Georgis21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γιας παιδια εχω εναν AMD 3200+ s939 με μια μιτρηκη albtron K8sli 1 giga ram θα ηθελα να του κανω overcloking γιατι δε τραβει πλεων το cpu ξερετε κανενα καλο προγραματακη??και πωσ να το κανω τι να προσέξω κτλ επισης εχω μια παρα πολυ καλη ψηχτρα της Zalman θα παρω καινουργιο PC αλλα πολυ πιο μετα για οικονομικους λόγους και θα ηθελα να δω τι μπορω να κανω με το CPU ευχαριστω πολύ!!!
ducatirulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Λιγο πιο πανω,στην κατηγορια hardware υπαρχει Overclocking & Case Modding,ριξε μια ματια...
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα μεταφέρθηκε από το Software στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
notios7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γιας παιδια εχω εναν AMD 3200+ s939 με μια μιτρηκη albtron K8sli 1 giga ram θα ηθελα να του κανω overcloking γιατι δε τραβει πλεων το cpu ξερετε κανενα καλο προγραματακη??και πωσ να το κανω τι να προσέξω κτλ επισης εχω μια παρα πολυ καλη ψηχτρα της Zalman θα παρω καινουργιο PC αλλα πολυ πιο μετα για οικονομικους λόγους και θα ηθελα να δω τι μπορω να κανω με το CPU ευχαριστω πολύ!!! βαλε καμια μνημη παραπανω και μετα συζητας για o/c.
StavrosD Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 1) Βάλε επιπλέον μνήμη. Αν βάλεις 2GB θα δεις διαφορά. 2) Πάρε έναν 3800+, ανεβαίνει άνετα. Ο δικός μου τρέχει σε FSB 267MHz σταθερά (δοκιμασμένο με superpi κτλ) εδώ και 2 χρόνια. Η εργοστασιακή ταχύτητα του FSB είναι 200MHz, οπότε καταλαβαίνεις... Θέλει μόνο λίγο ψάξιμο με τις ρυθμίσεις.
Georgis21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο λεω και εγω να βαλω μια μνήμη παραπάνω τωρα για νεο CPU εχω σοκετ 939 οποτε λιγο δύσκολο να βρω...
Vaggelovich Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ο επεξεργαστής σου πρέπει να χτυπάει 2.5-2.6 mhz σε 1.4V.Καλύτερα ρύθμισε το από το βίος (Fsb=250-260),μη ξεχάσεις να χαμηλώσεις την συχνότητα τις μνήμης και το HT βάλτο x4 ώστε με το Fsb 250 να δουλεύει στα 1000 .Καλή επιτυχία και πρόσεχε τις θερμοκρασίες. Ένα καλο πρόγραμμα είναι το clockgen με αυτό μπορείς να αλλάζεις το fsb από windows. Όσο αφορά τη μνήμη αν τρέχεις ΧΡ είσαι μια χαρά με 1giga,δε λέει να πάρεις άλλη ddr που μετά θα είναι άχρηστη αν κανεις αναβάθμιση
Georgis21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δε κλοκαρι με τιποτα!!!ανεβασα το fsb στα 260 το voltage 10% κατεβασα τη μνημη τοHT x4 τιποτα!!εβαλα και ενα προγραμμα το speed doctor τιποτα και με αυτο τι αλλο να κανω τι εκανα λαθος υπαρχει καμια αλλη ρυθμιση?? Επιτελους!!εκανα overclock στο cpu εφτασα 2.4..!!!η μνημη μου δουλευει τωρα στα 333 γιατι τη κατεβασα μπορω να τη κανω δουλεψει παλι στα 400???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.