giso Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Χρειάζομαι δικτυακό έγχρωμο εκτυπωτή με ασύρματη σύνδεση και φιλικές σχέσεις με το Linux. Ακούω προτάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν είναι καλός ο συγκεκριμένος LEXMARK C540N COLOR LASER (δες εδώ λεπτομέρειες) αλλά φιλικές σχέσεις με linux έχει. Γενικά ένα πολυμηχάνημα δικτυακό, laser/mono της lexmark που έχω μια χαρά πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sitop Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Για μένα χωρίς συζήτηση οποιονδήποτε HP που σε ικανοποποιεί. Παίζει παντού. Σε κάθε περίπτωση θα έχει και το παρακάτω: http://www.linuxfoundation.org/en/OpenPrinting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Mentor Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 HP Color Laser 2600n. Τον έχω, παίζει σφαίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 HP Color Laser 2600n. Τον έχω, παίζει σφαίρα. Αυτός νομίζω είναι με ethernet σύνδεση.Ο giso θέλει να είναι ασύρματος αν κατάλαβα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giso Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Παράγγειλα τον HP DeskJet 6980 που διαθέτει και wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.