gdp77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) @ M$ Θα κάνουν μια τρύπα στο νερό. Το ποτάμι όχι μόνο πίσω δε γυρνά, αλλά γίνεται σιγά σιγά χείμαρρος που θα τους εξαφανίσει. Την καρδιά των enthusiasts δεν θα την κερδίσουν με τέτοιες τακτικές και αργά ή γρήγορα θα το μετανοιώσουν πικρά. Ο μεγαλύτερός τους αντίπαλος είναι εδώ. Κάποτε ο κόσμος δεν ήξερε το linux. Τώρα σε κάθε κομπιουτεροπαρέα θα ακούσεις να γίνεται τουλάχιστον κουβέντα. Περνάς από περίπτερα και βλέπεις περιοδικά για linux. Δεν μπορούσες να εκτυπώσεις σε linux και τώρα κάθε νέο πολυμηχάνημα από HP και Canon έχει drivers (αν και επισήπως δεν παρέχουν support). Οι "μεγάλοι" AMD και Intel έχουν καταλάβει τι σημαίνει να έχεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες enthusiasts να σε διαφημίζουν "τσάμπα" στα forums. Το κατάλαβε και η Μ$. Μόνο που είναι αργά. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2009 από gdp77
stathakis21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 To doom3 ειναι "stand alone" απο μονο του...απλα extrack και παιζεις...ανεξαρτητως λειτουργικου. ok...αυτο δεν το ξερα...αλλα και παλι...αν οι μια εταιρια θελει να βγαλει 1 παιχνιδι για λινουξ,σιγουρα μπορει να κανει το θεμα 'εγκατασταση' πολυ απλο...
FarCry Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Επιτελους γυρισε ο gdp77!!! οταν υπαρχει κατι εναντιον του Linux τοτε εμφανιζεται
gdp77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά εμφανίστηκα γιατί σήμερα έληξε το ban...
gtroza Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Το ποτάμι όχι μόνο πίσω δε γυρνά, αλλά γίνεται σιγά σιγά χείμαρρος που θα τους εξαφανίσει. Την καρδιά των enthusiasts δεν θα την κερδίσουν με τέτοιες τακτικές και αργά ή γρήγορα θα το μετανοιώσουν πικρά. Ο μεγαλύτερός τους αντίπαλος είναι εδώ. Κάποτε ο κόσμος δεν ήξερε το linux. Τώρα σε κάθε κομπιουτεροπαρέα θα ακούσεις να γίνεται τουλάχιστον κουβέντα. Περνάς από περίπτερα και βλέπεις περιοδικά για linux. Δεν μπορούσες να εκτυπώσεις σε linux και τώρα κάθε νέο πολυμηχάνημα από HP και Canon έχει drivers (αν και επισήπως δεν παρέχουν support). Οι "μεγάλοι" AMD και Intel έχουν καταλάβει τι σημαίνει να έχεις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες enthusiasts να σε διαφημίζουν "τσάμπα" στα forums. Το κατάλαβε και η Μ$. Μόνο που είναι αργά. γειά σου gdp77! συμφωνώ και επ' αυξάνω .
feodor Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Σωστά! Είπαμε το KDE ξεκίνησε να αντιγράψει τη χρηστικότητα των Windows. Αποδεδειγμένο... Σιγα, σε λιγο θα μας πεις οτι η ιδια η "χρηστικότητα" ηταν εφευρεση των windows. Εγω να συμφωνησω μαζι σου μαζι σου οτι η ΜΣ για χ, ψ λογους ξεκινησε πρωτη να κανει προιοντα φιλικα προς το χρηστη. Ε, μη μας πεις ομως οτι οποιος αλλος σκεφτεται πως να βγαλει χρηστικα προϊοντα αντιγραφει τη ΜΣ. συγγνωμη, αλλα δεν κρατηθηκα
elven Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Συμβάλλουν στην ανάπτυξή του, επηρεάζουν κατά ένα βαθμό τις σχεδιαστικές αποφάσεις σε μικρά ή μεγάλα software components στον κόσμο του Linux αλλά όχι, δε μπορείς να πεις ότι είναι εκπρόσωποι του Linux. Ναι,όταν λέω εκπρόσωπος εννοώ ότι κι αυτές είναι κομμάτι του Linux όπως πχ η Κανονικαλ,δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός,τα λέω μπερδεμένα η αλήθεια είναι. Η ένστασ'η μου ήταν σ' αυτό: Το Linux δεν ενδιαφέρεται για το μερίδιο της αγοράς. Το Linux δεν έχει πελάτες. Το Linux δεν έχει μετόχους, ή κάποια ευθύνη. Το Linux δεν δημιουργήθηκε δια να κερδίσει χρήματα. Το Linux δεν έχει σαν στόχο να γίνει το ποιο δημοφιλές και εξαπλωμένο λειτουργικό σύστημα στον πλανήτη. Είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεται το κειμενάκι Linux!=Windows λες και γίνεται επίκληση στην αυθεντία και ότι γράφει εκεί μέσα είναι σωστά και τα παίρνουμε έτσι όπως τα λέει,για αυτό ξίνισα περισσότερο. @feodor Μάλλον δεν παρακολούθησες την κουβέντα απο την αρχή,μιλάμε για συγκεκιμένα πράγματα,για συγκεκριμένες αντεγραμμένες λειτουργίες,για συγκεκριμένα αντεγραμένα look και όχι γενικά για χρηστικότητα,εμφάνιση κτλ. Φυσικά συμφωνώ σε αυτό που λες αλλά δεν έχει σχέση με αυτά που ειπώθηκαν
gdp77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ ο αφελής, ρωτάω το εξής : Γιατί η Μ$ δεν κινείται νομικά εναντίον της Canonical;
j11h Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μεσα για το ουζο!!!!!(LOL `φανταζεσαι να πινουμε ουζα και να μιλαμε για linux...?axaxxa) Μονο το ουζακι μας ενωνει ολους τελικα! Κατω ολα τα λειτουργικα ρε!!!ΝΑΙ στο ουζακι και στην καλη παρεα :lol:
status Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Τι καθομαι και γραφω **διεγραμμένο περιεχόμενο** μετα απο 10 μπριζολες,20 παιδακια και 30 χωριατικα λουκανικα στα καρβουνα.....tritonas00 κερναω ουζο ερχεσαι? Είσαι όντως βέβηλος... αν δεν λυπάσαι τα παιδάκια τουλάχιστον λυπήσου της μπριζόλες @ M$ Ο μεγαλύτερός τους αντίπαλος είναι εδώ. . Βασικά ο μεγαλύτερος αντίπαλος της microsoft είναι η apple... Εγώ ο αφελής, ρωτάω το εξής : Γιατί η Μ$ δεν κινείται νομικά εναντίον της Canonical; Ίσως για τη η microsoft είναι contributor?
lef50 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ο μεγαλυτερος αντιπαλος της ms ειναι η απληστια της. (Στελιο καλα κουλουμα) (Καλα κουλουμα σε ολους ανεξαρτητως λειτουργικου) Και ας εχουμε πολεμο!
million_voices Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Είσαι όντως βέβηλος... αν δεν λυπάσαι τα παιδάκια τουλάχιστον λυπήσου της μπριζόλες Βασικά ο μεγαλύτερος αντίπαλος της microsoft είναι η apple... Ίσως για τη η microsoft είναι contributor? επ αυτον τον θελω εγω-ιτς μαιν ιτς μαιν και ελεγα ποτε θα σκασεις μυτη,το λεπον ο μεγαλυτερος αντιπαλος της M$:p the gdpκλπ way ειναι η Google,την Apple την εχει μια πρωτη στο χαλαρο ελα ρε δεν κινειται δικαστικα για λογους αρχης,ηθικης?:-D:-D τι με λες? αυτοι αν μπορουσαν θα μας μηνυαν και μονο επειδη δοκιμασαμε ενα Linux live cd,ελα σοβαρεψου:-D Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2009 από million_voices
DIMITRISG Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Apple δεν εχω χρησιμοποιησει ποτέ μου. Μια φορά στο supermarket εκει που εχει όλους τους φορητούς λέω κατσε να μπαχαλεψω καναν apple. Αφου ειναι unixοειδες θα ανοιξω την κονσολα να δω τι παιζει. Τελικα οχι μονο εχει αρκετες διαφορες απο το linux (οι βασικες εντολες δουλευουν αλλα τα αρχεια ειναι σε διαφορετικους καταλογους και δεν εχει τα ιδια αρχεια ρυθμισεων , δεν το πολυ καταλαβα να πω την αληθεια) Επίσης μου φανηκε δυσχρηστη η επιφανεια εργασιας. αν θυμαμαι καλα δεν βρηκα που ειναι το μενου. Τα windows τα ευρισκα πιο ευχρηστα μεχρι που γνωριστηκα με το KDE. Βασικα δεν εχει καμια σχεση με windows που το λετε συνεχεια απλα εχει την ιδια λογικη στην κατω μπάρα. Τα μενου ειναι ομαδοποιημενα διαφορετικά. Απο κει και περα το ολο περιβαλλον εργασιας εχει διαφορετικη φιλοσοφια. Αν δεν μας ενδιαφερει τι υπάρχει απο πισω το KDE για μενα θα ηταν το υποδειγματικο περιβαλλον ακόμα και για windows χρηστες. Παραθετω και ενα στιγμιότυπο απο το KDE4 για όσους δεν το εχουν δει νομίζω πως οποιοσδηποτε χρηστης windows θα αισθανθει απόλυτα ανετα σε ενα τετοιο περιβαλλον. Δεν θελω σε καμια περιπτωση να αδικησω το gnome καλυτερα ειναι αν θελει καποιος να κανει switch να δοκιμασει και τα δύο. Με την πρώτη ματιά το KDE4 ειναι πολυ κοντα σε εμφανιση με τα windows 7 , γι αυτο αν καποιος ενδιαφερεται για μια εναλλακτικη λυση θα προτεινα το KDE4. Μην παρεξηγηθω, τα windows 7 ειναι πολλα υποσχομενα και οποιος δεν ενδιαφερεται για εναλλακτικη λυση θα ειναι παρα μα παρα πολυ καλα μαζι τους.
Αδμιν Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 (DIMITRISG ποτε αλλαζες avatar? Σχεδον να μη σε καταλαβω!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα