archaggelos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Πριν λίγες μέρες έβαλα τα xp professional. Συνάντησα τα εξής προβλήματα: Τα σημειωματάρια που είχα σε φλασάκια, δεν τα διάβαζε όπου υπήρχαν ελληνικά. Τώρα έχω εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα portable. Δείτε την εικόνα για να καταλάβετε τι συμβαίνει.... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
papahlamidas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις βάλει στα regional setting ελληνικά ?
archaggelos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 To έχω ρυθμίσει αλλά τίποτα δεν έγινε προσπαθώ να βρω ελληνικές γραμματοσειρές που έχει η microsoft gia ta xp.... Μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα.... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Αυτό που βλέπω τώρα είναι ότι και στο σημειωματάριο έχω πρόβλημα στα ελληνικά........ Τα Arial θα έπρεπε να τα διαβάζει.....
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 [[Windows XP - Σωστή απεικόνιση Ελληνικών χαρακτήρων]]
parsifal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Εμ, είδες λοιπόν που άλλο σου λέμε εμείς να κάνεις και άλλο νομίζεις εσύ; Η ρύθμιση είναι στο 3ο tab (Advanced) και όχι στο 1ο tab που έχεις κυκλώσει στο screenshot. Δες πιο προσεκτικά το Flash video στο link που σου έδωσα.
archaggelos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 το είχα κάνει μια φορά εχθές και μου ζητούσε το cd... το είχα βάλει όμως δεν υπήρχε επιλογή να κάνω τπτ..... τώρα ξανάβαλα το cd, και το'τρεξα απλά.... έκανα επανεκκίνηση και That's it!!!!!!!!! (είναι τα Black XP....) Ευχαριστώ πάρα πολύ parsifal :-):-):-):-) My respect!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.