headbanger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Γειά σας, έχω στα χέριαμου ένα λαπτοπ MLR 3 ετών, το οποίο δεν δουλεύει η οθόνη του από ένα πέσιμο. το υπόλοιπο Hardware όμως λειτουργεί άψογα χρησημοποιώντας εξωτερική οθόνη. Υπάρχει τίοτα το ιδιαίτερο που θα πρέπει να προσέξω, διότι σκε΄φτομαι να ξηλώσω την υπάρχουσα οθόνη και να το μετατρέψω σε "σταθερό" υπολογιστή σε συγγενικό πρόσωπο. Όπως καταλαβαίνετε η ύπαρξη της αρχικής οθόνης μόνο προβλήματα δημιουργεί στην χρήση του μηχανήματος, οπότε το λογικό ειναι να την αφαιρέσω.
carib Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Έχει σπασει η οθόνη? Όταν ανάβει ο υπολογιστής γίνεται καθόλου φωτεινή? Οι πιθανές βλάβες είναι : Να βγήκε η καλωδιοταινία, να κάήκε το Backlight ή το inverter, να έπαθε κάποια βλάβη στο mainboard. Η εκτίμηση μου είναι ότι όλες οι πιθανές βλάβες μπορεί να επισκευαστούν με αρκετά μικρο κόστος και δεν νομίζω ότι αξίζει να απαξιωθεί ο υπολογιστής καθώς είναι αρκετά καινούριος.
headbanger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Η οθόνη ανοίγει κανονικά, απλα΄σε τυχαία και ακανόνιστα σημεία μέσα στην οθόνη υπάρχοθν μαύρα κουτάκια. επίσης όλη η οθόνη μοιάζει Pixeliasmeni. Ελπίζω να το περιγραψα κατανοητά
carib Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Η οθόνη ανοίγει κανονικά, απλα΄σε τυχαία και ακανόνιστα σημεία μέσα στην οθόνη υπάρχοθν μαύρα κουτάκια. επίσης όλη η οθόνη μοιάζει Pixeliasmeni. Ελπίζω να το περιγραψα κατανοητά Τότε μάλλον έσπασε η οθόνη και πρέπει να αντικατασταθεί.
headbanger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 εν μου χρειάζεται να αντικατασταθεί . πλέον το netbook αποτελεί την φορητή λύση. απλά για λόγους ευχρηστίας να ααιρέσω την οθόνη και να συνεχήσω την χρήση του μηχανήματος σαν επιτραπέζιο με κανονική CRT . το μηχάνημα έτσι δουλεύει και τώρα, απλα η σπασμένη οθόνη είναι εμπόδιο ευχρηστίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.