Προς το περιεχόμενο

σχετικά με αγγλικό shop.

tsitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι καλημέρα,

Συγγνώμη καταρχήν που ανοίγω ένα τόσο κορεσμένο θέμα,εάν κριθεί σκόπιμο ας διαγραφή,θα ήθελα να ξέρω αν έχει αγοράσει κανείς απο το macuniverse,και τι εντυπώσεις έχει,,σε δεύτερο επίπεδο εκτος από τις αναγραφόμενες τιμές με την ανάλογη ισοτιμία που έχει,υπάρχει κάποια πρόσθετη επιβάρυνση,όπως για παράδειγμα ελληνικός φ.π.α. η μεταφορικά,,,βλέπω το καινούριο macbookpro,17intso 2.93 στα 2300€ και νομίζω συμφέρει.(προτίμηση πιστωτικής??)

:)

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφ'όσων αγοράζεις απο Αγγλία φυσικά και δε θα πληρώσεις Ελληνικό Φ.Π.Α, καθώς και δε θα πληρώσεις και τελωνεία, εφ'όσων αγοράζεις απο χώρα της Ε.Ε.

Άμα η τιμή των 2300ε σε βολεύει (φαντάζομαι καλύτερη απο άλλα μαγαζιά), τότε τσίμπα το...

Δεν έχω εμπειρία με το Macuniverse, αφήνω αυτή την ερώτηση να απαντηθεί απο άλλον.

Δεν ειναι φτηνοτερες... απλα εχει τιμες χωρις VAT (φπα) .

Οι τελικες τιμες ειναι οπως και σε αλλα Αγγλικα μαγαζια πχ dv247.com

Εγώ που θέλω να αγοράσω το APPLE MacBook 13in Laptop Aluminium 2.0GHz θα μου κοστίσει £925.75 (incl. VAT) Δηλαδή 1.039€ + τα μεταφορικά, όπου αναμένω ένα email από αυτούς να μου πουν το κόστος.

Όπου στην Ελλάδα κοστίζει 1060+ ΦΠΑ = 1261€

Μάλλον συμφέρει να το αγοράσεις από έξω, η εγγύηση είναι global και δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

Για του λόγου το αληθές κορυφαίο macbookpro 2.93Ghrz 17" £2145.90 (incl. VAT) όπου

2,145.90 GBP

=

2,416.31 EUR

Πήρε τα πάνω τις η λίρα.

Πάντως στα εγχώρια εδάφη έχει από 2900 και άνω.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

Για του λόγου το αληθές κορυφαίο macbookpro 2.93Ghrz 17" £2145.90 (incl. VAT) όπου

2,145.90 GBP

=

2,416.31 EUR

Πήρε τα πάνω τις η λίρα.

Πάντως στα εγχώρια εδάφη έχει από 2900 και άνω.

Δεν περιμένεις κανα μηνάκο που θα φτάσει τον πάτο η λίρα;;; (seriously now)

Δεν περιμένεις κανα μηνάκο που θα φτάσει τον πάτο η λίρα;;; (seriously now)

Αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο εννοείτε να περιμένω :D :D..Για ποτε υπολογίζεις δηλαδή να είμαι έτοιμος?? :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...