Jakcux Jack ή ο Μπάμπης που δούλευε στο project Mpampux. Στις ηλεκτρικές σκούπες χρησιμοποιώ μόνο Ντελόνγκι λόγω ιδεολογίας και απο πλυντήρια πιάτων μόνο Κάραντ. Πως σας φάνηκε η ιδεολογία μου;
Αδμιν Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αρνούμαι να χρησιμοποιήσω λειτουργικό που περιέχει το όνομα Linux,συμβάλοντας στη ματαιοδοξία κάποιου κόπανου(του μέγιστου κόπανου της πληροφορικής για την ακρίβεια) για υστεροφημία και δόξα.Ενός κόπανου που δίνοντας το όνομα του στο project,εκτός απο ότι δείχνει πόσο ψώνιο είναι,αφήνει στην απέξω τους εκατοντάδες μη πω χιλιάδες εθελοντές που τον βοήθησαν να το καταφέρει. Δεν σεβάστηκε κανενός την βοήθεια,τον κόπο,τον εθελοντισμό, αφού έδωσε το όνομα του στο project λες και το κανε μόνος του. Όποιος νομίζει ότι το project το έκανε μόνος του νταξ τι να πω. Δεν το ονομασε ο Torvalds "Linux".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα