Προς το περιεχόμενο

Overclocking AMD 3200+

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιας παιδια εχω εναν AMD 3200+ s939 με μια μιτρηκη albtron K8sli 1 giga ram

θα ηθελα να του κανω overcloking γιατι δε τραβει πλεων το cpu ξερετε κανενα καλο

προγραματακη??και πωσ να το κανω τι να προσέξω κτλ επισης εχω μια παρα πολυ καλη ψηχτρα της Zalman θα παρω καινουργιο PC αλλα πολυ πιο μετα για οικονομικους λόγους

και θα ηθελα να δω τι μπορω να κανω με το CPU ευχαριστω πολύ!!!

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρθηκε από το Software στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.
Γιας παιδια εχω εναν AMD 3200+ s939 με μια μιτρηκη albtron K8sli 1 giga ram

θα ηθελα να του κανω overcloking γιατι δε τραβει πλεων το cpu ξερετε κανενα καλο

προγραματακη??και πωσ να το κανω τι να προσέξω κτλ επισης εχω μια παρα πολυ καλη ψηχτρα της Zalman θα παρω καινουργιο PC αλλα πολυ πιο μετα για οικονομικους λόγους

και θα ηθελα να δω τι μπορω να κανω με το CPU ευχαριστω πολύ!!!

βαλε καμια μνημη παραπανω και μετα συζητας για o/c.

Δημοσ.

1) Βάλε επιπλέον μνήμη. Αν βάλεις 2GB θα δεις διαφορά.

2) Πάρε έναν 3800+, ανεβαίνει άνετα. Ο δικός μου τρέχει σε FSB 267MHz σταθερά (δοκιμασμένο με superpi κτλ) εδώ και 2 χρόνια. Η εργοστασιακή ταχύτητα του FSB είναι 200MHz, οπότε καταλαβαίνεις...

Θέλει μόνο λίγο ψάξιμο με τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σου πρέπει να χτυπάει 2.5-2.6 mhz σε 1.4V.Καλύτερα ρύθμισε το από το βίος (Fsb=250-260),μη ξεχάσεις να χαμηλώσεις την συχνότητα τις μνήμης και το HT βάλτο x4 ώστε με το Fsb 250 να δουλεύει στα 1000 .Καλή επιτυχία και πρόσεχε τις θερμοκρασίες.

Ένα καλο πρόγραμμα είναι το clockgen με αυτό μπορείς να αλλάζεις το fsb από windows.

Όσο αφορά τη μνήμη αν τρέχεις ΧΡ είσαι μια χαρά με 1giga,δε λέει να πάρεις άλλη ddr που μετά θα είναι άχρηστη αν κανεις αναβάθμιση

Δημοσ.

Δε κλοκαρι με τιποτα!!!ανεβασα το fsb στα 260 το voltage 10% κατεβασα τη μνημη τοHT

x4 τιποτα!!εβαλα και ενα προγραμμα το speed doctor τιποτα και με αυτο τι αλλο

να κανω τι εκανα λαθος υπαρχει καμια αλλη ρυθμιση??

Επιτελους!!εκανα overclock στο cpu εφτασα 2.4..!!!η μνημη μου δουλευει τωρα στα 333 γιατι τη κατεβασα μπορω να τη κανω δουλεψει παλι στα 400???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...